Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Κανονικά εσένα θα πρέπει Δημήτρη να σου κάνει δώρο η proxxon τα υπόλοιπα εργαλεία της που σου λείπουν, για να μην πω ότι πρέπει να σου τα σκάει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανονικά εσένα θα πρέπει Δημήτρη να σου κάνει δώρο η proxxon τα υπόλοιπα εργαλεία της που σου λείπουν, για να μην πω ότι πρέπει να σου τα σκάει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ Παύλο ότι κάνω τό κάνω γιά τό κέφι μου και γιά τό χόμπυ μου,καί δέν περιμένω ανταμοιβές από κανέναν,όσο γιά τά βίντεο τά ανεβάζω γιά τούς συμπατριώτες μου πού θέλουν νά αγοράσουν κάτι καί είναι νά τά δώσω η να μήν τά δώσω γιά τό τάδε εργαλείο,καί γιά νά κρατάμε τήν σημαία ψηλά στό εξωτερικό,καί μόνο όταν μπαίνουν μέσα οι ξένοι καί ξεψαχνίζουν μέ περιέργεια από πού κρατάει η σκούφια αυτουνού πού έχει τόσα Proxxon,καί βλέπουν τό GR,εμένα αυτή είναι η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση. -bye-

Σέ δοκιμή πού έκανα μέ τό νεαποκτηθέν δίδυμο τροχό Proxxon SP/E
Eίναι ένας δίδυμος τροχός μινατούρα γιά ελαφρές φυσικά εργασίες λείανσης-ακονίσματος,τόν δοκίμασα σέ κάτι κομμένα τεμάχια ασημάτσαλο (χρήση πείρων) πού μετά τήν κοπή με τό 12 βολτο τροχάκι τής Bosch είχαν τά φυσικά γρέζια,καί τά έκανα ομαλά οβάλ στίς άκρες.

Ακολουθούν φωτό καί βίντεο στό τέλος.

pr59810.jpg

pr67810.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=0jP-a1WxIVw

Μήτσο, ή το μηχάνημα είναι πάρα πολύ μικρό ή έχεις χέρια Κing Kong.
Καλοδούλευτο. :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Μήτσο, ή το μηχάνημα είναι πάρα πολύ μικρό ή έχεις χέρια Κing Kong.
Καλοδούλευτο. :ernaehrung004:

Χάχάχά ευχαριστώ Μπάμπη,είναι όντως μικρό η πρόσοψη έιναι 25 cm μήκος,αλλά καί κάτι ότι τά χέρια είναι πιό κοντά στόν φακό,τό κάνουν μικρότερο.

Re: Απάντηση: Proxxon -Εργαλεία μοντελισμου

Σήμερα δοκίμασα τό νεοαποκτηθέν μικρό φαλτσοπρίονο Proxxon KG 50

Στήν συσκευασία έχει 5 δίσκους κοπής γιά μέταλλο Φ50 ,αλλά γράφει ότι κόβει καί πλαστικό-ξύλο.
Νομίζω όμως ότι μπορεί να φορέσει καί τούς δίσκους καθαρά γιά ξύλο μέ διάμετρο Φ50 πού παίρνει τό μικρό παγκοπρίονο Proxxon KS230
Η ισχύς του είναι 85 watt καί οι στροφές 8.000,περιέχει σφιγκτήρα γιά νά πιαστεί στόν πάγκο,η μπορεί να βιδωθεί στόν πάγκο.
Εχει οδηγό γιά νά κόβει ιδίου μήκους τεμάχια εύκολα.

Είναι πολύ μινιατούρα,εγώ τό πήρα γιά να κόβω μικρές διατομές μέταλλων,σέ δοκιμή πού έκανα έκοψε ασημάτσαλο ανοξείδωτο πού είναι σκληρό μέταλλο 4mm σχετικά εύκολα,καί βίδα Μ6 πού απλά είναι γαλβανισμένες όχι ανοξείδωτες.
Τώρα γιά τά 10 mm πού αναφέρει τό όριο ότι κόβει,σέ βίδα η ντίζα Μ10 γαλβανισμένη θά ζοριστή αρκετά νά τήν κόψει
Σέ ασημάτσαλο ανοξείδωτο πού είναι σκληρό μέταλλο μέχρι 6-7 mm.

Γενικά είναι γιά μικροκοπές ανάλογα τήν ισχύ πού διαθέτει.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες καί βίντεο στό τέλος όπως έχει καθιερωθεί.Στό βίντεο μπορείτε νά διαπιστώσετε σέ πόσο χρόνο κόβει ασημάτσαλο ανοξείδωτο 4 mm.

kg310.jpg

kg410.jpg

kg510.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=V8yvhnMMDgc

χεχε, το μικροτερο λειτουργικο φαλτσοπριονο που υπαρχει!! Καλοριζικο Δημητρη!!

Φοραει ολα τα 50μμ δισκακια που παιρνει και το μικρο παγκοπριονο Proxxon που εχεις.

χεχε, το μικροτερο λειτουργικο φαλτσοπριονο που υπαρχει!! Καλοριζικο Δημητρη!!

Φοραει ολα τα 50μμ δισκακια που παιρνει και το μικρο παγκοπριονο Proxxon που εχεις.

Eυχαριστώ Μιχάλη.
Αυτό,δίπλα-δίπλα μέ τόν δίδυμο τροχό είναι τό αξεπέραστο δίδυμο,γιά εργασίες δωματίου. :flipout:

...
Ακούει καί δέν μιλάει,καταλαβαίνει,τά έχουμε λύσει πρό πολλού αυτά τά θέματα. -bye-

Έτσι!!!

Και εγώ τη μισή γάτα την έχω κρεμάσει στο μπροστινό μπαλκόνι και την άλλη μισή στο πίσω!

Καλορίζικα και καλοδουλευτα.

Έτσι!!!

Και εγώ τη μισή γάτα την έχω κρεμάσει στο μπροστινό μπαλκόνι και την άλλη μισή στο πίσω!

Καλορίζικα και καλοδουλευτα.

Χάχάχά καλημέρα Πάνο καί ευχαριστώ.
Σέ σκεφτόμουν μέ τόν δίδυμο τροχό,καί τώρα μέ αυτό τό μικρό φαλτσοπρίονο.
Θυμάμαι είχες πάρει πρόσφατα μέ 50 ευρώ ένα "γαιδούρι" δίδυμο τροχό Dexter πού τόν είδα τίς προάλλες στό Leroy-Merlin καί ήταν βαρύς καί ογκώδης,καί λέω τί γέλιο θά ρίχνει ο Πάνος μέ τόν μινιόν δίδυμο τροχό τής Proxxon,πού είναι όλος καί όλος σάν τήν μιά πέτρα λείανσης τού Dexter,καί τώρα μέ αυτό τό μικρό φαλτσοπρίονο πού κόβει "ψείρες" καί εσύ έχεις κάτι γωνιακούς τροχούς "γαιδούρια" :flipout: -bye-