Καλησπέρα μετά από καιρό
Να πω λοιπόν και εγώ τις προτάσεις μου που έχω καεί επι χρόνια με τις σειρές. Θα αναφερθώ στις καλύτερες που είδα (και έχω δει πολλέεες).
2019 :
* Ο νέος 3ος κύκλος του TRUE DETECTIVE . Απλά εξαιρετικό. Πολύ καλά οργανωμένη σειρά. Ωραίο τέλος. Νομίζω ο καλύτερος κύκλος. 9.5 για τον κύκλο. 7.5 ~ 8 για τη σειρά συνολικά.
* Το κορεάτικο KINGDOM . Ωραία φωτογραφία. Κορεάτικο στυλ. Καλογυρισμένο. Όντας fan του the Walking Dead, το βρήκα πολύ καλό. 8.5
* Θα βάλω εδώ ως 3ο και τον τελευταίο κύκλο του The Walking Dead αν και τα μισά επεισόδια ήταν του 2018. Πολύ καλός ΚΑΙ αυτός ο κύκλος (για τους fan της σειράς). 9
2017-2018 :
Φαντάζομαι οτι ίσως το ξέρετε ήδη αλλά ήταν από τις ωραίες σειρές με απόχρωση από Ισπανικό κινηματογράφο LA CASA DE PAPEL . Το ξεκίνησα επιφυλακτικά, αλλά με κέρδισε τελικά. 8.5
* THE EXORCIST . Για συγκεκριμένο είδος θεατών. Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αλλά είμαι και fan του είδους. Αρκετή αγωνία. Ωραία γυρίσματα. Σεναριακά έχει κάποια μικροζητήματα αλλά του βάζω άνετα για το είδος ένα 8.5. Καλύτερο από σχεδόν όλες τις αντίστοιχες ταινίες (πλην της κλασσικής ίσως).
* Τέλος θα έβαζα το HOMELAND, 7ος κύκλος. Για τον συγκεκριμένο κύκλο θα έβαζα 7.5. Για τον 6ο κύκλο θα έβαζα 9 . Νομίζω ήταν από τους καλύτερους. Στη σειρά επίσης 9
Αξιόλογες επίσης οι :
Dark (γερμανικό θρίλλερ) 7.5
Black Mirror (αυτοτελή επεισόδια - αρκετά ιδιαίτερο και ατμοσφαιρικό) 8.5
La Mante (γαλλικό δυνατό αστυνομικο θριλλερ) 8
MindHunter (ωραίο αστυνομικό θρίλλερ) 8