Άσε τι λεν οι πληροφορίες και κοίτα τι λεν τα μάτια σου.παντως η τηλεοραση στις πληροφοριες το λεει 4/3.
Για τη χάλια ποιότητα συμφωνώ κι εγώ.
Άσε τι λεν οι πληροφορίες και κοίτα τι λεν τα μάτια σου.παντως η τηλεοραση στις πληροφοριες το λεει 4/3.
Αυτό λένε αν δεν ξέρεις να χειρίζεσαι το τηλεκοντρόλ σου.16:9 εικόνα παραμορφωμένη σε 4:3! Αυτό λένε τα μάτια μας!!!
Για να μην παρεξηγηθώ κι εγώ πιστεύω πως αφού υπάρχει αυτό το wss (μέχρι πριν από λίγο καιρό το αγνοούσα) πρέπει να το φτιάξουν. Απλά δεν το θεωρώ τόσο σημαντικό για να κάθομαι και να γκρινιάζω.
Άλλο να μην γκρινιάζεις και άλλο να λες στον άλλο όμως ότι δεν ξέρει να χρησιμοποιεί το τηλεκοντρόλ του. Αν τα κανάλια είχαν ενεργοποιήσει το wss δεν θα γινόταν καν αυτή η κουβέντα...
To ξέρω ότι αν το είχε ενεργοποιήσει δεν θα γίνονταν αυτή η κουβέντα αλλά από τη στιγμή που δεν το έχει κάνει τι να του πω; Να μην ακουμπήσει το τηλεκοντρόλ του και να βλέπει παραμορφωμένη την εικόνα;
'Ετσι νομίζεις, στις αρχές το άλλαζε το wss αλλά εδώ και καιρό όχι.Ο Alpha τουλάχιστον στην F1 έχει δείξει ότι ξέρει να πατάει τα κουμπάκια και να το αλλάζει.
Δεν είπα αν ενεργοποιήσεις εσύ το 16:9 αλλά αν το μέγκα ενεργοποιήσει το wss. :smash:Αν είχα ενεργοποιήσει μόνιμα το 16:9 για να μη βλέπω παραμορφωμένη εικόνα από το MEGA θα είχα μόνιμα παραμορφωμένη εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια!!!
Αυτό το σκέφτηκες καθόλου ή βλέπεις μόνο MEGA;
Άμα δεν γουστάρεις μη με διαβάζεις. Δεν θα με πεις εσύ τι θα κάνω και που θα ποστάρω.Να μην του πεις τίποτα. Να πάρεις το κουβαδάκι σου και να πας σε άλλη παραλία γιατί μας κούρασες.
Αυτή τη γλώσσα εκεί που σου περνάει. Δεν είσαι μόνος σου στο forum!
Όπως μου μιλάς θα σε μιλάω.Αυτή τη γλώσσα εκεί που σου περνάει. Δεν είσαι μόνος σου στο forum!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.