Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήμουν στις Σπέτσες και ο κολλητός μου εκεί, αγόρασε πριν λίγες ημέρες ένα 3GS.
Είχα λοιπόν την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσω... :a0210:
Η διαφορά από το 2G μου είναι πολύ μεγάλη σε ότι αφορά την ταχύτητα !!! :BDGBDGB53:
Επίσης, η οθόνη του σαφώς ευκρινέστερη, ενώ η φωτογραφική του σαφώς καλύτερη, ειδικά στις βραδυνές λήψεις ! :BDGBGDB55:
Μια πολύ καλή συσκευή κ αναβάθμιση για όσους δεν έχουν καθόλου ιΦον ή έχουν το παλιό 2G όπως εγώ.
Τώρα, αν κάποιος έχει το 3G, μάλλον δεν είναι απαραίτητη η αγορά του 3GS, εκτός αν κάποιος ψάχνει την απόλυτη ταχύτητα.
Μιχάλη...
εκτός κι αν σου περισσεύουν χρήματα....ή η γυναίκα σου θέλει το δικό σου ξαφνικά...(αυτό συμβαίνει με μένα)....![]()
ναι μιχαλη απλα εγω το πηρα κανα διμηνο πριν ερθει!!!
Επίσης ένα δυνατό σημείο που δεν παίζει βέβαια τόσο ρόλο στην λειτουργικότητα του τηλεφώνου, αλλά στην εμφάνιση , είναι το ότι δεν φαίνονται οι δαχτυλιές και η λαδίλα, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!
Είναι ακριβώς λες και μόλις έβγαλες την ζελατίνα. Φαίνεται πάντα τσίλικο, σε αντίθεση με το (φτηνιάρικο) μαύρο πίσω καπάκι. Μακράν προτιμώ το αλουμίνιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.