Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

και εξωτερικη καιρεα για το ενσωματωμενο wi-fi:a0210:

dm8000tylir7.jpg

το λοιπον δεν μπωρο να καταλαβω ενα πραμα τοσα χρηματα δωσαμε δεν μπορουσαν να βαλουν και εναν ανεμιστηρα μεσα στα παρεκολμενα.
Αλλα τι να πεις τωρα οτι και εγω ο μ@λ@κ@ς τοσα που δωσα στιν τιμη του ανεμιστηρα εμεινα!!οχι αλλα γιατι να τρεχω τωρα εγω να βρω ποιο μπαινη στην θεση αυτη.
Μηπως ξερει καποιος απο εσας να μου πει τι να παρω τι διαστασης?

Για λίγο διάστημα που είχα έναν 8000 για δοκιμή, ένα από τα ενοχλητικά πράγματα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η πράσινη και φωτεινή οθόνη. Ξέρετε αν τουλάχιστον ντιμάρεται η οθόνη του;

o δεκτης αυτος ειναι ακριβος και δεν κανεις με τιποτα αποσβεση χρηματων αποψη μου βεβαια

Για λίγο διάστημα που είχα έναν 8000 για δοκιμή, ένα από τα ενοχλητικά πράγματα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η πράσινη και φωτεινή οθόνη. Ξέρετε αν τουλάχιστον ντιμάρεται η οθόνη του;
καλησπερα τασο,τι 8α πει ντιμαρεται?

Απάντηση: Re: Πρωτη επαφη με DM 8000 - αποριες

o δεκτης αυτος ειναι ακριβος και δεν κανεις με τιποτα αποσβεση χρηματων αποψη μου βεβαια
Τι αποσβηση χρηματων να κανουμε.
Δεν τον εχουμε για δουλεια ή να μας φερει χρηματα,απλα την τρελα μας κανουμε και εχουμε ακριβα γουστα.

Καλά ας μην μιλάμε για απόσβεση χρημάτων γιατί είναι πικρή ιστορία... τι να πρωτοθυμηθώ....τις 200άρες+ χιλιάδες δρχ. για 5400 ή ένα σωρό χρήματα για μονά lnb με 0.6db ...
Στην τρέλα δεν υπάρχει καμιά απόσβεση...