Μπορείς να τις κατεβάσεις, να πας στο βιντεο κλαμπ να τις νοικιάσεις ή να πας στα σπίτια των φίλων σου να δεις αμα τις έχουν να στις δώσουν; Δεν σε καταλαβαίνω. Βαριέσαι να κουνηθείς από τον καναπέ σου;;; Α-πα-πα-πα-πα...
Σε όσους βαριούνται να πατήσουν ένα κουμπάκι και τα περιμένουν όλα έτοιμα όντως θα πυροδοτήσει αντιδράσεις...Παντως ολα τα τρεηλερ για το φετινο προγραμμα (πλην ταινιων) και τα κλιπακια "Mega Μου" του σταθμου ειναι 16:9.
Ισως περιμενουν να μαζευτει αρκετο widescreen υλικο προς προβολη (εκτος των live εκπομπων που ειναι ηδη ετσι) και μετα να γυρισουν μονιμα σε 16:9 οπως εκανε το Star.
Αν βεβαια γινει αυτο,θα βλεπουμε by default ξεχειλωμενα οτι παλιοτερο υλικο υπαρχει, κατι που θα πυροδοτησει νεες αντεγκλησεις στο παρον νημα![]()
Παντως ολα τα τρεηλερ για το φετινο προγραμμα (πλην ταινιων) και τα κλιπακια "Mega Μου" του σταθμου ειναι 16:9.
Ισως περιμενουν να μαζευτει αρκετο widescreen υλικο προς προβολη (εκτος των live εκπομπων που ειναι ηδη ετσι) και μετα να γυρισουν μονιμα σε 16:9 οπως εκανε το Star
Δεν είναι σε 16:9 αλλά σε 4:3 παραμορφωμένο. Έτσι δεν λέει το wss; Χαχαχαχα!Σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα μολις ειδα οτι τα μυστικα της εδεμ μεταδιδονται πλεον σε 16/9!
Αυτό δεν έχεις καταλάβει τόσο καιρό!
16:9 παραμορφωμένο σε 4:3 είναι το σωστό. Αυτό δείχνει το MEGA.
Εσύ πάτα κουμπάκια να το ξεπαραμορφώσεις!!!
Μα γιατί να παρεξηγηθείς; Ούτε εκατό μηνύματα που να μας παρακινούν να πατάμε τα κουμπιά του τηλεκοντρόλ μας δεν έγραψες...Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ πιστεύω πως αφού υπάρχει αυτό το wss (μέχρι πριν από λίγο καιρό το αγνοούσα) πρέπει να το φτιάξουν.
Για 100ή φορά θα το πούμε πως εδώ και ένα χρόνο όλους τους αγώνες τους δείχνει σε 16:9.Είμαι περίεργος να δω τον αγώνα της εθνικής το βράδυ. Θα τον μεταδώσουν σε 16/9 όχι?
4/3 16/9 δεν ξέρω τι λέει στις πληροφορίες αυτό που βλέπω είναι μια χάλια μετάδωση.Η ποιότητα της εικόνας είναι χάλι μαύρο.Μου θυμήζει τα χάλια του ΑΝΤ1 στα παιχνίδια του europa league.Στίς μεταδώσεις του CL η εικόνα είναι καλύτερη.Μακάρι να το έδειχνε η ΝΕΤ να το βλέπαμε σε πολύ καλύτερη εικόνα.Άντε κάντε κάτι και βελτιωθείτε και εσείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.