Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εγώ έχω το 3G το οποίο πήρα τότε με την προσφορά της Cosmote των 300 ευρώ και σίγουρα δεν με ενθουσιάζει το 3G-s γιατί πέραν του video δεν έχει τίποτε καινούργιο. Εξάλου με τα χρήματα που θέλουν παίρνεις το πακέτο με το δωρεάν Netbook και κάνεις και άλλα 500 πράγματα. Υπερτιμολογημένο έως ....

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εγώ έχω το 3G το οποίο πήρα τότε με την προσφορά της Cosmote των 300 ευρώ και σίγουρα δεν με ενθουσιάζει το 3G-s γιατί πέραν του video δεν έχει τίποτε καινούργιο. Εξάλου με τα χρήματα που θέλουν παίρνεις το πακέτο με το δωρεάν Netbook και κάνεις και άλλα 500 πράγματα. Υπερτιμολογημένο έως ....
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Παιδιά κι εγώ το πήρα το 16αρι το λευκό! Πρώτη φορά παίρνω Iphone και είναι απίστευτο! Πριν είχα xperia και το πούλησα και ευτυχώς έκανα καλά. Μέχρι να βρω το κουμπάκι στο xperia του μικρούλικο με το δάχτυλο έκανα μια ώρα. Τώρα όλα γίνονται σε δευτερόλεπτα!

Αυτό που λέτε με την φωνητική κλήση, δεν υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει και στα ελληνικά?

Την Παρασκευή θα το πάρω και θα γράψω αλλά και το 3G είναι πολύ σούπερ αλλά και η αρρώστια αρρώστια

3 gs αγορασμενο απο αμερικη, εχει κανενα ειδους προβλημα για χρηση εδω (πχ γλωσσας?)

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

3 gs αγορασμενο απο αμερικη, εχει κανενα ειδους προβλημα για χρηση εδω (πχ γλωσσας?)

Γλώσσας όχι, αλλά θα είναι κλειδωμένο κ θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις με αντίστοιχο λογισμικό.

Re: Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Γλώσσας όχι, αλλά θα είναι κλειδωμένο κ θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις με αντίστοιχο λογισμικό.
...μη εγκεκριμένο από την Apple... για να μη ξεχνιόμαστε -bye-

Μόλις έστησα κι εγώ το δικό μου 32άρι μαύρο. Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει η μετάβαση από 3g σε 3gs. Είναι σαν να πηγαίνεις από pentium 4 σε core 2 duo. Τέτοια είναι η διαφορά της ταχύτητας σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Αυτό που εντυπωσιάζει πάντως είναι το σερφάρισμα σε 3g όπου ανοίγει τις σελίδες τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορα , καθώς και η πλοήγηση με το navigon. Το άνοιξε σε 5 δεύτερα και βρήκε δορυφόρους μέσα στο σπίτι σε χρόνο dt.

Μόλις έστησα κι εγώ το δικό μου 32άρι μαύρο. Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει η μετάβαση από 3g σε 3gs. Είναι σαν να πηγαίνεις από pentium 4 σε core 2 duo. Τέτοια είναι η διαφορά της ταχύτητας σε οτιδήποτε κι αν κάνεις. Αυτό που εντυπωσιάζει πάντως είναι το σερφάρισμα σε 3g όπου ανοίγει τις σελίδες τουλάχιστον 2 φορές πιο γρήγορα , καθώς και η πλοήγηση με το navigon. Το άνοιξε σε 5 δεύτερα και βρήκε δορυφόρους μέσα στο σπίτι σε χρόνο dt.

Φτου σου ρε!! :slapface:

Καλησπέρα...

χθες φίλος μου απέκτησε το 3GS σε λευκό...και κάναμε μια μικρή κόντρα σε ταχύτητα με το 3G το δικό μου....ποιό απ΄τα δύο άνοιγε γρηγορότερα τις εφαρμογές και ποιό ήταν γρηγορότερο στο σερφάρισμα...

ομολογώ ότι το 3GS είναι γρηγορότερο...άνοιγε τις σελίδες "μπαμ"..ενώ το δικό μου σε 1-2 δευτερόλεπτα...και γενικά είχες την αίσθηση ότι το 3GS είναι ferrari !!!

Είναι πολύ καλό! το αγόρασα από Γερμανο στις 31/7 σε λευκό 32gb..

Σε συγκριση με το παλιο 3g που ειχα η διαφορές τους είναι αρκετές:
Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα, καλύτερη αίσθηση στην οθόνη (αφή στο τζαμάκι), λίγο καλύτερη ακουστική,
πολύ καλή κάμερα & βίντεο (επιτέλους), το bluetooth είναι πολύ καλό!! , είδα ότι είναι και πιο γρήγορο
και στο internet με το dataplan πρόγραμμα που έχω!

Όσο για την μπαταρία δεν μπορώ να πω και πολλά μιάς και το έχω πεθάνει :p

Αυτά προς το παρών :smile:

Last edited by a moderator:
Ξέρετε κανα κατάστημα εντός Αθηνών που να έχει αποθέματα;
Χτες έκανα κάποιες προσπάθειες στην περιοχή της Γλυφάδας και μου έλεγαν για λίστα αναμονής 2 μηνών...

Επειδή μου ακούγεται τουλάχιστον αστείο (για να μην πω τίποτ' άλλο) το να περιμένει κάποιος 2 μήνες για ένα τηλέφωνο και δη για το συγκεκριμένο που "βρωμαει" η Αμερική, ξαναρωτώ:
Αν το αγοράσεις σκέτο από Αμερική ξέρει κανένας αν είναι official unlocked από την Apple ή ακόμα και τα σκέτα θέλουν δίκτυο της AT&T;

Eννοεις οπως ηταν και το πρωτο που καποιοι αγορασαμε απο αμερικη ?
Αν ναι, τοτε δεν υπαρχει προβλημα. Νομιζω.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν στις Σπέτσες και ο κολλητός μου εκεί, αγόρασε πριν λίγες ημέρες ένα 3GS.

Είχα λοιπόν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω... :a0210:

Η διαφορά από το 2G μου είναι πολύ μεγάλη σε ότι αφορά την ταχύτητα !!! :BDGBDGB53:

Επίσης, η οθόνη του σαφώς ευκρινέστερη, ενώ η φωτογραφική του σαφώς καλύτερη, ειδικά στις βραδυνές λήψεις ! :BDGBGDB55:

Μια πολύ καλή συσκευή κ αναβάθμιση για όσους δεν έχουν καθόλου ιΦον ή έχουν το παλιό 2G όπως εγώ.

Τώρα, αν κάποιος έχει το 3G, μάλλον δεν είναι απαραίτητη η αγορά του 3GS, εκτός αν κάποιος ψάχνει την απόλυτη ταχύτητα.