Προτάσεις για Σειρά ???

@King2009 μόλις τελείωσα το kingdom και έχω να γράψω τα καλύτερα! Εξαιρετική σειρά,πολύ δυνατές ερμηνείες και ήδη περιμένω τον δεύτερο κύκλο μιας και μας άφησε στο πιο κρίσιμο σημείο.
Εννοείται περιμένω πως και πως την επόμενη πρόταση σου,σε ευχαριστώ πολύ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ είδα τα 3 πρώτα επεισόδια και μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είδα ένα επεισόδιο και μου φάνηκε ενδιαφέρον λόγω του καστ αλλά δεν είχα δει να το συζητάει κάνεις

Καλησπέρα μετά από καιρό

Να πω λοιπόν και εγώ τις προτάσεις μου που έχω καεί επι χρόνια με τις σειρές. Θα αναφερθώ στις καλύτερες που είδα (και έχω δει πολλέεες).

2019 :

* Ο νέος 3ος κύκλος του TRUE DETECTIVE . Απλά εξαιρετικό. Πολύ καλά οργανωμένη σειρά. Ωραίο τέλος. Νομίζω ο καλύτερος κύκλος. 9.5 για τον κύκλο. 7.5 ~ 8 για τη σειρά συνολικά.

* Το κορεάτικο KINGDOM . Ωραία φωτογραφία. Κορεάτικο στυλ. Καλογυρισμένο. Όντας fan του the Walking Dead, το βρήκα πολύ καλό. 8.5

* Θα βάλω εδώ ως 3ο και τον τελευταίο κύκλο του The Walking Dead αν και τα μισά επεισόδια ήταν του 2018. Πολύ καλός ΚΑΙ αυτός ο κύκλος (για τους fan της σειράς). 9

2017-2018 :

Φαντάζομαι οτι ίσως το ξέρετε ήδη αλλά ήταν από τις ωραίες σειρές με απόχρωση από Ισπανικό κινηματογράφο LA CASA DE PAPEL . Το ξεκίνησα επιφυλακτικά, αλλά με κέρδισε τελικά. 8.5

* THE EXORCIST . Για συγκεκριμένο είδος θεατών. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αλλά είμαι και fan του είδους. Αρκετή αγωνία. Ωραία γυρίσματα. Σεναριακά έχει κάποια μικροζητήματα αλλά του βάζω άνετα για το είδος ένα 8.5. Καλύτερο από σχεδόν όλες τις αντίστοιχες ταινίες (πλην της κλασσικής ίσως).

* Τέλος θα έβαζα το HOMELAND, 7ος κύκλος. Για τον συγκεκριμένο κύκλο θα έβαζα 7.5. Για τον 6ο κύκλο θα έβαζα 9 . Νομίζω ήταν από τους καλύτερους. Στη σειρά επίσης 9

Αξιόλογες επίσης οι :

Dark (γερμανικό θρίλλερ) 7.5
Black Mirror (αυτοτελή επεισόδια - αρκετά ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό) 8.5
La Mante (γαλλικό δυνατό αστυνομικο θριλλερ) 8
MindHunter (ωραίο αστυνομικό θρίλλερ) 8

Με αρκετά μεγάλη χρονοκαθυστέρηση ξεκίνησα το Sons of Anarchy με το οποίο κόλλησα και είμαι ήδη στον 5ο κύκλο. Ωραίο soundtrack, Harley και στοιχεία ελληνικής τραγωδίας και αμερικανική ύπαιθρος. Τι άλλο να ζητήσεις; Αν δεν είχαμε και τις αμερικανικές υπερβολές της σαπουνόπερας θα ήταν τέλεια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Κορυφαία σειρά...
Απ´αυτές που ή δεν τις ξακινάς καθόλου ή κολλάς άσχημα.
Που θα τη βρουμε; tor/nt ;

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

...Sons of Anarchy...

Στάθηκε αδύνατον να "συνδεθώ" με τη σειρά. Με το ζόρι έβγαλα τον πρώτο κύκλο. Μετά από καναδυό χρόνια κατόπιν παροτρύνσεων από φίλους, την ξαναέπιασα, άντεξα 3 επεισόδια.
Χαρακτήρες cartoonish, μαγκιά-κλανιά και -είδος που νόμιζα ότι δεν υπάρχει- ο χειρότερος άγγλος ηθοποιός που έχω δεί ποτέ (Charlie Hunnam).

Εγώ όχι
Λέει

Για μένα ναί, φανταστική σειρά. Τσεκάρω όμως να δω τι είναι αυτά που σ´ αρέσουν κι εσένα.
Αν θες πάντως να μην πηγαίνεις στα τυφλά διάλεξε κάποια απ´ τις παραγωγές του BBC. Έχεις πιθονότητες 70% και πάνω να σ´ αρέσει.