Πρόταση για Dac !

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Αυτή τη στιγμή ακούω το καταπληκτικό άλπμουμ των Αυστραλών The Necks (ειδικά το κομάτι Imprinting)... μία από το Qobuz-WiiM Ultra-Denafrips Pontus 12th και εναλλάξ από το Qobuz-Primare CD15 Prisma (AKM 4490 dac) και πραγματικά το denafrips δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αντάξια του άλμπουμ. Τεράστια σκηνή, βαθος, μεστότητα οργάνων και αρμονικών, σεισμικές χαμηλές.... ακούστε το αν δεν το ξέρετε....
Οι δε διαφορές με το AKM 4490... στα σημεία. Θα μπορούσα να ζήσω και με ένα από τα δύο! Αρκεί να μην ήμουνα μέλος σε διάφορα hifi/hiend forums, χα χα χα....

https://open.qobuz.com/track/186249545
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι απόδειξη του πόσο υποκειμενικό είναι το γούστο στη μουσική.

Για παράδειγμα εμένα θα έπρεπε να με πληρώσεις.. αδρά.. για να ακούσω αυτό το κομμάτι.

Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι απόδειξη του πόσο υποκειμενικό είναι το γούστο στη μουσική.

Για παράδειγμα εμένα θα έπρεπε να με πληρώσεις.. αδρά.. για να ακούσω αυτό το κομμάτι.

Όταν σας λέω να το "γυρίσουμε" σε Μπετόβεν , Βιβάλντι κλπ, με κράζετε... :LOL:

Όλα υποκειμενικά είναι. Και εγώ δεν μπορώ να ακούσω (πλέον) οτιδήποτε δεν έχει μέσα μια μορφή δυσαρμονίας.

Dissonance (παραφωνία). Όντως ωραία, αλλά σε μικρές δόσεις.

Ε, μα κι εσύ τι κάνεις;
Απείλησέ τους με όπερα και μετά δείξε ότι υποχωρείς με κάτι σαν αυτά που λες. :p

• Haha
Reactions: vlad66
folder.jpg
Όλα τα έχουμε και δυσαρμονία και 29 κρουστούς και ποιότητα decca και επανέκδοση που βγαίνει ή βγήκε σε βινύλιο και την εξήγηση που παραθέτει ο @Haagenti.
Τώρα στα σοβαρά δεν πιστεύω σε μεγάλες διαφορές μεταξύ των dac. Δεν έχω ακούσει πολλά αλλά και με ένα teac που είχα αξίας 700-800 ευρώ και ένα rockna περίπου οκταπλάσιας αξίας καλά άκουγα και ακούω λίγο καλύτερα. Κάτι πολύ σκληρό-αναλυτικά sabre προηγούμενων γενεών σε συνδυασμό με ηχεία που είχαν μόνιτορ χαρακτήρα ηχεία δεν μου άρεσαν.
Αυτά με την επιφύλαξη ότι είμαι ακουστικά αρκετά καλά με εξαίρεση τις ψηλές συχνότητες.

Που ειναι ο Βάγκνερ? Που ειναι ο Πουτσίνι? Που έχουν πάει ολοι εκείνοι?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Haha
Reactions: Tzimisce