PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Δεν το εθεσα σωστα. Εννοω οτι επειδη δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι ακομα (νεα κατοικια) ... μπορω να κατεβασω υλικο απο το γραφειο που εκει εχω internet και να μεταφερω με καποιο τροπο το υλικο παλι πισω στο PS3 του σπιτιου??

Όχι,υπάρχει μόνο η δυνατότητα απευθείας στην κονσόλα σου. Το μόνο που μπορείς να μεταφέρεις είναι system update,patch(όχι τα official),mp3,mpeg2 κτλ.

Εκτός από το πρώτο PS3 το 60αρι που ειχε επιπλεον 2 θυρες USB,card readers και συμβατοτητα με καποια παιχνιδια του PS2, ΟΛΑ τα επομενα που βγηκαν μετα δεν εχουν καμια αλλη διαφορά, εκτός από την χωρητικότητα του δίσκου...:a0210:

Επίσης, ο δίσκος μπορεί να αλλαχτεί και από σένα πολύ εύκολα με οποιονδηποτε αλλο δίσκο 2,5'' SATA 5400rpm (απο laptop) μεχρι και 250-300 GB (!!!) χώρο.... Αλλά ΔΕΝ μονίζω να σου χρειαστεί τόσο μεγάλος δίσκος για το PS3, εκτός και θελεις να το κανεις media server....:grinning-smiley-043
Επισης το 60αρι ειναι το μοναδικο που παιζει SUPER AUDIO CD:guitarist::guitarist::a0210:

Καλα αυτο με τα SACD δεν με πολυαπασχολει γιατι τα εχω γυρισει παρα πολυ καιρο τωρα ολα τα cd και τα sacd μου σε mp3+flac. Αλλωστε η sony θα υποστηριξει το νεο φορματ που θα λανσαρει ... ta blue cd (καπως ετσι) !

Αλλα οι εξτρα 2 usb που ειχε το 60αρι , οντως ειναι πολυ χρησιμες.

Οι δυο εξτρα usb καλες ηταν αλλα αυτο ειναι το λιγότερο...
Βαζεις ενα usb hab και εισαι οκ!
Ετσι κι αλλιώς, πόσες συσκεύες σκοπεύεις να συνδέσεις επάνω? -bye-

Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν το PS3
έχει συμβατότητα με τα dvd του PS2?
Ευχαριστώ όποιον απαντήσει

Last edited by a moderator:
Μόνο η έκδοση των 60GB(PS3) έχει συμβατότητα με τα παιχνίδια PS & PS2.

Δεν είναι επιθυμητή η συζήτηση περί πειρατείας.

Μόνο η έκδοση των 60GB(PS3) έχει συμβατότητα με τα παιχνίδια PS & PS2.

Δεν είναι επιθυμητή η συζήτηση περί πειρατείας.

Δεν προκειται για πειρατεία:
1.Δηλαδή τα σιντάκια του PS2 να τα πετάξουμε? ή έχουμε την πολυτέλεια να μην αποσύρουμε την κονσόλα του ps2 ?
2. Μίλησε κανείς για παράνομη ανταλλαγή ή αντιγραφή αρχείων? ή δεν έχουμε δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο του νόμιμα αγορασμένου πρωτότυπου τίτλου για back up?
άρα προς τι η λογοκρισία? Πάντως sorry αν θίξαμε κάποιους...

Δεν προκειται για πειρατεία:
1.Δηλαδή τα σιντάκια του PS2 να τα πετάξουμε? ή έχουμε την πολυτέλεια να μην αποσύρουμε την κονσόλα του ps2 ?
2. Μίλησε κανείς για παράνομη ανταλλαγή ή αντιγραφή αρχείων? ή δεν έχουμε δικαίωμα να κρατάμε ένα αντίγραφο του νόμιμα αγορασμένου πρωτότυπου τίτλου για back up?
άρα προς τι η λογοκρισία? Πάντως sorry αν θίξαμε κάποιους...

Ανέφερες για αντιγραμμένα παιχνίδια και όχι για αντίγραφα ασφαλείας,υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αφού εννοούσες τα "αντίγραφα ασφαλείας" δεν υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής τους στο Playstation 3.

Last edited:
Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Αύριο παραλαμβάνω το PS III 80άρι με 2 παιχνίδια,2 χειριστήρια, και μιά τιμονιέρα.

Καλημέρα-bye-

επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πακέτο - απο Πλαίσιο φαντάζομαι - μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις και αφού το δοκιμάσεις?

ΥΓ. Δεν είμαι και πολύ του gaming...το θέλω περισσότερο για το bluray!

Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Καλημέρα-bye-

επειδή με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πακέτο - απο Πλαίσιο φαντάζομαι - μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις και αφού το δοκιμάσεις?

Νομίζω πως αν ψάξεις στο forum θα βρείς 10άδες ποστ με εντυπώσεις για το PS3 για τη χρήση που ζητάς! Η δικιά μου γνώμη είναι απόλυτα θετική.
Ως player είναι μεταξύ των κορυφαίων και, ως ένα βαθμό, ικανό να αντέξει και στο χρόνο μιας και βασίζεται σε μηχανή με μεγάλη ισχύ και που αναβαθμίζεται τακτικότατα από την Sony.
Και γω δεν είμαι πολύ του gaming και το χρησιμοποιώ κυρίως ως media player!

Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 .. 40 / 60 / 80 / 160 GB

Καλημέρα-bye-

Βεβαίως και θα σου πω, αν και το γνωρίζω ως player μιά και το έχουν τα ανήψια μου και τους το έχω κρατήσει γιά λίγο...είναι πάρα πολύ καλό γιά αυτη την δουλειά.Και εμένα κυρίως με ενδιαφέρει γιά αυτο τον λόγο.-bye-

Δεν είναι κακό το άσπρο γιαλιστερό.Έχω πάρει απο Κίνα ένα ασημί, ένα λευκό και ένα μαύρο dualshok 3.Το πιο ομορφο από όλα είναι με διαφορά το λευκό και το πιο άσχημο το ασημί που μοιάζει με ιμιτασίον.Βασικό μειονέκτημα του λευκου είναι οτι βρωμίζει εύκολα.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν εχουν μειωθεί οι τιμές του ps3. Εδώ και ένα χρόνο η τιμή του είναι κολλημένη στα 400 (εξαιρώντας κάτι πυροτεχνίματα τύπου saturn).
Εντωμεταξύ στα bd players οι τιμές έχουν πέσει κατα πολύ.
Η δε microsoft θέλει να ξεστοκάρει όλα τα dvd της υφηλίου και μετά να βάλει bd στο 360.
Πολύ στάσιμα τα πράγματα στις κονσόλες....

Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν εχουν μειωθεί οι τιμές του ps3. Εδώ και ένα χρόνο η τιμή του είναι κολλημένη στα 400 (εξαιρώντας κάτι πυροτεχνίματα τύπου saturn).
Εντωμεταξύ στα bd players οι τιμές έχουν πέσει κατα πολύ.
Η δε microsoft θέλει να ξεστοκάρει όλα τα dvd της υφηλίου και μετά να βάλει bd στο 360.
Πολύ στάσιμα τα πράγματα στις κονσόλες....

1ον Γιατί δεν είναι μόνο bd player. Αν και δνε είναι επιτυχές το παράδειγμα ένα φτηνό bd κοστίζει 250+ . Πόσο χαμηλότερα δηλαδή να πάει το PS που είναι και κονσόλα (μιλάμε από την σκοπιά της Sony)! Εδώ που τα λέμε κανέναν δεν θα πείραζε να πέσει η τιμή του!!!
2ον Γιατί είναι ένα μηχάνημα με τεχνολογία που το συνοδεύει δεν έχει ακόμη αποσβεστεί!! Η cell επεξεργαστές δεν έχουν μεγάλη διασπορά στην αγορά και ως εκ τούτου οι πωλήσεις δεν έχουν "εξοφλήσει" την επένδυση στην ανάπτυξη του αλλά και το κόστος προώθησής του!
3ον Γιατί η προσφορά υπολείπεται της ζήτησης!!! Όλοι τρέχουν να αγοράσουν ένα μηχάνημα που έχει δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το όνομά του. Μιλώ για αντικειμενικό "μύθο" μιας και το xbox360 για παράδειγμα είναι σαφώς υποτιμημένο έναντι του PS3 και σε τιμή αλλά και σε δυνατότητες.
Όλοι οι κάτοχοι του PS3 θα έχουν ακούσει κάποιο επιτιμητικό σχόλιο του στυλ "Αααα έχεις PS3; Πολύ καλό εεε;" Φοβάμαι πως οι κάτοχοι του 360 δεν το πολυακούν!
To bd στο xbox είναι πολύ πιθανό να μη μπαίνει αφενός γιατί το μηχάνημα πουλάει σαν τρελό όπως έχει, αφετέρου γιατί πιθανώς να μη το "σηκώνει" ή πιθανότερα γιατί θα δημιουργούσε έναν εσωτερικό ανταγωνιστή για τον επερχόμενο διάδοχό του (όποτε έλθει)
Παρόλα αυτά ,από άποψη τιμής είναι στάσιμα μόνο στο PS3. Το xbox κατρακυλάει συνεχώς αν δεν κάνω λάθος.

Να ρωτήσω μήπως κάποιος εκεί έξω έχει ακούσει πότε θα κυκλοφορήσει το PS3 Movie Pack στην χώρα μας?
Στην Αγγλία το δίνουν πακέτο με τους "300" ή με το Batman Begins ενα παιχνίδι και το τηλεκοντρόλ για το Bluray..:a0210: