Απάντηση: Re: Πρόταση για μεσαίου κόστους HTPC?
Βασικά εξαπύρηνο χρειάζονται τα mkv, αλλά μόλις σήμερα τους ανακοίνωσε η amd και θα αργήσουν μερικούς μήνες να έρθουν, οπότε και ο πωλητής σου είπε για "μόλις" τετραπύρηνο ... Ρε τι λένε για να πουλήσουν... :slapface:
2πύρηνο χρειάζεται, και για πλήρη σιγουριά με οτιδήποτε αρχείο όσο βαρύ και αν είναι, και να του μένει και λίγος "αέρας" θα έλεγα >=2.5GHz. Κάρτα γραφικών οποιαδήποτε σύγχρονη, ακόμα και τις ενσωματωμένες των chipset. Ανέβασε και την λίστα να δούμε...
Βασικα το ποσο που θα ηθελα να διαθεσω ειναι 300-400 ευρω
Θελω οριζοντιο κουτι γιατι θα μπει σε ραφι συνθετου/βιβλιοθηκης
Πηγα σε ενα απο τα γνωστα καταστηματα και φτιαξαμε πολυ προχειρα ενα htpc αλλά βγηκε 543 ευρω (θα ανεβασω συντομα την λιστα).
Απλα μου εκανε εντυπωση οτι μου ειπαν για να παιξω mkv χρειαζομαι 4πυρινο επεξεργαστη και πολυ καλη καρτα ενω στο τωρινο pc εχω εναν athlon 64 2300 και ati eax1300 και παιζουν ανετα (με 70% ο επεξεργαστης)
Βασικά εξαπύρηνο χρειάζονται τα mkv, αλλά μόλις σήμερα τους ανακοίνωσε η amd και θα αργήσουν μερικούς μήνες να έρθουν, οπότε και ο πωλητής σου είπε για "μόλις" τετραπύρηνο ... Ρε τι λένε για να πουλήσουν... :slapface:
2πύρηνο χρειάζεται, και για πλήρη σιγουριά με οτιδήποτε αρχείο όσο βαρύ και αν είναι, και να του μένει και λίγος "αέρας" θα έλεγα >=2.5GHz. Κάρτα γραφικών οποιαδήποτε σύγχρονη, ακόμα και τις ενσωματωμένες των chipset. Ανέβασε και την λίστα να δούμε...