Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εμεις καθολου δεν δουλευομαστε silent, μιας που το χρησιμοποιουμε καθημερινα χωρις κανενα προβλημα. Για δες μηπως εχεις κανει καμια πατατα τυπου μπερδεμα ΑΜ/PM ή στειλε το για service..

Το" δουλευόμαστε" δεν πήγαινε σε σας ρε παιδιά αλλά στο iphone για να μην παρεξηγιόμαστε. Το τηλ χτύπησε αφού το άνοιξα δεν είναι θέμα AM PM επίσης διότι εχω ορίσει 24h ώρα. Χθες το μεσημέρι το έβαλα να χτυπήσει μετά από μια ώρα και όλα καλά. Σήμερα το πρωί όμως περίμενε να το ανοίξω για να χτυπήσει.:huh2: Εχω βάλει 2 ξυπνητήρια με διαφορά 5 λεπτών το ένα με το άλλο μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό?

Εχω καποιες αποριες βρε παιδια.Εχω φορτωσει στο iphone καποια τραγουδια και τα παιζω μεσω ipod.Ολα αυτα μεσω itunes συνχρονισμος τα γνωστα.Τωρα θελω να σβησω καποια τραγουδια αλλα δεν ξερω πως.Γινεται αυτο απευθειας απο το iphone η πρεπει απο itunes και πως?

Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εχω καποιες αποριες βρε παιδια.Εχω φορτωσει στο iphone καποια τραγουδια και τα παιζω μεσω ipod.Ολα αυτα μεσω itunes συνχρονισμος τα γνωστα.Τωρα θελω να σβησω καποια τραγουδια αλλα δεν ξερω πως.Γινεται αυτο απευθειας απο το iphone η πρεπει απο itunes και πως?

Από το itunes. Αλλά δεν τα σβήνεις από το Library (Music) γιατί έτσι θα τα χάσεις. Τα σβήνεις από το playlist με το οποίο έχεις συγχρονίσει το τηλέφωνο.

εγω που συγχρονιζω ολη τη library ?

δε μπορεις να επιλεγεις ( check / uncheck ) τραγουδια οπως με τις εφαρμογες ?

και γιατι να μην εχει swipe to delete στα τραγουδια ιοως στα βιντεο ?

παιδιά sorry αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα και από την κατηγορία. Μπαίνω να διαβάσω για το 3GS και διαβάζω για συγχρονισμούς με το itunes. Σορυ και από μένα, κι εγώ ξέφυγα απαντώντας.

Τελικά το πρόβλημα που είχα με το ξυπνητήρι λύθηκε. Είχα 2 ξυπνητήρια με διάφορα 5 λεπτών. Έβγαλα το 1 και χτύπησε κανονικότατα σήμερα το πρωί :a0210:

Το "τσίμπησα" χθές... Δυστυχώς όμως είχε ήδη τη version 3.1...
Πότε προλάβανε τε γαμώτο...:angry:

Από πού το πήρες Μπάμπη, αν επιτρέπεται;

Εγώ ακόμα περιμένωωωωωω...

Στέργιο το πήρα από τη Vodafone στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Άλλαξα πρόγραμμα, έβαλα σε οικογενειακό το δικό μου και των παιδιών και παρήγγειλα 2. Το ένα μου το έδωσαν αμέσως, για το άλλο περιμένω.
Μάλλον έχουν κάποια και τα δίνουν μόνο σε καινούρια συμβόλαια, αν πάς για σκέτη συσκευή σε καθυστερούν.

Disable Auto Rotation

Πόσες φορές σας έχει τύχει να θέλετε να δείτε τις φωτογραφίες που έχετε στο camera roll ή να τις δείξετε στους φίλους σας και το
επιταχυνσιόμετρο να λαμβάνει δράση περιστρέφοντάς καμιά φορά κάποιες που δεν θέλετε να γυρίζουν; Ε λοιπόν, υπάρχει ένας τρόπος
να το εμποδίσετε αυτό! Απλά πατήστε λίγο παρατεταμένα με το δάκτυλό σας επάνω στην φωτό, και το iPhone δεν θα την περιστρέψει.

Πιό αναλυτικά: περιστρέψτε την φωτό προς την σωστή μεριά που θέλετε να εμφανίζεται και κρατήστε πατημένο το δάκτυλό σας σε
οποιοδήποτε σημείο της οθόνης για 2-3 δευτερόλεπτα, έως ότου εμφανιστεί το μικρό μενού με την λέξη “αντιγραφή”.
Στη συνέχεια αφήνοντας το δάχτυλό σας, το μενού “αντιγραφή” εξαφανίζεται και η φωτογραφία κλειδώνει
και δεν περιστρέφεται ανεξαρτήτως του πώς γυρνάτε το iPhone σας.

Μάλιστα το ίδιο κόλπο δουλεύει και στο iPod touch.

disableautorotation.jpg

(πηγή: iPhoneHellas)

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Στέργιο το πήρα από τη Vodafone στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Άλλαξα πρόγραμμα, έβαλα σε οικογενειακό το δικό μου και των παιδιών και παρήγγειλα 2. Το ένα μου το έδωσαν αμέσως, για το άλλο περιμένω.
Μάλλον έχουν κάποια και τα δίνουν μόνο σε καινούρια συμβόλαια, αν πάς για σκέτη συσκευή σε καθυστερούν.

"Έπεσες" μέσα :grandpa: , αν και παράνομο αυτό , εκμεταλλεύονται το γεγονός της έλλειψης και τα προωθούν για μεγαλύτερο τους κέρδος άμεσα με νέα γραμμή παρά με αναβάθμιση.

Υπάρχει τρόπος να περιστρέψουμε μια φωτογραφία που μας την εμφανίζει λάθος απο την αρχη?

Re: Απάντηση: Re: Πρώτες εντυπώσεις από το 3GS

Εγώ το περιμένω από την επιδότηση Cosmote, για ανανέωση συμβολαίου.

Μάλλον γι' αυτό με καθυστερούν, άμα ήταν καινούριο...

Υπάρχει τρόπος να περιστρέψουμε μια φωτογραφία που μας την εμφανίζει λάθος απο την αρχη?

Βάζεις ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας όπως το PerfectPhoto και την κάνεις rotate, όπως και άλλα πράγματα.

Να ρωτησω. Εχω ενα router στο γραφείο το οποίο έχει 128bit Wep Encryption. Ναι μεν συνδέεται σε αυτό αλλά δεν δουλεύει ουσιαστικά. Πανω στο wifi μου βγάζει μια τελεία αντί για σημα. Υπάρχει κάποιο θέμα με το encryption?

Να ρωτησω. Εχω ενα router στο γραφείο το οποίο έχει 128bit Wep Encryption. Ναι μεν συνδέεται σε αυτό αλλά δεν δουλεύει ουσιαστικά. Πανω στο wifi μου βγάζει μια τελεία αντί για σημα. Υπάρχει κάποιο θέμα με το encryption?

Κανένας? :bigcry: