Απάντηση: Re: Πρόταση για ποιοτικό 2-κάναλο ενισχυτή 70W - 100W RMS per channel
Δεύτερον, η μουσική αυτή προσφέρει ευχαρίστηση σε όποιον προσφέρει, κυρίως με τον ρυθμό της και την χορευτική αίσθηση που προσφέρουν κυρίως οι ηλεκτρονικές μποτιές, συνεπώς χρειάζεται έναν ενισχυτή με έκταση χαμηλά, ταχύτητα και ρυθμικότητα και τί να κάνουμε, δεν υπάρχει αντίπαλος στους κλας ντ σε αυτά τα χαρακτηριστικά στις τιμές που αναφέρεστε, είτε σου αρέσει είτε όχι.
Συμφωνώ κι εγώ για τους class d στο ότι ταιριάζουν πιο πολύ για το συγκεκριμένο είδος μουσικής αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια "δυνατή" υλοποίηση στα 1.800 - 2.000 το πολύ. Είδα έναν από την pioneer, τον A-70 που έχει βραβευθεί και με βραβείο EISA αλλά βγάζει μόνο 70W στα 6Ω. Στα 8Ω φαντάζομαι πέφτει γύρω στα 50W. Φαντάζομαι ότι άμα παίξω δυνατά με τις διακυμάνσεις που έχει η minimal στα κομμάτια της θα έχω προβλήματα με τα ρεύματα...
Τρίτον, δείξε μου έναν άνθρωπο που ακούει minimal σε χαμηλές εντάσεις και σου δίνω 300 ...έχεις ακούσει ποτέ μίνιμαλ ή έτσι τα λες αυτά που λες? Μινιμαλ σε χαμηλες εντάσεις όπου και λόγω της καμπύλης ευαισθησίας των αυτιών μας οι χαμηλές δεν θα ακούγονται σχεδόν καθόλου, θα είναι σαν να ακούς τσικι τσικ, τφφ, τφφ...
Χαχαχαχα είσαι ωραίος! Δεν ακούγεται χαμηλά η minimal.... Όμως επειδή μένω σε διαμέρισμα, όπως είχα γράψει και στα αρχικά ποστς μου, θα με διώξουν!! Γιαυτό θέλω να φτιάξω ένα σύστημα που να αποδίδει εξίσου καλά στα χαμηλά watts, αλλά επίσης όταν το χρειαστώ για κανένα πάρτυ να μπορεί να αποδώσει εξίσου καλά χωρίς προβλήματα και παραμορφώσεις....
Δεύτερον, εκτός από Minimal, Techno, Deep House ακούω και Rock (hard, μπαλλάντες) γιαυτό και το ψάχνω αρκετά με την ποιότητα και δεν έχω αγοράσει κάτι τόσο καιρό!
Τρίτον για τα ηχεία σχεδόν έχω καταλήξει στο μυαλό μου να αγοράσω τα Crystal Audio TX-T3SE-BL. Φαίνονται αρκετά ποιοτικά, έχω ακούσει από όλους τα καλύτερα, έχουν υψηλή ευαισθησία και καλά Watt, είναι στα 8Ω και έχουν και πιστοποίηση THX Ultra που σημαίνει ότι θα σκοτώνουν αργότερα στο home cinema που θα στήσω...
Το θέμα είναι η άποψή σας στην αναπαραγωγή μουσικής των συγκεκριμένων ηχείων (τουλάχιστον για τα είδη που ακούω) και ποιος ενισχυτής θα τα οδηγήσει καλύτερα στα χαμηλά και στα υψηλά watt, ιδίως στα χαμηλά.....
Δε μου απάντησε κανείς ποια η διαφορά στους δύο Denon που είπα και ποια είναι η γνώμη σας για τους Denon γενικά... Έχει "ταχύτητα" ο Denon? Από ρεύματα / τροφοδοτικό πως πάει? Κι ο harman kardon φαίνεται δυνατό μηχάνημα.....