Πρωτοβουλία του Mega για 16:9

Παντως ολα τα τρεηλερ για το φετινο προγραμμα (πλην ταινιων) και τα κλιπακια "Mega Μου" του σταθμου ειναι 16:9.
Ισως περιμενουν να μαζευτει αρκετο widescreen υλικο προς προβολη (εκτος των live εκπομπων που ειναι ηδη ετσι) και μετα να γυρισουν μονιμα σε 16:9 οπως εκανε το Star.

Αν βεβαια γινει αυτο,θα βλεπουμε by default ξεχειλωμενα οτι παλιοτερο υλικο υπαρχει, κατι που θα πυροδοτησει νεες αντεγκλησεις στο παρον νημα :D

Μπορείς να τις κατεβάσεις, να πας στο βιντεο κλαμπ να τις νοικιάσεις ή να πας στα σπίτια των φίλων σου να δεις αμα τις έχουν να στις δώσουν; Δεν σε καταλαβαίνω. Βαριέσαι να κουνηθείς από τον καναπέ σου;;; Α-πα-πα-πα-πα...

E ναι γιατί ως γνωστόν είναι το ίδιο πράγμα το να πατήσεις δυο φορές ένα κουμπί με το να τρέχεις στα σπίτια των φίλων ή με το να τρέχεις σε βίντεο κλαμπ όπου πρέπει και να πληρώσεις 1,5 ευρώ για να νοικιάσεις την ταινία. Χαχαχαχα!

Παντως ολα τα τρεηλερ για το φετινο προγραμμα (πλην ταινιων) και τα κλιπακια "Mega Μου" του σταθμου ειναι 16:9.
Ισως περιμενουν να μαζευτει αρκετο widescreen υλικο προς προβολη (εκτος των live εκπομπων που ειναι ηδη ετσι) και μετα να γυρισουν μονιμα σε 16:9 οπως εκανε το Star.

Αν βεβαια γινει αυτο,θα βλεπουμε by default ξεχειλωμενα οτι παλιοτερο υλικο υπαρχει, κατι που θα πυροδοτησει νεες αντεγκλησεις στο παρον νημα :D
Σε όσους βαριούνται να πατήσουν ένα κουμπάκι και τα περιμένουν όλα έτοιμα όντως θα πυροδοτήσει αντιδράσεις...

Ισως περιμενουν να μαζευτει αρκετο widescreen υλικο προς προβολη (εκτος των live εκπομπων που ειναι ηδη ετσι) και μετα να γυρισουν μονιμα σε 16:9 οπως εκανε το Star

Πάντως και περσυνά-προπέρσυνα σίριαλ είναι γυρισμένα σε 16:9. Προχθές πέτυχα ένα πάνω στο ζάπινγκ (δεν θυμάμαι όνομα, δεν τα παρακολουθώ). Και κάπου εκεί σκέφτηκα πόσο τραγικό είναι ένα για ένα κανάλι να κάνει παραγωγές σε 16:9 και να τις μεταδίδει σε 4:3.

devotee... αναρρωτιέμαι τι σου προκαλεί περισσότερη ηδονή... να βάζεις MEGA για να πατάς τα κουμπάκια στο τηλεχειριστήριό σου ή να τρολάρεις για να μας σπας τα νεύρα; Και τα δύο πάντως είναι ανησυχητικά

Το μάθαμε κι αυτό, όποιος διαφωνεί με τον τσιουφόκτο τρολάρει...

Οσον αφορα το λογοτυπο που λενε καποιοι πιο πανω,δεν βλεπω καποια διαφορα σε σχεση με την προσφατη αλλαγη του!Τα τρειλερ πραγματι ειναι ολα σε 16/9 ενω και οι ταινιες αναφερει το σχετικο τρειλερ οτι θα ειναι 16/9.Σχετικα με τα Μυστικα της Εδεμ,σε καποιο τρειλερ με σκηνες απο το σηριαλ,εδειχνε ανακατεμενες σκηνες αλλες 4/3 και αλλες 16/9,που σημαινει πως τα επεισοδια που δειχνει τωρα εχουν γυριστει μαζι με τα περσινα και αρα καποια στιγμη θα αρχιζουν να μεταδιδονται τα καινουρια...

Σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα μολις ειδα οτι τα μυστικα της εδεμ μεταδιδονται πλεον σε 16/9!

Κάνουν που κάνουν μια δουλειά εκεί στο Mega (Türk) ας την κάνουν τουλάχιστον σωστά!!
Στα αλλα κανάλια ..εκτος Star.. η αλλαγή σε 16:9 γίνετε αυτόματα ....αυτοί ύπνο βαθύ!!:sleepey:

Σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα μολις ειδα οτι τα μυστικα της εδεμ μεταδιδονται πλεον σε 16/9!
Δεν είναι σε 16:9 αλλά σε 4:3 παραμορφωμένο. Έτσι δεν λέει το wss; Χαχαχαχα!

Αυτό δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό!
16:9 παραμορφωμένο σε 4:3 είναι το σωστό. Αυτό δείχνει το MEGA.
Εσύ πάτα κουμπάκια να το ξεπαραμορφώσεις!!!

Έλα ρε arva... μου το χαλάς... και γω που νόμιζα ότι είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που θεωρεί στραβό το να χρειάζεται κάποιος να παίζει με τα κουμπάκια στο τηλεκοντρόλ του...

Αυτό δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό!
16:9 παραμορφωμένο σε 4:3 είναι το σωστό. Αυτό δείχνει το MEGA.
Εσύ πάτα κουμπάκια να το ξεπαραμορφώσεις!!!

E φυσικά και θα τα πατήσω. Κορόιδο είμαι; :music-smiley-005:

Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ πιστεύω πως αφού υπάρχει αυτό το wss (μέχρι πριν από λίγο καιρό το αγνοούσα) πρέπει να το φτιάξουν. Απλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό για να κάθομαι και να γκρινιάζω.

Επειδή εγώ είμαι από αυτούς τους κακομοίρηδες-ψείρες-γεροπαράξενους, και έχω την TV μου στο "αυτόματο" με ενοχλεί.

Ξέρετε, λατρεύω να βλέπω τους κύκλους πραγματικά στρογγυλούς και όχι αυγά (ξαπλωμένα ή όρθια).
Οποιο λοιπόν κανάλι μας σέβεται ας λάβει τα μέτρα του, για να βλέπουμε ΣΩΣΤΑ στην εικόνα του.

Απάντηση: Re: Πρωτοβουλία του Mega για 16:9

Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ πιστεύω πως αφού υπάρχει αυτό το wss (μέχρι πριν από λίγο καιρό το αγνοούσα) πρέπει να το φτιάξουν.
Μα γιατί να παρεξηγηθείς; Ούτε εκατό μηνύματα που να μας παρακινούν να πατάμε τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ μας δεν έγραψες...

Είμαι περίεργος να δω τον αγώνα της εθνικής το βράδυ. Θα τον μεταδώσουν σε 16/9 όχι?
Για 100ή φορά θα το πούμε πως εδώ και ένα χρόνο όλους τους αγώνες τους δείχνει σε 16:9.

4/3 16/9 δεν ξέρω τι λέει στις πληροφορίες αυτό που βλέπω είναι μια χάλια μετάδωση.Η ποιότητα της εικόνας είναι χάλι μαύρο.Μου θυμήζει τα χάλια του ΑΝΤ1 στα παιχνίδια του europa league.Στίς μεταδώσεις του CL η εικόνα είναι καλύτερη.Μακάρι να το έδειχνε η ΝΕΤ να το βλέπαμε σε πολύ καλύτερη εικόνα.Άντε κάντε κάτι και βελτιωθείτε και εσείς.

4/3 16/9 δεν ξέρω τι λέει στις πληροφορίες αυτό που βλέπω είναι μια χάλια μετάδωση.Η ποιότητα της εικόνας είναι χάλι μαύρο.Μου θυμήζει τα χάλια του ΑΝΤ1 στα παιχνίδια του europa league.Στίς μεταδώσεις του CL η εικόνα είναι καλύτερη.Μακάρι να το έδειχνε η ΝΕΤ να το βλέπαμε σε πολύ καλύτερη εικόνα.Άντε κάντε κάτι και βελτιωθείτε και εσείς.

Έχουμε κάνει χωριστό θέμα για την ποιότητα εικόνας. Έλα να τους κράξουμε παρέα :D