Προτάσεις για Σειρά ???

αν το βλεπει και κανενας αλλος ευχαριστως να κανουμε νημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειμαι μονος μου :)

αν το βλεπει και κανενας αλλος ευχαριστως να κανουμε νημα, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειμαι μονος μου :)

Παρόν.

Η πρώτη σεζόν ειναι must για όλους. Νομίζω ότι αυτό που τρομάζει τον κόσμο ειναι ότι το θέμα της σειράς ειναι λίγο "γυναικείο", αλλα έχει απίστευτη καφρίλα που σε κάνει να ανατριχιάσεις. Βλέπεται δηλαδή ακόμα και από κάποιον ο οποίος θεωρεί τα reality ότι χειρότερο έχει εμφανιστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ειναι φοβερα πρωτότυπη, από το γεγονός ότι παρουσιαζει έναν κόσμο όπου κανεις δεν έχει καθίσει να τον περιγράψει έως τώρα.

Οι δυο επόμενες σεζόν ειναι εξίσου δυνατές, απλά έχει χάσει το στοιχείο του αιφνιδιασμου.

Το άλλο καλο με την σειρά ειναι ότι κάθε σεζόν ειναι ψιλοανεξαρτητη. Εννοείται ότι οι χαρακτήρες χτίζονται και πατάνε πανω σε γεγονότα που έχουν συμβεί, αλλα η κεντρική ιστορία ειναι καινούρια διοτι αφορά ξεχωριστή σεζόν στο reality και όλα ξεκινανε από το μηδέν.

Για το πρωταγωνιστικο διδυμο, ότι και να πεις ειναι λίγο.

Ξεκινησε η 3η σαιζον του Unreal και απο οτι φαινεται συνεχιζει να τα σπαει. Εξαιρετικα δυνατο γυναικειο πρωταγωνιστικο διδυμο (που στον 3ο κυκλο απο οτι φαινεται γινεται τριδυμο) και διαλογοι φωτια που αν και δεν εχουν τον ρυθμο ενος π.χ. Sorkin, εν τουτοις ειναι κοφτεροι σαν ξυραφι.

Διασκεδαστικο, εξυπνο και πρωτοτυπο. Συνισταται ανεπιφυλακτα!

Καλή επιτυχία για το Lifetime φαίνεται!

1-2 σειρές έχει όλες και όλες..

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Το Dark κανεις ρε παιδια???
Ειδικα σε 4κ ηταν απιστευτο !
Έπος έχω κάνα μήνα που το είδα.

Send From My NOTE 3 With Note 8 Port Rom

Επειδη τελειωσα το terror και δεν μπορω να κατσω για 5' ησυχος :) ξεκινησα το killing eve (2018). Φαινεται .. ενδιαφερον. Δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω. Το imdb το εχει στο ειδος "thriller", αλλα ο περιεργος χαρακτηρας της Sandra Oh αλλα και της δολοφονου, βγαζουν πολυ γελιο.
Δεν ειναι αριστουργημα, αλλα για χαβαλε πιστευω μπορει να κρατησει το ενδιαφερον!

Μάνο σου άρεσε το Goonies ??

Εάν σου αρέσει η φάση των 80's με κάτι διαβολικό από άλλη διάσταση ρίξε μία ματιά στο Stranger Things! (Netflix..)
Έχει αρκετές αναφορές στα 80's και ταινίες της εποχής!
Όπως μπορείς να δεις παρακάτω στο θέμα την σειρά την είδε πολύς κόσμος εδώ!! ;)

https://avclub.gr/forum/showthread.php/149506-Stranger-Things-2016-Netflix

Και το Expanse που λες καλό είναι εάν θες πάλι διαστημικό! :cool:

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Δεν μου πεφτει λογος τι θα δω ... :flipout:

Εχει προαποφασιστει. :proud:

Eγω απλα εκτελω υποδειξεις :rolleyes:
Expanse! Το καλύτερο sci-fi που κυκλοφορεί στην παρούσα φάση και οι πρώτες σαιζόν είναι στο Netflix

Trust. καταπληκτική σειρά, την ξεκίνησα πριν λίγο, τωρα είμαι στο 3το. Έχουν βγει τα πρώτα 4 και η πρώτη σεζόν θα έχει 10 συνολικά. Μην το χάσετε! Sutherland θεός!!!

Last edited by a moderator:
Μαλλον τελειωσε οριστικα το UnREAL, η καλυτερη σειρα που δεν ειδατε :)
Πανεξυπνοι αλλα βαθια προβληματικοι χαρακτηρες με μυριαδες ψυχολογικα προβληματα εμπλεκονται σε ακομα πιο προβληματικες καταστασεις σε μια σειρα που το concept μοιαζει αστειο.

Μαλλον τελειωσε οριστικα το UnREAL, η καλυτερη σειρα που δεν ειδατε :)
Τι εννοείς τελείωσε; Αφού στο τελευταίο επεισόδιο δείχνει promo από την νέα σεζόν η οποία έχει ήδη γυριστεί. Στην νέα σεζόν θα γίνει τρελό πανηγύρι. Πανέξυπνη η επιλογή της νέας "εργενησας" και αδυνατώ να φανταστώ τι έχει να γίνει... πολλά μπράβο στους δημιουργούς της σειράς.

Προφανώς δεν το ήξερα! Το δικό μου τελευταίο επεισόδιο δεν είχε promo στο τέλος. Πίστευα ότι ο τρόπος που έκλεισε ο 3ος κύκλος σημαίνει ότι κλείνει όλη η σειρά. Αν κατάλαβα καλά και η Rachel είναι η suitress προγραμματικά θα έχει ενδιαφέρον. Αν και είναι τέτοιοι οι χαρακτήρες που ότι και να κάνουν δεν βαριέμαι.