Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Απο τις 31 Ιουλίου που το παρήγγειλα απο την Vodafone ακόμα δεν ήρθε. Θα περιμένω πολυ καιρο ξερει κανεις?

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν στις Σπέτσες και ο κολλητός μου εκεί, αγόρασε πριν λίγες ημέρες ένα 3GS.

Είχα λοιπόν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω... :a0210:

Η διαφορά από το 2G μου είναι πολύ μεγάλη σε ότι αφορά την ταχύτητα !!! :BDGBDGB53:

Επίσης, η οθόνη του σαφώς ευκρινέστερη, ενώ η φωτογραφική του σαφώς καλύτερη, ειδικά στις βραδυνές λήψεις ! :BDGBGDB55:

Μια πολύ καλή συσκευή κ αναβάθμιση για όσους δεν έχουν καθόλου ιΦον ή έχουν το παλιό 2G όπως εγώ.

Τώρα, αν κάποιος έχει το 3G, μάλλον δεν είναι απαραίτητη η αγορά του 3GS, εκτός αν κάποιος ψάχνει την απόλυτη ταχύτητα.

Μιχάλη...

εκτός κι αν σου περισσεύουν χρήματα....ή η γυναίκα σου θέλει το δικό σου ξαφνικά...(αυτό συμβαίνει με μένα)....-bye-

Μιχάλη...

εκτός κι αν σου περισσεύουν χρήματα....ή η γυναίκα σου θέλει το δικό σου ξαφνικά...(αυτό συμβαίνει με μένα)....-bye-

:flipout:

Βασικά, έχω το 2G κ το ψάχνω για αγορά του 3GS, κυρίως για το gps του.:grinning-smiley-043

Αν είχα πάντως το 3G, τότε δεν θα πήγαινα σε 3GS, αν πρώτα δεν έβρισκα να δώσω κάπου το 3G, αφού οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες...

παντως και εγω καπως ετσι το ειδα και πηρα το 3g!προτιμω να περιμενω την επομενη χρονια μηπως και βγει το καινουριο που θα εχει σημαντικες αλλαγες!

ναι συμφωνω!να σου πω την αληθεια με ειχε επηρεασει μια κουβεντα που ειχα διαβασει καπου οτι θα κυμαινεται στα 750 ευρω!και για αυτο πηρα το 3g!τεσπα!δνε πειραζει!απο την στιγμη που δεν εχει σημαντικες διαφορες (ενταξει με την ταχυτητα το παλευω) δεν πειραζει!του χρονου το καλυτερο!

Παίδες ψήθηκα κι εγώ να το πάρω αλλά ρώτησα σε κατάστημα cosmote και μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα το έχουν, από βδομάδα μέχρι και 3μηνο (!!!). Επειδή μου χάλασε το κινητό μου θα το ήθελα (σχετικά) άμεσα, ας πούμε μέσα σε 1-2 βδομάδες. Έχετε καμιά ιδέα (μιλάω για κατάστημα που να πουλάει με σύνδεση και να μπορώ να χρησιμοποιήσω και την επιδότησή μου)....

Φανταστείτε πως είναι η αγορά γενικότερα που δεν ρισκάρουν με τίποτα και οι δυό εταιρείες να φέρουν παραπάνω συσκευές μην τυχόν τους μείνουν, παρόλο που εξακολουθεί να πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι το προϊόν.

Μην κοιτάτε από μας εδώ.

Μπήκα και εγώ στο τρυπάκι και θα το πάρω (16αρι).
Macbook,Ipod,Iphone σιγά σιγά με βλέπω και με κανένα Imac 24".
Παει χάλασε ο κόσμος.....

Πηγα στο καταστημα της Vodafone χθες και με ενημερωσαν οτι ηρθανε οι 3 πρωτες συσκευες :flipout:

Βλεπω το δικο μου να ερχεται με τα χιονια :mad1:

Έχουνε καβάτζα συσκευές αλλά τις δίνουν μόνο με καινούργια σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου. Ενημέρωση από vodafone Ζακύνθου οπού δεν μου πούλησαν σκέτη συσκευή.

εγω τους εκανα θεμα στο Γερμανο που μου λεγανε μονο με συνδεση και μου το δωσανε ...

σκετη συσκευη ( την πρωτη μερα - 31/7 )

θα μου πειτε τι το το θες το iPhone χωρις συνδεση με data plan ?

ε , εχω wi fi το βαζω στο ιντερνετ απο κει

α ! εχει μια προσφορα η βονταφον για καρτοκινητα 100 MB το μηνα με 5 ευρω μεχρι τελος Αυγουστου και 7,99 μετα .

το πηρα ξοδεψα τα 100 ΜΒ και το διεκοψα .

δεν εμπαινε ομως απο το iPhone στο βονταφον live και η ενεργοποιηση απενεργοποιηση εγινε (κατ εξαιρεση απο την εξυπηρετηση πελατων ) δε μου το κανανε στην αρχη βαλτε λεει την καρτα σε ενα αλλο τηλεφωνο που μπαινει στο βονταφον live ...

Τελικά δεν άντεξα...
Μπήκα χτες σ' ένα ΓΕΡΜΑΝΟ, ζήτησα άσπρο 16άρι και τελικώς έφυγα με μαύρο 32άρι!! (ένα κομμάτι διαθέσιμο).

Η διαφορά από 2G σε ταχύτητα των μενού είναι χαώδης.
Η φωτογραφική είναι πολύ καλή, ικανοποιητικό και το βίντεο.
Κατέβασα και το Navigon και μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Επίσης ένα δυνατό σημείο που δεν παίζει βέβαια τόσο ρόλο στην λειτουργικότητα του τηλεφώνου, αλλά στην εμφάνιση , είναι το ότι δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και η λαδίλα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Είναι ακριβώς λες και μόλις έβγαλες την ζελατίνα. Φαίνεται πάντα τσίλικο, σε αντίθεση με το (φτηνιάρικο) μαύρο πίσω καπάκι. Μακράν προτιμώ το αλουμίνιο.

Re: Απάντηση: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Επίσης ένα δυνατό σημείο που δεν παίζει βέβαια τόσο ρόλο στην λειτουργικότητα του τηλεφώνου, αλλά στην εμφάνιση , είναι το ότι δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και η λαδίλα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Είναι ακριβώς λες και μόλις έβγαλες την ζελατίνα. Φαίνεται πάντα τσίλικο, σε αντίθεση με το (φτηνιάρικο) μαύρο πίσω καπάκι. Μακράν προτιμώ το αλουμίνιο.

Ωραίο το αλουμίνιο ρε Τασο, αλλά αναγκάζομαι να μένω με λαστιχένιες θήκες χωρίς αυτές μου γλιστράει για πλάκα!

Το πλαστικό των 3G/3GS έχει πολύ καλύτερο grip