Προταση για ψηφιακο καλωδιο S/PDIF

etav2000

Senior Member
11 December 2009
312
EΛΛΑΔΑ
Προταση για ψηφιακο καλωδιο SPDF 75Ω ,θελω να κονεκσαρω ενα macpro με το dac8 της audio research.
να ειστε καλα
Ηλιας

Super value με τόσα λεφτά για ψηφιακό δεν το κόβω... Αν πιάνουν τα χέρια σου κολλητήρι δοκίμασε ένα καλοφτιαγμένο χάλκινο RG-59/U από κουλούρα για δορυφορικό δέκτη ή βίντεο με βύσματα 50Ω.

Τα ψηφιακά είναι απο τα λίγα πράγματα στο audio που ότι βλέπεις και στο μάτι σοβαρό ,,, έτσι θα λειτουργεί ,, σοβαρά
προτείνω βαρβάτο μπλεντάζ και δη 2πλο η 3 πλο ασημένιο , και ακροδέκτες ΤΑΝΆΛΙΕΣ ,, στιβαρές ,,

Μεχρι τα 100 ευρά υπάρχουν λύσεις καταπληκτικές απο VDH
,, κάποιο απο την σειρά digicoupler ,, ισως απο τα πιο στιβαρα καλώδια που έχω δει-ακουσει ποτέ μου ,, και το δείχνουν , μαλακός λεπτομερής με καταμαυρο ήσυχο μπακραουντ , αερας και άνεση , χαρακτηριστικά σπάνια για τέτοια τιμή ..

γενικά να κοιτάξεις καλώδια σαν αυτά που περιγράφω στην πρωτη παράγραφο

κάποιο απο την σειρά digicoupler ,, ισως απο τα πιο στιβαρα καλώδια που έχω δει-ακουσει ποτέ μου ,, και το δείχνουν , μαλακός λεπτομερής με καταμαυρο ήσυχο μπακραουντ , αερας και άνεση , χαρακτηριστικά σπάνια για τέτοια τιμή ..
+1 για το digicoupler

Last edited by a moderator:
αν δεν θες να δωσεις πολλα χρηματα θα παρεις αυτο που ειπε ο Μιχαλης,το Stereovox ειναι παρα πολυ καλο στα χρηματα του και κοντραρει πολλα ακριβοτερα καλωδια.Αν θελεις ενα λιγο ποιο "φαντεζι" καλωδιο στα ιδια περιπου χρηματα κοιταξε και το Eagle της Audioquest.

Re: Απάντηση: Προταση για ψηφιακο καλωδιο S/PDIF

Τωρα εχω το canare, το εχω εδω και 10 χρονια ειναι 75ωμ BNC ειναι μπλε και εχει μηκος 1,00μετρο , θα ηθελα ενα καλυτερο καλωδιο με μηκος 1,50μ για να συνδεσω το macpro που εινα λιγω παραπερα απο το dac

Stereovox sorry δεν ξερω ποιος τα πουλαει πια ριξε μια ματια νετ

Ελεος ......οχι και καλωδιο RG59 για τετοιο DAC .....
Αναρωτιεμαι τι ειδους εμπειρια μεταδιδει καποιος που προτεινει καλωδιο των 2 ευρω (και πολλα λεω ....το μετρο) .
Ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν απαντησεις του τυπου "..τα ψηφιακα σηματα η φτανουν η δε φτανουν.." , "...ολα τα ψηφιακα παιζουν το ιδιο ...."

Re: Απάντηση: Προταση για ψηφιακο καλωδιο S/PDIF

Ελεος ......οχι και καλωδιο RG59 για τετοιο DAC .....
Αναρωτιεμαι τι ειδους εμπειρια μεταδιδει καποιος που προτεινει καλωδιο των 2 ευρω (και πολλα λεω ....το μετρο) .
Ειμαι σιγουρος οτι θα ακολουθησουν απαντησεις του τυπου "..τα ψηφιακα σηματα η φτανουν η δε φτανουν.." , "...ολα τα ψηφιακα παιζουν το ιδιο ...."

Παντως το RG59 ειναι certified...

Υπαρχει καποια αλλη προταση τυπου καλωδιου που να ακολουθειται απο αντιστοιχη τεκμηριωση;

Οταν καποιος ακουει :ears: μουσικη , διαβαζει ταυτοχρονα :idea: και τα certificates των καλωδιων ωστε να μεγιστοποιειται η απολαυση του ;;;;;;;;;;;
Ενδιαφερουσα ιδεα :aktion033: