Πρώτη παρουσίαση: iPhone

Παιδιά τα έχω ψάξει σχεδόν όλα και ακόμη δεν υπάρχει κάτι συνταρακτικό, αλλά από την στιγμή που βγαίνουν διάφορες μέθοδοι υπάρχει ελπίδα να γίνει σύντομα το ξεκλείδωμα.
Ακόμη δεν κατάλαβα τι παίζει με το ΒΤ το οποίο αρνείται να ανταλλάξει δεδομένα με το mac mini παρ᾽όλο που το τηλέφωνο συνδέετε με τον mac και με καμία άλλη τηλεφωνική συσκευή η pc,οι οποίες το αναγνωρίζουν ως iphone,αλλά μέχρι εκεί.
Με το wifi είναι άλλη μια αμαρτωλή ιστορία διότι με το mac mini δεν συνδέετε εύκολα πλέον παρ᾽όλες τις πατέντες αλλά με linksys και touchspeed συνδέετε αμέσως.
Από όσα κατάλαβα από τα ξένα forum έχει σχέση και με την μέθοδο που χρησιμοποίησε ο καθένας για την ενεργοποίηση για το itunes αλλά δεν το πιστεύω.

Το πρόβλημα με την διακοπή της σύνδεσης wifi και mac mini συνεχίζετε :AFADF0:
Δεν μπορώ να βρώ τι ῾᾽πταίει᾽᾽το τηλέφωνο συνδέετε κανονικά σε linksys touch speed και άλλα και δεν συνδέετε στο mini:violent-smiley-030:
Tο μίνι παίρνει από ένα cooperjet 1622 Ethernet,στο iphone βλέπω να συνδέετε και μετά ψάχνετε.Έχω καταντήσει να πηγαίνω σε hotspot για να το δουλεύω.

Δεν ξέρω αν γίνεται, αλλά μπορείς να κάνεις restore την συσκευή όπως το ipod να επανέλθει στην αρχική κατάσταση και μετά να το ξεκλειδώσεις μήπως και στρώσει?

Νίκο η πλάκα είναι ότι συνδέετε στιγμιαία κατεβάζει τον καιρό και μετά ψάχνει στο βάθος με βάρκα την ελπίδα.Μετά αυτό που με κάνει να λέω ότι κάτι δεν πάει καλά με το mini είναι ότι δεν συνδέετε και το htc touch,οπότε κάτι άλλο συμβάινει,και γιατί μια δουλεύει και μια δεν δουλεύει!!η δουλεύει με rooter wifi άλλων!!.
Θα το βρώ που θα μου πάει ακόμη στην αρχή είναι.

To iPhone απειλεί το WiFi ?

Έχουν εκφραστεί φόβοι οτι η λειτουργία του iPhone επηρεάζει την λειτουργία του ασύρματου δικτύου WiFi στο πανεπιστήμιο Duke, των Η.Π.Α..
Σύμφωνα με τις πρώτες παρατηρήσεις ο μετασχηματιστής πολλών συσκευών iPhone περιοδικά κατακλύζει το ασύματο δίκτυο LAN του πανεπιστημίου με πλήθος αιτημάτων.
Το γεγονός αυτό έχει σαν συνέπεια την προσωρινή απώλεια σήματος σε περίπου 30 σημεία ασύρματης πρόσβασης ταυτόχρονα.
Η Cisco, που αποτελεί τον βασικό πάροχο υπηρεσιών LAN, βρίσκεται σε επαφή με την Apple σχετικά με το πρόβλημα αυτό, χωρίς όμως να έχουν καταλήξει στην αιτία που το προκαλεί.

http://www.eexi.gr/?q=node/769

Λοιπόν να πω και εγώ την γνώμη μου. Έχοντας δουλέψει σχεδόν όλα τα smartphone που κυκλοφορούνε και για πολλά χρόνια, είχα καταενθουσιαστεί βλέποντας τα χαρακτηριστικά του iphone. Έτσι λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία έτρεξα στο Πλαίσιο να το δω.
Πρώτη άποψη. Αρκετά μικρότερο από ότι το περίμενα και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και μια όντως καταπληκτική οθόνη. Αρκετά ελαφρύ για αυτά που προσφέρει και φυσικά σχεδόν μηδενικά κουμπιά.
Ξεκίνησα λοιπόν να παίζω μαζί του. Αρχικά ενοχλήθικα με το γεγονός ότι αυτά που έβλεπα στο Home screen αυτά θα έβλεπα για πάντα. Δεν μπορώ να εγκαταστήσω εφαρμογές ούτε να αλλάξω τα εικονίδια.
Δεν πειράζει εάν αναλογιστούμε ότι και σε κανονικά τηλέφωνα (όχι smartphone) έτσι είναι.
Σε δεύτερη φάση άρχισα να κοιτάω το interface (που τόσος ντόρος έχει γίνει) και την λειτουργικότητα του. Μπορώ να πω ότι όντως η απόκριση είναι εκπληκτική και σχεδόν χωρίς κολλήματα.
Σαν μενού όμως θέλει πολύ φτιάξιμο και ισχύουν όλα αυτά τα κακά που θα έχετε ήδη διαβάσει. (για να πάρω τηλέφωνο μια επαφή θέλω 3-4 βήματα και αφού με το δάχτυλο ανεβάζω την λίστα).
Από εφαρμογές αυτές που έχει το αμερικάνικο σίγουρα θέλει αλλαγή για Ευρώπη.
Το γύρισμα σε landscape δεν λειτουργεί σε όλες και δεν είναι πια και τίποτα φοβερό.
Για να μην πολυλογώ αυτή την στιγμή σαν χρήστης smartphone δεν βλέπω κανένα λόγω να πάω σε iphone.
Σαν χρήστης τηλεφώνου ή ipod θα το έπαιρνα με τα χίλια. Ακριβό αλλα το πιο όμορφο και με αρκετές λειτουργείες ipod που θα μπορούσατε να έχετε. Βέβαια τεράστιο μειονέκτημα η μη υποστήριξη A2DP Bluetooth για ασύρματο stereo ήχο μουσικής σε ακουστικά. Μακάρι να το αλλάξουνε. Το Interface για το ipod του iphone είναι τρέλα με το δάχτυλο.
Σαν τηλέφωνο απλώς δεν νομίζω κάποιος να είναι ικανοποιημένος με την μπαταρία και μόνο το design του και η ακρίβεια σε στυλ 8800 Sirocco νομίζω ότι θα επηρεάσει κάποιον να το πάρει.

Για να τελειώνω αυτό που νομίζω είναι ότι όπως είναι τώρα το iphone ο μόνος λόγος να το πάρεις είναι σαν ένα hightek ipod με τηλέφωνο και τίποτα παραπάνω. Εγώ θα περιμένω να δω τι θα κάνουνε για Ευρώπη και βλέπουμε.

αυτά είναι από το mini:BDGBGDB55:
τα ανεβάζω διοτι το ίδιο πρόβλημα συναντάω και με το htc touch:bigcry:

Attachments

• DSCF0187.jpg
    DSCF0187.jpg
    59.3 KB · Views: 26
  • DSCF0188.jpg
    DSCF0188.jpg
    60 KB · Views: 23
Last edited by a moderator:
Βαρέθηκα πάω κατά πάσα πιθανότητα σε router wifi έχετε καμιά ιδέα,πρόταση!!
σε g σε n??? τι από όλα.

Μου δώθηκε η ευκαιρία να έχω το iPhone στα χέρια για λίγα 24ώρα κ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εκπληκτικό. Συνδυάζει υπολογιστή με κινητό. Μπαίνει πανεύκολα σε οποιοδήποτε wifi δίκτυο κ βλέπεις ίντερνετ κ εμαιλς πανεύκολα κ ταχύτατα. Είναι ότι πιο γρήγορο έχω δουλέψει από τέτοια τηλέφωνα κ ανταποκρίνεται ταχύτατα στα αγγίγματα των δαχτύλων στην οθόνη του. Ως iPod έχει την γνωστή μας πολύ καλή ακουστική από τα ακουστικά, ενώ κ σε θέαση βίντεο παίζει πάρα πολύ καλά. Είναι το μοναδικό κινητό το οποίο μέσα στον ήλιο μπορείς κ το διαβάζεις όπως κ όταν είναι στην σκιά, καμία αντανάκλαση, καμία σκιά, τίποτα... Η μπαταρία του με μια φόρτιση κράτησε με σκληρή χρήση πάνω από 3 μέρες κ ακόμα έλεγε ότι έχει πάνω από το 40% ! Βέβαια ως τηλέφωνο δεν παίζει οπότε δεν μπορώ να βγάλω από εκεί συμπέρασμα. Αν τελικά δεν είχε κάποια λίγα αρνητικά που είδα, που τελικά όμως δεν είναι κ τόσο σημαντικά, τότε στην Ευρώπη θα γινόταν 1000% η καλύτερα πουλημένη συσκευή...τώρα διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη... δεν έχει δυνατότητα για mms, δεν είναι 3G, δεν έχει φλας στην φωτογραφίκή του που είναι μόνο 2 megapixels κ είναι βαρύτερο από άλλα κινητά.
Αν αξίζει ????????????????????
Προσωπικά περιμένω να το αγοράσω τελικά αν κ ήμουν επιφυλακτικός !!!

Μιχαλη απο οσο ξερω στην Ευρωπη θα κυκλοφορησει σε 3G εκδοση οποτε πιστευω να εχει και MMS. Το οτι δεν εχει flash και ειναι μονο 2mp ειναι οντως μεγαλο μειων.

ναι αλλά για τα sim AT&T στο δικό μου μόλις κάνει το κατέβασμα κάνει ολική επαναφορά,απ᾽ότι διάβασα δεν έχει κάτι το ουσιώδες και έτσι δεν με πιράζει πρός το παρόν.Στο Hackint0sh λένε ότι μόλις κλειδωθεί θα κάνει όλα τα update,βλέπουμε..............

όχι σε μένα έκανε το κατέβασμα κανονικά και μετά όταν το φόρτωνε διέκοψε την φόρτωση και ζήτησε επαναφορά από το itunes δηλαδή τζίφος.
Για την sim no news

Σε καταστημα της AT&T και σε οθόνη που παρουσιάζει το iPhone η παρουσίαση γίνεται με ανορθόδοξο τρόπο...