Εχω καποιες αποριες βρε παιδια.Εχω φορτωσει στο iphone καποια τραγουδια και τα παιζω μεσω ipod.Ολα αυτα μεσω itunes συνχρονισμος τα γνωστα.Τωρα θελω να σβησω καποια τραγουδια αλλα δεν ξερω πως.Γινεται αυτο απευθειας απο το iphone η πρεπει απο itunes και πως?
Από πού το πήρες Μπάμπη, αν επιτρέπεται;
Εγώ ακόμα περιμένωωωωωω...
Στέργιο το πήρα από τη Vodafone στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Άλλαξα πρόγραμμα, έβαλα σε οικογενειακό το δικό μου και των παιδιών και παρήγγειλα 2. Το ένα μου το έδωσαν αμέσως, για το άλλο περιμένω.
Μάλλον έχουν κάποια και τα δίνουν μόνο σε καινούρια συμβόλαια, αν πάς για σκέτη συσκευή σε καθυστερούν.
Στέργιο το πήρα από τη Vodafone στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Άλλαξα πρόγραμμα, έβαλα σε οικογενειακό το δικό μου και των παιδιών και παρήγγειλα 2. Το ένα μου το έδωσαν αμέσως, για το άλλο περιμένω.
Μάλλον έχουν κάποια και τα δίνουν μόνο σε καινούρια συμβόλαια, αν πάς για σκέτη συσκευή σε καθυστερούν.
Υπάρχει τρόπος να περιστρέψουμε μια φωτογραφία που μας την εμφανίζει λάθος απο την αρχη?
Να ρωτησω. Εχω ενα router στο γραφείο το οποίο έχει 128bit Wep Encryption. Ναι μεν συνδέεται σε αυτό αλλά δεν δουλεύει ουσιαστικά. Πανω στο wifi μου βγάζει μια τελεία αντί για σημα. Υπάρχει κάποιο θέμα με το encryption?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.