Προτάσεις για Σειρά ???

Απάντηση: Re: προτασεις για σειρα???

The Big Bang Theory[S01-S12][FINALE]
bdf479a283f.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0898266/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Μετα απο 12 χρονια μια απο τις κορυφαιες κωμικες σειρες εφτασε στο τελος της. Oι πρωτες 3 σεζον ηταν εξαιρετικες. Ολα τα επεισοδια ενα και ενα εξυπνα με απλετο γελιο και η ολη nerdila που εβγαζαν ηταν πρωτότυπη και αρκετα καφρικη. Επειτα απο την τεταρτη και μετα ξεκινησε η πτωση. Ελαχιστα επεισοδια αξιζαν και η ολη nerd φαση χαλαστηκε με την εισοδο των 2 επιπλεων γυναικων. Η κεντρικη παρεα χαλασε και αρκετες σκηνες απλα δεν εβγαζαν το γελιο και δεν εδειχναν οτι ηταν η σειρα που αγαπησαμε. Απο σεζον 4-7 κραταω 10 επεισοδια που αξιζουν. Απο την 8 σεζον και μετα υπαρχουν 3 επεισοδια που βγαζουν το γελιο της πρωτης σεζον μεχρι το τελος. Το τελευταιο διπλο επεισοδιο μπορω να πω οτι εκλεισε πολυ καλα και αληθινα μιας και αν σκεφτουμε και οι 12 σεζον πανω στον εγωϊσμο του Σελντον πατησαν. Δειτε σιγουρα και το behind the scenes που εβγαλαν. Μπραβο στην παρεα που μας χαρισε ομορφες στιγμες ποιοτικου γελιου ευχομαι τα καλυτερα σε ολους. 8/10 overall 9.5/10 για τις 3 πρωτες σεζον

Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Μου έλειψε κάποια καλή σειρά sci fi , ποια είναι η καλύτερη που παίζεται αυτή την εποχή ;
Το The 100 το παράτησα στη μέση της της πρώτης σεζόν , αυτή είναι η καλύτερη που συνεχίζεται ;

Counterpart.

E αντε να τη συνεχισω τοτε... ;) :a0210:
Οσο κ να τα βαρεθείς δες οπωσδήποτε όλη την 1η και το πρώτο της 2ης κ μετά θα τα κατάπεις τα επεισόδια. Αν κ κάπου στο 15-17 της 1ης αρχίζει το γλέντι.
Σημείωσή: καμία μα καμία σχέση με τη μπούρδα που λέγεται x-files.

Όντως; Γιατί σκέφτομαι και εγώ να την ξεκινήσω αλλά αυτά τα 15 πρώτα που λέτε δεν είναι πολλά να είναι βαρετά;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Counterpart.

Expanse έχεις δει;

Altered carbon ;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Έχω δει τα Expanse και Altered carbon .
Στο Counterpart είδα την πρώτη σεζόν και το πρώτο επεισόδιο από τη δεύτερη .
Το "άφησα" γιατί όταν βγήκε η δεύτερη σεζόν είχα για κάποιο διάστημα πρόβλημα με την tv και μετά δεν το "ξανά έπιασα ".
Πως πάνε τα πράγματα στη δεύτερη σεζόν ,καλύτερα ή χειρότερα ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προτάσεις για Σειρά ???

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !

Έχω δει τα Expanse και Altered carbon .
Στο Counterpart είδα την πρώτη σεζόν και το πρώτο επεισόδιο από τη δεύτερη .
Το "άφησα" γιατί όταν βγήκε η δεύτερη σεζόν είχα για κάποιο διάστημα πρόβλημα με την tv και μετά δεν το "ξανά έπιασα ".
Πως πάνε τα πράγματα στη δεύτερη σεζόν ,καλύτερα ή χειρότερα ;

Καλύτερα και, από τη μέση της περίπου και μετά, super.
Το Umbrella Academy που σου συστήνει ο Κώστας, το ψηφίζω με χέρια και με πόδια που λένε.
Το Westworld με χάλασε, 1ο επεισόδιο 2ης σαιζόν και το παράτησα: πολύ ...gore και μου θύμιζε Battlestar Galactica με το ποιοί είναι κλώνοι και ποιοί όχι, γενικά Δεν...

Aπο Ε.Φ ριξτε και ενα βλεφαρο προς Babylon 5 μερια, οσοι δεν το εχετε δει...

(Κωστα, για σενα λεω, που σου το εχουμε προτεινει τοσο καιρο και μας ειχες ταξει οτι θα το δεις...)

Το Babylon 5 το προσπάθησα, αλλά τα εφέ δεν παλεύονται. Τη σήμερον ημέρα βλέπεις καλύτερα σε διαφήμιση γιαουρτιού.

Στάλθηκε από το EML-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Babylon 5 κορυφαία σειρά με αποδεκτά εφέ για την εποχή της... Στην σημερινή εποχή μπορεί να ξενίζουν λίγο τα εφέ, αλλά παραμένει στο top 5 μου των καλύτερων σειρών...

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Το Babylon 5 το προσπάθησα, αλλά τα εφέ δεν παλεύονται. Τη σήμερον ημέρα βλέπεις καλύτερα σε διαφήμιση γιαουρτιού.

Δυστυχως τα εφε που μπορει να δει κανεις σημερα απο τα dvd του Babylon ειναι αρκετα χειροτερα απο αυτο που ειδαμε εμεις τοτε στην τηλεοραση (για συγκεκριμενους ατυχεις τεχνικους λογους που δεν ειναι της παρουσης). Αυτο δηλαδη που βλεπεις δεν ειναι απλως τα πρωτα τηλεοπτικα cgi εφε γερασμενα μια 20ετια και βαλε. Ειναι το παραπανω με επιπλεον χαλασμενη την αναλυση και το format της εικονας.

Οπως σου εχουν γραψει και αλλοι ομως, ακομη κι ετσι, αν τα αντεξεις για λιγο και δεις ποσο ανοιγει και βαθαινει ταυτοχρονα η ιστορια μετα, θα παψουν πολυ συντομα να σε ενοχλουν.

Ριξε μια ματια σε αυτη τη συνεντευξη που εξηγει 1-2 πραγματακια... Αν δεν σου κινησει και αυτη το ενδιαφερον, τοτε σηκωνω τα χερια.

https://www.newsarama.com/44664-jms-revisits-babylon-5-on-show-s-25th-anniversary.html

Το deconstruction of falling stars είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια sci-fi που έχουν γυριστεί ποτέ.
Έπρεπε να περιμένω 20 χρόνια και να διαβάσω τον cixin Liu για να ξανα δω μια ιστορία με το εύρος αυτό.

Μας έχουν πρήξει τα ουμπαλα με το 33 minutes του BSG και άλλα των star trek, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει υπάρξει αντάξιο του συγκεκριμένου επεισοδίου

Από τις καλύτερες sci-fi σειρές ever.

Δες την Κώστα, μη κρίνεις από μια φευγαλέα ματιά σε 1-2 επεισόδια.

Απάντηση: Re: Προτάσεις για Σειρά ???

Το deconstruction of falling stars είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια sci-fi που έχουν γυριστεί ποτέ.
Έπρεπε να περιμένω 20 χρόνια και να διαβάσω τον cixin Liu για να ξανα δω μια ιστορία με το εύρος αυτό.

Μας έχουν πρήξει τα ουμπαλα με το 33 minutes του BSG και άλλα των star trek, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει υπάρξει αντάξιο του συγκεκριμένου επεισοδίου

Ειναι η επιτομη της επιστημονικης φαντασιας μεσα απο το ουμανιστικο πρισμα του δημιουργου του.
Ειναι δηλαδη μια προεκταση αυτου που ηταν η ουσια της ιδιας της σειρας.

Απάντηση: Re: προτασεις για σειρα???

Game of Thrones[S01-S08]
medium-game-of-thrones-poster-game-of-thrones-poster-game-of-ori.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0944947/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1

Ενα απο τα πιο επικα ταξιδια στην ιστορια της τηλεορασης εφτασε στο τελος του. Στο τελος να πω την αληθεια με επιασε μια μελαγχολια μιας και λιγο το τελος που για αλλους χαρακτηρες ειναι πικρο για αλλους γλυκοπικρο και για αλλους γλυκο για τον θεατη ακομα δεν εχω κατασταλάξει ομως. Προσωπικα κραταω το ολο hype που δημιουργηθηκε με την παροδο των σεζον μιας και οι πιστοι φανς ανεβασαν κατακορυφα την σειρα μεχρι την 6 σεζον και την χαντακωσαν στις 2 τελευταιες. Το ταξιδι που μενει ομως σε εμας τους απλους χωρις κολληματα θεατες ειναι πολυ σημαντικοτερο. Ποιος θα ξεχασει το Red Wedding την μαχη των μπασταρδων η το θανατο του Τζοφρυ? Καποια επεισοδια ηταν επικα πραγματικα καποια ειχαν αρκετους ποιοτικους διαλογους σε καποια ειδαμε τις καλυτερες μαχες μεχρι σημερα. Αξιολογω την σειρα σαν συνολο και οχι μονο με το τελος μιας και θα ηταν αδικο. Στο συνολο της λοιπον και αυτο που μου προσφερε μεσα απο τις 8 σεζον την κατατάσσω μεσα στις 5 καλυτερες σειρες μεχρι σημερα. 9/10

Δυο σειρές μπήκαν στη λίστα μου αλλά δεν έχω ακούσει κάτι. Είναι το

Good Girls & Tin Star .Τι λέτε ?

Μετά από χάσιμο χρόνου στο νετφλιξ πραγματικά εκτος από κάτι αγγγλικες αστυνομικες π σχεδόν της είδα ολες ότι και να δοκιμάζω είναι χαζομάρα εκεί !
Τεσπα. Και έλεγα τι να δω ποια προτείνεις καλύτερα από τις δυο ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τι είναι αυτά ρε... που τα βρίσκεις;
Το Netflix δεν ελχει και το Line Of Duty;
Το είδες;