Λίγα για τον Ιάσωνα για να μην γίνουμε από 2 χωριά.....Jason Statham ίσως;

Λίγα για τον Ιάσωνα για να μην γίνουμε από 2 χωριά.....Jason Statham ίσως;
Δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή Βρεττανός ηθοποιός που να μην συμπαθώ….
Του πήρε τη ταυτότητα ο Ματ Ντέιμον.Θα φάς.....![]()
Υπό ΚΣ θα έδινα κι εγώ αλλά είστε πολλοί, δε με παίρνειΘα φάς.....![]()
Σχετικά με το θέμα.![]()
Αριστούργημα.
Κάθε επεισόδιο στοχεύει σε διαφορετικό τομέα.Να το γράψω σε spoiler; Δεν ξέρω αν υπάρχει νόημα καν.
Μία πιτσιρίκα στέλνει emojis που έχουν κρυφά νοήματα σε έναν πιτσιρικά και αυτός τη σκοτώνει.
Και αυτό δηλαδή χρειάστηκε 4 ώρες για να το δείξει.
Ένα παιδί που δεν θα έπρεπε να έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, δεν πιέζεται από κανέναν, δέχεται "bullying" μέσω instagram μέσω emojis και αντιδράει έτσι, σε ένα άλλο παιδί που δέχθηκε και αυτό, χειρότερο bullying!
Μα συγκρίνουμε το "μου έβαλε κόκκινα φασολάκια στο post μου" με το "κυκλοφόρησαν γυμνές φωτογραφίες της στο σχολείο";
Κατά τα άλλα, μπαμπάς και μικρός, απίστευτες ερμηνείες, η κόρη αλλού για αλλού, σε όλη τη σειρά νομίζεις ότι εκείνη φταίει, η ψυχολόγος ότι νάναι, overreacting χωρίς κανένα λόγο.
Το μονοπλάνο κάνει αισθητή τη παρουσία του στα πρώτα δύο επεισόδια κυρίως.Έχω δει τα πρώτα δυο επεισόδια του Adolescence. Καλό, δεν λεω, αλλά αυτή η τεχνοτροπία με τα διαρκή μονοπλάνα καταντάει κουραστική. Επίσης, με έχει πάρει ο ύπνος 2-3 φορές (ίσως φταίει ότι το βλέπω αργά). Θα το τελειώσω πάντως.
Η ψυχολόγος προσπαθεί έντεχνα να καταλάβει ποιά ήταν τα πρότυπα που επηρέασαν το παιδί οδηγώντας το υποσυνείδητα να προβεί σε μια τέτοια πράξη και στο τελευταίο δείχνει τις συνέπειες στην οικογένεια από τη πράξη αυτή.
Εγώ δεν έχω διαβάσει καμία θεωρία (αλήθεια σου λέω) , όταν βλέπω κάτι θέλω να είμαι αγνός σαν τον Αυγολέμονο ώστε να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα.Ναι, ok, έχω διαβάσει και τις θεωρίες "γιατί του έδωσε μισό σάντουιτς", "γιατί στο σάντουιτς είχε πίκλες" (λες και το φάγαμε εμείς ή είχαμε εκεί το νου μας) κλπ.
Δεν κρίνω αυτό, εμένα η ερμηνεία της μου φάνηκε υπερβολική.
Στο τέλος έκανε σαν να πήρε συνέντευξη από τον Hannibal Lecter.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.