- 17 June 2006
- 49,608
κανα δυό φορές έψαχνα Zappa και μου αντιπρότεινε Ρέμο....
(δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό....):BDGBDGB53:
κανα δυό φορές έψαχνα Zappa και μου αντιπρότεινε Ρέμο....
χθες κατάφερα και άκουσα για περίπου μια ωρίτσα.
Ένας νέος κόσμος ανοίγεται μπροστά!
Κορόιδευα τον υπέρηχα για τα ακουστικά αλλά πλέον τα "λούζομαι" κι εγώ! Όταν εγώ μπορούσα να βαράω 100ντιμπιά στο σπίτι στις 1 τα ξημερώματα ο Μήτσος άκουγε από ακουστικά.
"Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θα'ρθεις!"
Έφτασε η ώρα που ήρθα! αλλά ήρθα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Ο ήχος του E18 σε συνδυασμό με τις γνωστές sonyκές "ψείρες" είναι απλά απερίγραπτος.
Είναι όπως ακριβώς ονειρεύομαι τον ήχο...γενικά. Γεμάτος από χαμηλές εντάσεις με αναλυτικά και λεπτομερή άκρα χωρίς να κουράζουν. Για τη μεσαία περιοχή απλά δε το συζητώ...
Τρομερή ενέργεια, punch, δυναμικά και ηρεμία μαζί, δε ξέρω πως να το πω.
Έχω την αίσθηση ότι το E18 θα μπορούσε να σταθεί σαν ένας DAC σε μεγάλο σύστημα (οι δοκιμές θα ακολουθήσουν φυσικά!).
Δε ξέρω αν είναι ο καλύτερος φορητός DAC-AMP που υπάρχει. Αλλά με αυτό που ακούω δε θέλω να το μάθω κιόλας.
Έπαιξα λίγο mp3 στα 320, και λίγο spotify.
Είναι απίστευτο να μπορείς να έχεις αυτό το επίπεδο ήχου πάντα μαζί σου!
Έχω μείνει κάγκελο.
Το shuffle έχει line out? διότι αν δεν έχει, και παίζεις από headphone out δεν κάνεις τίποτε... χάνεις επειδή παίζει από δύο ενισχυτές... απλά σου φαίνεται ότι παίζει καλύτερα λόγω της ισχύος του e18...
Σε δοκιμές που έχω κάνει, τα ipod/iphone παίζουν καλύτερα αν χρησιμοποιείς τα line out με LOD...
το σουφλέ που έχω δεν έχει άλλη έξοδο εκτός της 3.5ρας.
έχω τη στάθμη του περίπου στο μισό και ενισχύω από το fiio. Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία που ακούγεται πολύ-πολύ καλύτερα (και δε με νοιάζει γιατί) γιατί είναι μόλις 1 γίγα οπότε...
Θα ξεθάψω ένα ipod nano 8gb αλλά και πάλι θα είναι απλά για πείραμα, στο κινητό έχω 32gb κάρτα...
αφού σου αρέσει εσένα όλα καλά...,
απλά ανέφερα το γεγονός ότι σήμα το οποίο περνάει από δύο προενισχυτικά και δύο ενισχυτικά στάδια είναι σαφέστατα υποδεέστερο από το σήμα line σε προενίσχυση και μετά σε ενίσχυση...
αυτά...
Σωκράτη μιλάμε να πάρει digital out...
Σίγουρα με LOD (αυτό είναι παλιού τύπου και για παλιά i devices, δεν κάνει για το νέο iphone...) παίζει αλλά ως απλός ενισχυτής...
Σωκράτη δεν έχεις καταλάβει για τι μιλάμε, και πως συνδέεται ο e18 με τις συσκευές...
Ψηφιακό σήμα λέμε ότι δέχεται μόνο από USB OTG...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.