Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

@tsakman

Λυπαμαι αλλα δεν εχω usb-t tuner για να δοκιμασω αλλα και να ειχα παλι δοκιμη δεν μπορουσα να κανω γιατι δεν υπαρχει το αναλογο σημα στην περιοχη που μενω

Τελικά πήρα απάντηση από την RTI
Yes we are working on that solution to add in our e2 support for usb dvb-t.

2 ερωτήσεις γρήγορες, γιατί σας εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια και τον παράγγειλα και εγώ στο group-buy.

1. εχει Webinterface να κάνει streaming στο PC μου στο VLC οταν κάθομαι στο γραφείο? (το κάνω τώρα με το Dreambox και με βολεύει απίστευτα όταν εχω να δουλέψω στο PC αλλά να μην χάνω το μάτς)
2. αν ρίξω ενα .srt (αγγλικό η ελληνικό) στον ίδιο φάκελο με το .mkv αρχείο, θα μου δείχνει υπότιτλους ? (στο Vuo δεν μου έπαιξαν ποτέ υπότιτλοι)

Σας ευχαριστώ!

E2= enigma2?

Ok για τους Premium, αλλά στον ME γίνινται αυτά τα 2 και πώς?
Πρέπει να αλλαξω το image ή απο την μάνα του τα κάνει?

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

2 ερωτήσεις γρήγορες, γιατί σας εμπιστεύτηκα με κλειστά μάτια και τον παράγγειλα και εγώ στο group-buy.

1. εχει Webinterface να κάνει streaming στο PC μου στο VLC οταν κάθομαι στο γραφείο? (το κάνω τώρα με το Dreambox και με βολεύει απίστευτα όταν εχω να δουλέψω στο PC αλλά να μην χάνω το μάτς)
2. αν ρίξω ενα .srt (αγγλικό η ελληνικό) στον ίδιο φάκελο με το .mkv αρχείο, θα μου δείχνει υπότιτλους ? (στο Vuo δεν μου έπαιξαν ποτέ υπότιτλοι)

Σας ευχαριστώ!

Ο δεκτης τρεχει Ε2 οποτε streaming μπορεις να κανεις οπως ακριβως και με τοn dream,οσο για τους υποτιτλους ναι παιζουν αλλα στο Ε2 πρεπει να ειναι σε .srt φορματ και κωδικοποιηση UTF-8 ενω στο neutrino σε IDX

Πρώτες εντυπώσεις.
Τον παρέλαβα όλα οκ, εγινε και η συνδεσμολογία, τον άνοιξα και γράφει στο πάνελ αζμποξ, αλλά δεν έχω εικόνα! Δε θα έπρεπε? Τι κάνω λάθος..

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Λες? δε ξέρω..Ένα γρήγορο οδηγό που έχει η συσκευασία λέει πως σε βάζει στο μενού μόλης γίνει η συνδεσμολογία. Για την ώρα σταματάω λόγο πίεσης χρόνου, θα επανέλθω το βράδυ

Πρέπει να έχεις καλώδιο RCA.Το βάζεις πατάς μενου αλλάζεις σε hdmi (πχ 1080p 60Hz) και τώρα βλέπεις από hdmi
Επειδή τώρα το diseqc 1.2 menu του δέκτη μου φαίνεται βουνό όποιος θέλει με usals ας δει εδώ(τελεία βάζεις με το πρασινο κουμπί)
http://sateliti.info/showthread.php?16375-Neutrino-rotor-settings-(USALS)
Δε μου βγαίνουν τα πατήματα κουμπιών για firmware αλλά που θα μου παει θα βγει

Πρέπει να έχεις καλώδιο RCA.Το βάζεις πατάς μενου αλλάζεις σε hdmi (πχ 1080p 60Hz) και τώρα βλέπεις από hdmi
Επειδή τώρα το diseqc 1.2 menu του δέκτη μου φαίνεται βουνό όποιος θέλει με usals ας δει εδώ
http://sateliti.info/showthread.php?16375-Neutrino-rotor-settings-(USALS)
Δε μου βγαίνουν τα πατήματα κουμπιών για firmware αλλά που θα μου παει θα βγει
Δεν πέρασες με το dogsettings τις ρυθμίσεις των καναλιών ?

το παρέλαβα και εγώ μόλις στο γραφείο :)

Σαν παιδάκι ειμαι με νέο παιχνίδι, καίγομαι να πάω σπίτι να το στήσω :)
Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει Θέση για κάρτα.
Android market κτλ μπαίνει το Me? και αν ναί με ποιό image?

Θα σας πρήξω τώρα!!!!

Δεν πέρασες με το dogsettings τις ρυθμίσεις των καναλιών ?

Αν μου πεις τι username και password βάζω πολύ ευχαρίστως.Μου λέει connection ok but decoder does not seem to have the characteristics set

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Αν μου πεις τι username και password βάζω πολύ ευχαρίστως.Μου λέει connection ok but decoder does not seem to have the characteristics set
Eίναι αλλού οι φάκελοι γι αυτό, κοίτα στο /etc/tuxbox/config

Ωραια τον πήρα.. ποιο Image να φλασάρω?
πρέπει στο πίσω μέρος να γυρίσω κανα διακοπτάκι σε Recovery ή όχι?

@nakata: έχεις δίκιο αρχηγέ, που να το φανταστώ :)

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Kαλοριζικος,
α) πιο image? απλουστατα και τα τρια (neutrino,RTi,RSI)
β) απο πισω δεν πειραζεις τιποτε αλλο εκτος απο τον διακοπτη on-off

έχει και στο τηλεκοντρόλ πίσω στις μπαταρίες 1 διακοπτάκι και 1 κουμπί που το πατάς