Στα λεφτά αυτά πας κια για 46 άνετα. Αν είναι ο περιορισμός οι 40 ίντσες, με 200-300 ευρώ παραπάνω (ανάλογα τις τιμές και το παζάρι), παίρνεις την Sony X3500 που από πολλούς θεωρείται η καλύτερη 40άρα LCD.
Από άλλες προτάσεις, υπάρχει και η Samsung 40F86 που η τιμή της είναι στα 1745 η χαμηλότερη και σε αρκετά μαγαζιά κοντά στα 1800. Επίσης πολύ καλή τηλεόραση είναι και η Toshiba 42Z3030DG που την βρίσκεις κοντά στα 1650.
Αλλά δες το για τις 46 ίντσες, αν σε παίρνει ο χώρος και η απόσταση (αν και αυτό είναι πολύ υποκειμενικό εδώ μέσα...)
Καλησπέρα και πάλι,
Ο φίλος μου αγόρασε τελικά την 46F86 και μου λέει ότι δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος.
1) Είχε μάθει λέει σε μία παλιότερη LCD (wide) που είχε να βλέπει τις ταινίες με μαύρο πλαίσιο πάνω και κάτω. Οι 16:9 ταινίες δεν πιάνουν όλο το κάδρο στην 46F86, υπάρχει τρόπος να πετύχει το μαύρο πλαίσιο πάνω και κάτω; Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί βέβαια ακριβώς.
2) Μου λέει ότι η τηλεόραση είναι πολύ μεγάλη για απόσταση θέασης 4 μέτρα, πράγμα που μου φαίνεται απίστευτο μιας και έχω 40'' στα 2-3 μέτρα και μου φαίνεται πλέον μικρή.
4) Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιες βέλτιστες ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη τηλεόραση;
Ευχαριστώ θερμά.
1) Είχε μάθει λέει σε μία παλιότερη LCD (wide) που είχε να βλέπει τις ταινίες με μαύρο πλαίσιο πάνω και κάτω. Οι 16:9 ταινίες δεν πιάνουν όλο το κάδρο στην 46F86, υπάρχει τρόπος να πετύχει το μαύρο πλαίσιο πάνω και κάτω; Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί βέβαια ακριβώς.
2) Μου λέει ότι η τηλεόραση είναι πολύ μεγάλη για απόσταση θέασης 4 μέτρα, πράγμα που μου φαίνεται απίστευτο μιας και έχω 40'' στα 2-3 μέτρα και μου φαίνεται πλέον μικρή.
4) Μπορείτε να με παραπέμψετε σε κάποιες βέλτιστες ρυθμίσεις για τη συγκεκριμένη τηλεόραση;
Μα τι ζώδιο είναι ο φίλος σου; Τι γκρινιάρης είναι αυτός θεούλη μου! Να δεις που σε ένα μήνα θα τη βρίσκει μικρή!!!:ADFADF1:
Καλησπέρα και πάλι,
Μου λέει ότι η τηλεόραση είναι πολύ μεγάλη για απόσταση θέασης 4 μέτρα, πράγμα που μου φαίνεται απίστευτο μιας και έχω 40'' στα 2-3 μέτρα και μου φαίνεται πλέον μικρή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.