Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Eίναι αλλού οι φάκελοι γι αυτό, κοίτα στο /etc/tuxbox/config

Ευχαριστώ πολύ.
Μήπως ξέρει κάποιος πως ταξινομούμε,αν γινεται,βάση συχνότητας,πως φεύγει το ρολόι πάνω δεξιά,αν και πως μπαίνουν plugins στο neutrino και αν μπορόύμε να βάλουμε dydns?δεν έχω βάλει ακόμα το image της RTI

Re: Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Kαλοριζικος,
α) πιο image? απλουστατα και τα τρια (neutrino,RTi,RSI)
β) απο πισω δεν πειραζεις τιποτε αλλο εκτος απο τον διακοπτη on-off

Το πείραξα εγώ το πρωϊ όταν δεν είχα εικόνα και bootarise.
Τώρα μόλις πατάω open ανοίγει γράφει αζμποξ και ξανακλείνει... Θάλασσα..

Ευχαριστώ πολύ.
Μήπως ξέρει κάποιος πως ταξινομούμε,αν γινεται,βάση συχνότητας,πως φεύγει το ρολόι πάνω δεξιά,αν και πως μπαίνουν plugins στο neutrino και αν μπορόύμε να βάλουμε dydns?δεν έχω βάλει ακόμα το image της RTI

Μαλλον νωρις ειναι γι'αυτα που ζητας το neutrino που τρεχεις εναι cvs οποτε ξεχνα το και περιμενε να βγει neutrino απο καποια ομαδα οσο για τα settings κανε το εξης
τρεξε το dogsettings,φορτωνεις τα settings σου απο το φακκελο που τα εχεις σωσει και πας στο configure στην επιλογη settings και επιλεγεις neutrino, τωρα πας στο Dir satellites.xml και βαζεις( /etc/tuxbox), μετα πας στο Dir service,bouquet και βαζεις ( /etc/tuxbox/config/zapit ),και στελνεις τα settings σου στον δεκτη

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Το πείραξα εγώ το πρωϊ όταν δεν είχα εικόνα και bootarise.
Τώρα μόλις πατάω open ανοίγει γράφει αζμποξ και ξανακλείνει... Θάλασσα..

Κλεισε τον δεκτη απο πισω, βαλε το κουμπακι που βρισκεται ακριβως διπλα στην πανω θεση (recovery) μετα ανοιξε ξανα τον δεκτη απο πισω και πατα το κουμπι που εχει ο δεκτης μπροστα περιμενε μεχρι που να γραψει done και κλεισε τον δεκτη απο πισω κατεβασε το κουμπακι στη αρχικη του θεση (κατω), ανοιξε τον δεκτη ,πατα το μπροστινο κουμπι και μολις δεις στην οθονιτσα του δεκτη την ενδειξη vfd ready πατησε και κράτησε το πατημενο το + στο volume του τηλεχειριστηριου μολις ο δεκτης σου παει σε θεση rescue mode και σου δωσει την ip του φορτωσε το λογισμικο και εισαι ενταξει

Μαλλον νωρις ειναι γι'αυτα που ζητας το neutrino που τρεχεις εναι cvs οποτε ξεχνα το και περιμενε να βγει neutrino απο καποια ομαδα οσο για τα settings κανε το εξης
τρεξε το dogsettings,φορτωνεις τα settings σου απο το φακκελο που τα εχεις σωσει και πας στο configure στην επιλογη settings και επιλεγεις neutrino, τωρα πας στο Dir satellites.xml και βαζεις( /etc/tuxbox), μετα πας στο Dir service,bouquet και βαζεις ( /etc/tuxbox/config/zapit ),και στελνεις τα settings σου στον δεκτη

Σε ευχαριστώ.Μόλις πέρασα και το image της RTI.Να φανταστώ στo dogsettings τα settings τα αφήνω ίδια?

ναι στο Ε2 δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτε

Να προτείνω να ανοίξουμε ένα καινούργιο θέμα με συμβουλές-προτάσεις-bugs για AZBOX ME/miniME?

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Μπορούμε να γράφουμε και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/79431-AZBOX-Me-MINI-ME/page14 οτι χρήσιμο είναι, αρκεί να ξεκολίσουμε από την πρώτη επαφή, τουλάχιστος εγώ που είμαι νόοβας.
Αν και αρχίζει να με ανησυχεί το γεγονός οτί ο δέκτης δεν έχει εμφανίσει την παραμικρή εικόνα. Σε εσάς όταν τον παραλάβατε είχε περασμένο image μέσα?
Και κάτι ακόμα, θέλω να περάσω το neutrino 1.1 με το μαζ 3.2 στο τελνετ τι κωδικό βάζω?? βάζω azbox και δε το παίρνει

Μολις γυρισα απο δουλεια και αρχιζω να ξεκοκκαλιζω...Αναβαθμιση φιλε hercoulis δεν κανουμε απο το maz αλλα απο τον web browser εχοντας μολις ανοιξει τον δεκτη και πατωντας το κουμπι vol+.Ως εκει ξερω...:7SFGSFG:
Ποση ωρα κανει να φορτωσει το image???

Last edited:
mv_best επρεπε να ρθείς για να ξεκολήσω, μου αρέσει που τον είχα αποθηκεύση κι όλας το τρόπο της αναβάθμισης.
ολα ΟΚ καθώς και εικόνα, και προχωράμε :smash:

Ειχα προβλημα με τον mozilla τον 8 και το εκανα με explorer.Oλα οκ.Στο ψαξιμο τωρα..

Για το ρολόϊ πάνω δεξιά που αναφέρθηκε πριν με μενού και τηλεόραση, εμφανίζεται και εξαφανίζεται.
Γενικά το τηλεκοντρόλ το προσαρμόζεις όπως θες..
+ ότι έχει πολύ καλή επαφή με το δέκτη

Πραγματικα εχω ενθουσιαστει με τον δεκτη και με το image της Rti το 1.3.Oλα πηγαινουν τελεια,γρηγορα και ομαλα..Ο media player αψογος με υποτιτλους,χωρις,mkv,avi ολα.Εναλλαγη καναλιων μου θυμιζει dm500 σε ταχυτητα.Plugins αψογα,crossepg,subtitle player κ.α.Αυτα προς το παρον.

Απάντηση: Re: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Πραγματικα εχω ενθουσιαστει με τον δεκτη και με το image της Rti το 1.3.Oλα πηγαινουν τελεια,γρηγορα και ομαλα..Ο media player αψογος με υποτιτλους,χωρις,mkv,avi ολα.Εναλλαγη καναλιων μου θυμιζει dm500 σε ταχυτητα.Plugins αψογα,crossepg,subtitle player κ.α.Αυτα προς το παρον.

Συμφωνώ και εγώ.Σταθερό και γρήγορο

Εγώ δε θυμάμαι πάντως τον DM500 να κάνει 3-4 δευτερόλεπτα στην αλλαγή καναλιού, όπως φαίνεται στα video στο άλλο νήμα.

Εγώ δε θυμάμαι πάντως τον DM500 να κάνει 3-4 δευτερόλεπτα στην αλλαγή καναλιού, όπως φαίνεται στα video στο άλλο νήμα.

Στο rti τώρα που βλέπω 1με σπάνια 2 δευτ κάνει.Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου.Και 3-4 να έκανε κανένα πρόβλημα

Re: Απάντηση: Πρωτες εντυπωσεις απο τον Azbox me

Η εναλλαγη στα καναλια γινεται κατευθειαν με το πατημα του καναλιου,θα προσπαθησω να ανεβασω ενα βιντεο.