Πρώτο κινητό/σύνδεση για το ανήλικο παιδί μου

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,862
Μεταμορφωση
Καλησπέρα.

Θέλουμε να πάρουμε ένα νούμερο για την ανήλικη μας κόρη από την Cosmote.

Τι επιλογές υπάρχουν εκτός από το whatsup? Βλέπω και ένα cosmote neo.

Θέλουμε να μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο αν ποτέ χρειαστεί (αν και νομίζω ότι παντού δίνουν απεριόριστη ομιλία), και να έχει αρκετά δεδομένα για να μιλάει με Viber και ίσως Snapchat με τις συμμαθήτριες της.

Όσο πιο χαμηλά σε κόστος, τόσο πιο καλά, αρκεί να μην υπάρχουν πχ κρυφα γράμματα, παγίδες κλπ.

Εσείς τι επιλέξατε σε τέτοια περίπτωση?

Θα παίζει Roblox;
Νομίζω πως 5-6 GB το μήνα είναι απαραίτητα για να ξενοιάσεις, εκτός περιόδων κατασκήνωσης κλπ, οπότε ίσως χρειαστείς πακετάκια απεριόριστων data 10 ημερών κόστους περίπου 5 ευρώ.

Εαν μπορεις να πας αυτοπροσωπως σε φυσικο καταστημα frog και αν ισχυει ακομη, αυτη η προσφορα νομιζω ειναι η πιο VFM, αλλα προπληρωνεις νομιζω ολο το ετος.

Καλησπέρα.

Θέλουμε να πάρουμε ένα νούμερο για την ανήλικη μας κόρη από την Cosmote.

Τι επιλογές υπάρχουν εκτός από το whatsup? Βλέπω και ένα cosmote neo.

Θέλουμε να μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο αν ποτέ χρειαστεί (αν και νομίζω ότι παντού δίνουν απεριόριστη ομιλία), και να έχει αρκετά δεδομένα για να μιλάει με Viber και ίσως Snapchat με τις συμμαθήτριες της.

Όσο πιο χαμηλά σε κόστος, τόσο πιο καλά, αρκεί να μην υπάρχουν πχ κρυφα γράμματα, παγίδες κλπ.

Εσείς τι επιλέξατε σε τέτοια περίπτωση?
Γιατί δεν της λες να σε καλεί μέσω Facetime/ Snapchat κλπ; Ετσι αρκει μια απλη data esim.

Γιατί δεν της λες να σε καλεί μέσω Facetime/ Snapchat κλπ; Ετσι αρκει μια απλη data esim.

Θέλω να έχει νούμερο έξω από το σπίτι.
Πχ να είναι στο μπαλέτο και να την πάρω τηλέφωνο να βγει έξω κλπ.