- 9 December 2009
- 256
Θα ηθελα λιγη βοηθεια για την επιλογη καποιου μικρου
τριπαθ.Διαβαζοντας τα σχετικα threads στο φορουμ ειδα πως
προτεινεται γενικοτερα το TA2020 ως πιο μουσικο τσιπακι,
ψαχνοντας ομως ebay μερια βλεπω πως κυκλοφορουν
καποια οπως το ανωτερο class T και καποια αλλα class D(πχ ΤΑ2024C).
Γενικοτερα αυτο που γνωριζω για τα Τ και τα D ειναι οτι αναφεροντε στο
σταδιο της ενισχυσης πρακτικα ομως δεν εχω ιδεα που θα πρεπει να κατευθυνθω για την επιλογη μου.
Ο μικρος θα "οδηγησει" τα Κlipsch RB-51 οποτε απο αποψη ισχυος και τα
~8W/8Ω που βγαζουν καποια μου αρκουν μια χαρα.
Επισης βλεπω αγνωστες μαρκες που φτιαχνουν αυτα τα μηχανακια sure,leipai κ.α. και δεν εχω ιδεα που να κοιταξω/προτιμησω(υπαρχει καποια δοκιμασμενη?)
Ακομα δεν εχω κανενα προβλημα για καποια μτχ προταση(αλλα ψαχνοντας τις αγγελιες δεν βρηκα κατι απο καποιον φιλο εδω μεσα)ισα ισα δηλαδη θα με βολευε και καλυτερα εδω που τα λεμε.
Τελος το budget κυμαινεται γυρω στα 50-60 Ε ειτε αγοραστει απο εξω(καμια Κινα δλδ) ειτε απο καποιο φιλο εδω μεσα
τριπαθ.Διαβαζοντας τα σχετικα threads στο φορουμ ειδα πως
προτεινεται γενικοτερα το TA2020 ως πιο μουσικο τσιπακι,
ψαχνοντας ομως ebay μερια βλεπω πως κυκλοφορουν
καποια οπως το ανωτερο class T και καποια αλλα class D(πχ ΤΑ2024C).
Γενικοτερα αυτο που γνωριζω για τα Τ και τα D ειναι οτι αναφεροντε στο
σταδιο της ενισχυσης πρακτικα ομως δεν εχω ιδεα που θα πρεπει να κατευθυνθω για την επιλογη μου.
Ο μικρος θα "οδηγησει" τα Κlipsch RB-51 οποτε απο αποψη ισχυος και τα
~8W/8Ω που βγαζουν καποια μου αρκουν μια χαρα.
Επισης βλεπω αγνωστες μαρκες που φτιαχνουν αυτα τα μηχανακια sure,leipai κ.α. και δεν εχω ιδεα που να κοιταξω/προτιμησω(υπαρχει καποια δοκιμασμενη?)
Ακομα δεν εχω κανενα προβλημα για καποια μτχ προταση(αλλα ψαχνοντας τις αγγελιες δεν βρηκα κατι απο καποιον φιλο εδω μεσα)ισα ισα δηλαδη θα με βολευε και καλυτερα εδω που τα λεμε.
Τελος το budget κυμαινεται γυρω στα 50-60 Ε ειτε αγοραστει απο εξω(καμια Κινα δλδ) ειτε απο καποιο φιλο εδω μεσα
Last edited: