Πρώτη παρουσίαση: iPhone

:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
:2thumb22sup: :2thumb22sup: :2thumb22sup:

Glad i could help !!

Εύγε και πάλι!

Υ.γ. Οταν φύγεις διακοπές θα μου το δανείσεις για μια βδομάδα? :)

α)εάν δεν έχει βγεί το free sim
β)υπάρχει μια καθυστέρηση με τον safari για να ανοίξει τις σελίδες και γενικά αργεί να κατεβάσει δεδομένα στο maps,you tube,stocks,weather,μάλον είναι αργή η σύνδεση; η θέλω και κάποιες ακόμη ρυθμίσεις!!

Last edited:
Aυτό είναι το επόμενο βήμα με το οποίο θα ασχοληθούμε αλλά μάλλον θα τα πούμε μετά τις διακοπές σου.. :antlers:
Ο άνεμος που έρχεται από Αγγλία υπόσχεται πολλά σε αυτό το θέμα.

Νίκο κανόνισε παρουσίαση σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση:BDGBGDB55:
πες μου για τον άνεμο πορώνομαι:ears:

Το είδα και εγω το plaisio @ mall.

Δεν θα το φλυαρήσω.

Απλα δεν έχει καμία σχέση με ότι άλλο touch screen PDA / κινητο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Και λέω... κάτι δεν πάει καλά εδω. Με 700ευρώ παίρνεις ενα φασόν PDA ,κακής to μετριοτάτης κατασκευής τύπου qtek, htc, που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το κατασκεύασμα του Jobs σε hardware, software ,κατασκευη. ΟΥΔΕΜΙΑ.

Οποτε δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν....η ο Steve μπαίνει μέσα με το Iphone, ή τα φασόν PDA ήταν απλά μια λούμπα αισχροκέρδειας. Με λίγα δευτερόλεπτα σκέψης, κατάλαβα οτι συμβαίνει το 2ο...

Επειδή έχω το htc touch και βιάστηκα να το πάρω επειδή έλεγα να μην πάρω το iphone από Αμερική,έχω να πω ότι το έχω σκεφτεί αυτό που λές διότι το touch έχει 495ευρώ και το iphone 680ευρώ στην μαύρη αγορά.Να μην πούμε για Ν95 και άλλα πολλά.Μην μου πείτε ανόμοια διότι το siroco το 8800...........

ενοχλητικό παραμένει ακόμη η άρνηση της συσκευής να συνδεθεί με άλλες συσκευές ΒΤ και κατάφερα να το συνδέσω με το μίνι μόνο αφού μπήκα στις ρυθμίσεις όπως και προηγούμενα με το wi-fi.Ανταλλαγή αρχείων,φωτογραφιών, κλπ δέν μπόρεσε να κάνει με το ΒΤ μόνο συνδέοντας το καλώδιο και ανοίγοντας το itunes κάνεις δουλειά.Τα email τα παίρνω με σύνδεση wi-fi αλλά αργεί να ανοίξει πάρα πολύ τις σελίδες,μόνο που το ίδιο πρόβλημα έχω και με το touch οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.
Αυτά μέχρι τώρα.:captain:

Και λέω... κάτι δεν πάει καλά εδω. Με 700ευρώ παίρνεις ενα φασόν PDA ,κακής to μετριοτάτης κατασκευής τύπου qtek, htc, που ουδεμία σχέση έχουν με αυτό το κατασκεύασμα του Jobs σε hardware, software ,κατασκευη. ΟΥΔΕΜΙΑ.

Δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου, μπορεις plz να το εξηγήσεις ξανά? -bye-

Καλοριζικο φιλε!
Ευχαριστουμε πολυ που μας μεταφερεις τις πρωτες σου εντυπωσεις!
Οταν το μαθεις καλα, ισως πρεπει να κανονισουμε μια αναλυτικη παρουσιαση για τα μελη του Avclub!

Ρίξτε μια ματιά στο engadget.com
Λέει ότι κάποιες ευρωπαϊκές vodafone sim είναι συμβατές με το iphone.

Λοιπόν από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με το iphone η διαπίστωση είναι ότι αναμφισβήτητα έχει:
1)Την καλύτερη σε φωτεινότητα οθόνη σε δυνατό ήλιο.
2)Τον γρηγορότερο browser (safari) ανοίγει τα πάντα σε χρόνο dt.
3)Δεν έχει κολλήσει ποτέ το λειτουργικό.
4)Η οθόνη αφής είναι ότι ποιο γρήγορο υπάρχει σε ένα απλό χάιδεμα.
5)Η μπαταρία κρατάει πάρα πολύ σε ρυθμούς internet.
6)Ποιότητα πάρα πολύ καλή δεν κουνιέται τίποτα από την θέση του (κάτι ήξερε για την ενσωματωμένη μπαταρία ο ....)
7Φωτογραφία δεν έχω άποψη ορίστε δύο.

Attachments

• IMG_0002.jpg
    IMG_0002.jpg
    105.9 KB · Views: 69
  • IMG_0001.jpg
    IMG_0001.jpg
    124.4 KB · Views: 76
Ένα προγραμματάκι που δοκίμασα και μου έλυσε τα χέρια για ring tone,δούλεψε περίφημα http://www.hacktheiphone.com/iphone_easy_ringtone_installation_mac_intel.html

άντε να δουλέψει και αυτό http://www.hacktheiphone.com/iphone_using_cingular_sim.html
και ποιός μας πιάνει :Banane0:

Υ.Γ.1)Για το ξεκλείδωμα θα ήθελα μια βοήθεια διότι ίσος μου διαφεύγει κάτι,όποιος μπορεί pm.:worshippy:

Υ.Γ.2)η όρθια είναι από το htc touch.