Re: Απάντηση: Προταση-Σχεδιαση Οικονομικου Ηχειου
Βασικα σκεφτομουν κατι απλο..να εξηγησω, αμα πας για παραδειγμα κ αγορασεις ενα ηχειο των 200-300ε μεσα σχεδον παντα εχουν 1ης ταξης crossover και τυπικο σχεδιασμο..ε ας ασχοληθουμε με κατι λιγααακι παραπανω..νομιζω οτι ενα 5αρακι με ενα τουιτερακι ειναι μια αξιοπρεπεστατη λυση με μια κουτιτσα να πουμε καπου 12-15λιτρα?Μια χαρα μεγεθος δεν ειναι?...χωρις απαραιτητα να πρεπει τα μεγαφωνα να ναι ντε και καλα χωνευτα ωστε να δυσκολευει το πραμα για εναν απειρο! αμα καποιος δηλαδη του κοψουν τα ξυλα, ε οι τρυπες ανοιγονται ευκολα!εδω ο αλλος τις ανοιξε με τρυπανι
!!!.τι λετε?.. εγω παντως ειμαι μεσα και θα το φτιαξω αν ξεκινησει το Project. Δηλαδη διατειθεμαι να φτιαξω καμπινες κ να ανεβασω φωτο κτλ..απο μετρησεις ομως δυσκολο γιατι ακομα πειραματιζομαι με το μετρητικο μου κ εχω καποια ζητηματα να επιλυσω....
Ευχαρίστως να βοηθήσω συμβουλευτικά σε μία τέτοια κατασκευή...
Όμως πρέπει να υπάρχουν και κάποιοι που θα το κατασκευάσουν, γιατί θεωρητικά μόνο δεν έχει νόημα μια τέτοια κατασκευή. Επίσης πρέπει να γίνουν και κάποιες σχεδιαστικές αποφάσεις από αυτούς. Όπως είδος καμπίνας, μέγεθος, πολυπλοκότητα crossover (αν θα υπάρχει impedance balancing) κλπ
Υπάρχουν εθελοντές/ενδιαφερόμενοι;
Βασικα σκεφτομουν κατι απλο..να εξηγησω, αμα πας για παραδειγμα κ αγορασεις ενα ηχειο των 200-300ε μεσα σχεδον παντα εχουν 1ης ταξης crossover και τυπικο σχεδιασμο..ε ας ασχοληθουμε με κατι λιγααακι παραπανω..νομιζω οτι ενα 5αρακι με ενα τουιτερακι ειναι μια αξιοπρεπεστατη λυση με μια κουτιτσα να πουμε καπου 12-15λιτρα?Μια χαρα μεγεθος δεν ειναι?...χωρις απαραιτητα να πρεπει τα μεγαφωνα να ναι ντε και καλα χωνευτα ωστε να δυσκολευει το πραμα για εναν απειρο! αμα καποιος δηλαδη του κοψουν τα ξυλα, ε οι τρυπες ανοιγονται ευκολα!εδω ο αλλος τις ανοιξε με τρυπανι

Last edited: