Πρόταση αγοράς 4Κ

Θα πρεπει να ρωτησω σε τι μεγεθος οθονης προβαλλετε τι υλικο ρειναι η οθονη και την αποσταση που ειναι τωρα ο προβολέας. Σχεδον οι περισωτερη απο αυτου ςπου αναφερετε στο πρωτο μηνυμα θελουν ακριβη θεση τοποθετησης.

Καλε μου φιλε Τασο καλησπερα....
Εχειις δικιο λεβεντακο , σε ενα σημειο ειχα απελπηστει και εγω και λεω δεν πρόκειται να γινει τιποτα ...
Ηταν ειλικρινείς μαζι μου...
Μου το ειπε και ο ιδιος....επειδη εχει παρα πολυ δουλεια και απο εταιριες ,οταν θα εχω χρονο και ηρεμια θα ασχολουμε...
Και να τα επερνα τι θα γινονταν...? στο κουτι τους θα τα ειχα χαλασμενα να κάθονται, τουλαχιστων κατι εγινε μεχρι στιγμης με τον προβολεα..
Αυτα τα 3 χρονια πορευομαι με τον πρωτο μου προβολεα τον TW600 (σκυλος ο μπαγασας) και εναν LX 56 μεταχειρο που αγορασα απο μελος μεσα εδω....

Μου το ειπε και ο ιδιος....επειδη εχει παρα πολυ δουλεια και απο εταιριες ,οταν θα εχω χρονο και ηρεμια θα ασχολουμε...
Στο είπε ευγενικά ο άνθρωπος. Σε ελεύθερη μετάφραση : δεν μπορώ να κάτσω να ψάχνω να δω τι φταιει. Αν θες παρ τον αν θες άφησε τον.

Αντωνη θα σε στεναχωρησω αλλα ανοιξε κλεισε η πλακετα ταλαιπωρειτε οπως επισης και τα καλωδιακια που μπινοβγαίνουν σε αυτήν,
Καλησπερα λεβεντκο...Σε περιμενω ακομα για ''τσαρκα'' με το RGV-Γ... :)
Μανωλη ετσι κι'αλλιως μετα απο αυτο που επαθα τοτε που μιλησαμε , ξεγραμμένα τα ειχα και τα δυο τα μηχανήματα ,οποτε μπηκα στην ''φαση'' χειροτερα δεν θα μπωρει να γινει η κατασταση και οτι γινει...
Βλεπωντας και κάνοντας αδερφε...ειναι δυσκολοι και οι καιροι και αστα να πανε...
θα κοιταξω και μια την περιπτωση μεταχειρο 9400 σαν αυτη που μου εγραψε και ο Τασος...

Καλησπερα λεβεντκο...Σε περιμενω ακομα για ''τσαρκα'' με το RGV-Γ... :)
Μανωλη ετσι κι'αλλιως μετα απο αυτο που επαθα τοτε που μιλησαμε , ξεγραμμένα τα ειχα και τα δυο τα μηχανήματα ,οποτε μπηκα στην ''φαση'' χειροτερα δεν θα μπωρει να γινει η κατασταση και οτι γινει...
Βλεπωντας και κάνοντας αδερφε...ειναι δυσκολοι και οι καιροι και αστα να πανε...
θα κοιταξω και μια την περιπτωση μεταχειρο 9400 σαν αυτη που μου εγραψε και ο Τασος...
Αργησες και 3 χρόνια.....Αν το είχες πάρει απόφαση πριν 3 χρόνια θα έβρισκες πολύ πιο έυκολα 9400.

Καλησπέρα έχω πλέον εδώ και μια δεκατια τον benq w1070 και σκέφτομαι για ένα upgrade, αυτή την στιγμή παίζει στα ~1000€ ο xgimi horizon ultra. Από χαρακτηριστικά το βλέπω τίμια επιλογή σε πολύ καλή τιμή, βλέπω κάτι λάθος; θα ήθελα τις γνώμες σας! Ευχαριστώ πολύ

( έχω αλλάξει λάμπα στον w1070 αλλά πλέον πάμε στις 4500 ώρες και λέω μιας και θα γίνει αλλαγή να γίνει μεγαλύτερη )

Καλησπέρα έχω πλέον εδώ και μια δεκατια τον benq w1070 και σκέφτομαι για ένα upgrade, αυτή την στιγμή παίζει στα ~1000€ ο xgimi horizon ultra. Από χαρακτηριστικά το βλέπω τίμια επιλογή σε πολύ καλή τιμή, βλέπω κάτι λάθος; θα ήθελα τις γνώμες σας! Ευχαριστώ πολύ

( έχω αλλάξει λάμπα στον w1070 αλλά πλέον πάμε στις 4500 ώρες και λέω μιας και θα γίνει αλλαγή να γίνει μεγαλύτερη )
Τον έχεις δει κάπου με τα μάτια σου ή τον σκέφτεσαι μόνο και μόνο λόγω τιμής;

• Like
Reactions: poison6
κυριως λόγο τιμής, καθώς λόγο χώρου νιώθω οτι δεν θα πάρω καλυτερο αποτέλεσμα αν παω σε ακομα καλυτερο μοντελο με καλυτερα μαυρα κτλπ. Σιγουρα θα βοηθούσε να τον δω απο κοντά αλλα δεν εχω δει πού θα μπορουσε να τον εχει τον συγκεκριμένο.

ετσι για το ιστορικό εδώ ειναι το παλιο μου thread (https://avclub.gr/threads/boitheia-gia-topothetisi-benq-w1070-diy-othoni.118997/)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: leonkoum
Καταρχήν είσαι σίγουρος ότι αυτός ο xgimi πως το λένε, θα έχει αρκετο throw ratio για να καλύψει την οθόνη σου ή θα αρχίζεις να μετακομίζεις βάσεις; (και έχεις και δοκάρι αν βλέπω καλά)

κυριως λόγο τιμής, καθώς λόγο χώρου νιώθω οτι δεν θα πάρω καλυτερο αποτέλεσμα αν παω σε ακομα καλυτερο μοντελο με καλυτερα μαυρα κτλπ. Σιγουρα θα βοηθούσε να τον δω απο κοντά αλλα δεν εχω δει πού θα μπορουσε να τον εχει τον συγκεκριμένο.

ετσι για το ιστορικό εδώ ειναι το παλιο μου thread (https://avclub.gr/threads/boitheia-gia-topothetisi-benq-w1070-diy-othoni.118997/)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Πριν αλλαξετε προβολεα δοκιμαστε να Βαλετε μια γκρι οθονη και θα δειτε εκπληκτικη διαφορα στα μαυρα !! τον ιδιο προβολεα ειχα και εχω εδω και δεκα χρονια τον δουλευω με γκρι οθονη (δικης μου βαφης )....με ασπρη οθονη αυτος ο προβολεας ειδικα σε ταινιες σκοτεινες ... μεσα σε σπιτι .... ΔΕΝ βλεπεται !!!!

Ναι αλλά προϋποθεση να έχει το μηχάνημα και μια επαρκή φωτεινότητα. Καλά τα μαύρα αλλά πρέπει να βλέπεις μια ηλιόλουστη σκηνή σαν ηλιόλουστη, όχι σαν συννεφιά.

Πριν αλλαξετε προβολεα δοκιμαστε να Βαλετε μια γκρι οθονη και θα δειτε εκπληκτικη διαφορα στα μαυρα !! τον ιδιο προβολεα ειχα και εχω εδω και δεκα χρονια τον δουλευω με γκρι οθονη (δικης μου βαφης )....με ασπρη οθονη αυτος ο προβολεας ειδικα σε ταινιες σκοτεινες ... μεσα σε σπιτι .... ΔΕΝ βλεπεται !!!!
Οπως ισως να φαινεται και στη φωτογραφια που έβαλα απο τον τωρινό χώρο προβολής εχω γκρι οθόνη δικίας μου καταστκευής και συγκεκριμένα βαμένη με το Caparol Grau 20 μετά απο προτροπή συμφορουμήτη πριν χρόνια.

Ειναι λιγο οτι με τρώει να κάνω αλλαγή οτι με προσφορες π.χ πληρωμη με eurobank βγαινει ακομα πιο κάτω ~850 και πως θα χρειαστώ συντομα λάμπα στα ~80ε αν μεινω με τον ιδιο.

Οπως σωστα αναφέρθηκε θελω να δώ λιγο το θεμα τοποθέτησης μην βρεθώ προ εκπλήξεων αν τελικα προχωρήσω.

Επισης το θεμα contrast με εχει προβληματισει λιγο γιατι διαβάζω απο reviews τιμές του τύπου 434:1 πραγματικά

Ναι αλλά προϋποθεση να έχει το μηχάνημα και μια επαρκή φωτεινότητα. Καλά τα μαύρα αλλά πρέπει να βλέπεις μια ηλιόλουστη σκηνή σαν ηλιόλουστη, όχι σαν συννεφιά.
Σε καμια περιπτωση δεν σκοτεινιασε τοσο η εικονα ωστε να βλεπουμε συνεφια !!

το μιγμα βαφης που εχω κανει δειχνει ΚΛΑΣΕΙΣ καλυτερα απο την Σελεξον που ειχα ...... τζαμπα τα 1100 ευρω ....

ευτυχως εμεινε το κασωμα και ο μηχανισμος πανω κατω να βαλω το πανι μου !!!

Οπως ισως να φαινεται και στη φωτογραφια που έβαλα απο τον τωρινό χώρο προβολής εχω γκρι οθόνη δικίας μου καταστκευής και συγκεκριμένα βαμένη με το Caparol Grau 20 μετά απο προτροπή συμφορουμήτη πριν χρόνια.

Ειναι λιγο οτι με τρώει να κάνω αλλαγή οτι με προσφορες π.χ πληρωμη με eurobank βγαινει ακομα πιο κάτω ~850 και πως θα χρειαστώ συντομα λάμπα στα ~80ε αν μεινω με τον ιδιο.

Οπως σωστα αναφέρθηκε θελω να δώ λιγο το θεμα τοποθέτησης μην βρεθώ προ εκπλήξεων αν τελικα προχωρήσω.

Επισης το θεμα contrast με εχει προβληματισει λιγο γιατι διαβάζω απο reviews τιμές του τύπου 434:1 πραγματικά
δεν θα επιμεινω .....
διοτι οντως ο 1070 ειναι αρκετα παλιος ......
αλλα ... πιστευω ομως οτι και οι καινουργιοι DLP δεν θα δειχνουν καλυτερα .....θα κοιταζα σε Επσον 9400 αν βρειτε καναν δευτερο χερι φτηνο .....JVC παλιους δεν σας συστηνω.....ειναι τεραστιες γκουμουτσες και αρκετα σκοτεινοι...και οχι τοσο αξιοπιστοι οπως πιστευα...

αυτον τον xgimi δεν ξερω τι λεει......

πρεπει να δειτε καποιο τεστ .....και η προσοχη στην τοποθετηση και η ειδικη οθονη θα φυγει ψηλα η τιμη....