Λάκης
AVClub Fanatic
Οποτε, δεν ειναι καταπληκτικο παρα μονο υποκειμενικα.Λάκη οι The Necks έχουν ιστορία πίσω τους και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
Δεν είναι όλα για όλους.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Οποτε, δεν ειναι καταπληκτικο παρα μονο υποκειμενικα.Λάκη οι The Necks έχουν ιστορία πίσω τους και απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό.
Δεν είναι όλα για όλους.
Αυτή τη στιγμή ακούω το καταπληκτικό άλπμουμ των Αυστραλών The Necks (ειδικά το κομάτι Imprinting)... μία από το Qobuz-WiiM Ultra-Denafrips Pontus 12th και εναλλάξ από το Qobuz-Primare CD15 Prisma (AKM 4490 dac) και πραγματικά το denafrips δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αντάξια του άλμπουμ. Τεράστια σκηνή, βαθος, μεστότητα οργάνων και αρμονικών, σεισμικές χαμηλές.... ακούστε το αν δεν το ξέρετε....
Οι δε διαφορές με το AKM 4490... στα σημεία. Θα μπορούσα να ζήσω και με ένα από τα δύο! Αρκεί να μην ήμουνα μέλος σε διάφορα hifi/hiend forums, χα χα χα....
https://open.qobuz.com/track/186249545
Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι απόδειξη του πόσο υποκειμενικό είναι το γούστο στη μουσική.
Για παράδειγμα εμένα θα έπρεπε να με πληρώσεις.. αδρά.. για να ακούσω αυτό το κομμάτι.
Όλα υποκειμενικά είναι. Και εγώ δεν μπορώ να ακούσω (πλέον) οτιδήποτε δεν έχει μέσα μια μορφή δυσαρμονίας.Οποτε, δεν ειναι καταπληκτικο παρα μονο υποκειμενικα.
Όλα υποκειμενικά είναι. Και εγώ δεν μπορώ να ακούσω (πλέον) οτιδήποτε δεν έχει μέσα μια μορφή δυσαρμονίας.
Όταν σας λέω να το "γυρίσουμε" σε Μπετόβεν , Βιβάλντι κλπ, με κράζετε...![]()
Δυσαρμονία.Dissonance (παραφωνία). Όντως ωραία, αλλά σε μικρές δόσεις.

Εσυ το τερματισες!Όταν σας λέω να το "γυρίσουμε" σε Μπετόβεν , Βιβάλντι κλπ, με κράζετε...![]()
Καλο ειναι ομως να μην παιρνεις αλλο κοσμο στο λαιμο σου.Όλα υποκειμενικά είναι. Και εγώ δεν μπορώ να ακούσω (πλέον) οτιδήποτε δεν έχει μέσα μια μορφή δυσαρμονίας.
Φιρί φιρί το πας για να σου παραθέσω κάνα γνωμικό του Γουσταύου Λε Μπον.Καλο ειναι ομως να μην παιρνεις αλλο κοσμο στο λαιμο σου.![]()
Του Σάιμον Λε Μπον(Duran Duran) να μην είναι!Φιρί φιρί το πας για να σου παραθέσω κάνα γνωμικό του Γουσταύου Λε Μπον.![]()
Βαρα κι αλλο, αντεχω!Φιρί φιρί το πας για να σου παραθέσω κάνα γνωμικό του Γουσταύου Λε Μπον.![]()
Γιατι ρε αμουσε;Του Σάιμον Λε Μπον(Duran Duran) να μην είναι!
Αυτός δεν χωράει στη χρονοκάψουλα, κόλλησε στη δεκαετία του '80.Του Σάιμον Λε Μπον(Duran Duran) να μην είναι!
Όταν σας λέω να το "γυρίσουμε" σε Μπετόβεν , Βιβάλντι κλπ, με κράζετε...![]()
Στο "κλπ..."Που ειναι ο Βάγκνερ? Που ειναι ο Πουτσίνι? Που έχουν πάει ολοι εκείνοι?
New wave ήταν οι Duran βρε συ...Μετονομάζεσαι σε ΦλωροΚλασσικοΧεβυμεταλλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.