Geo_x
Senior Member
Στο play.com το εχει για pre-order στα 464,99 !
http://www.play.com/Games/PlayStati...tion-3-PS3-Console-with-40GB-HDD/Product.html
http://www.play.com/Games/PlayStati...tion-3-PS3-Console-with-40GB-HDD/Product.html
Kαμία σχέση... δεν κάνουν install τα games και ο δίσκος είναι μια χαρά (διπλάσιος μάλιστα από του 360)
Συν ότι μπορείς στο ps3 να τον αλλάξεις και μόνος αν θες μεγαλύτερο.
Ουσιαστικά λείπει μόνο το τσιπάκι του ps2.
(αυτό δεν επηρεάζει τα ps3 games... όποιος το θέλει μπορεί να δώσει 100 ευρώ παραπάνω , ή να περιμένει πότε θα φτιάξουν 100% software emulator)
EDGE magazine, Ferbruary 2007
David Reeves, president of Sony Computer Entertainment Europe, said: “PS3 is first and foremost a system that excels in playing games specifically designed o exploit the power and potential of the PS3 system. Games designed for PS3 offer incredible graphics quality, stunning gameplay and massively improved audio and video fidelity that is simply not achievable with PS and PS2 games. Rather than concentrate on PS2 backwards compatibility, in the future, company resources will be increasingly focused on developing new games and entertainment features exclusively for PS3, truly taking advantage of this exciting technology.”
"Στο δελτίο Τύπου η Sony Hellas κάνει αναφορά για "'άκρως ελκυστική τιμή", χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την προτεινόμενη λιανικής. "
Kατι μου λεει οτι θα γελασουμε παρα πολυ...
H ελλειψη ΒC ηταν ενας απο τους 2-3 λογους που το 360 core (οπως τωρα και το 40αρη PS3) λεγονται retard packs
Και τοτε καποιοι δεν καταλαβαιναν γιατι το BC ειναι τοσο σημαντικο...να σου πω δεν καιγομουν ποτε για τη προς τα πισω συμβατοτητα
Aκομη και 400 ευρω να το κανουν εγω θα το αγορασω με αντικαταβολη απο εξωτερικο. Καποια στιγμη πρεπει να μαθουν οτι δεν ειμαστε κοροιδα.
Δεν το έλεγαν για αυτό... το core δεν μπορεί καν να κατεβάσει και να παίξει demo παιχνιδιών του 360, να κάνει το cashing για να βελτιώσει την απόδοση στο loading , γενικά τίποτα που απαιτεί πολύ χώρο , πρέπει να πληρώσεις και για κάρτα ώστε να σώζεις τα games σου , ενώ ο σκληρός είναι πανάκριβος.H ελλειψη ΒC ηταν ενας απο τους 2-3 λογους που το 360 core (οπως τωρα και το 40αρη PS3) λεγονται retard packs![]()
Virgin now have topped and have the best Deal:thumbsup:
60GB PS3 with 2 games and extra Sixaxis Controller for £350
or
60GB PS3 with 2 games and 2 Blu-Ray movies for £350:clap:
400 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Νομίζω πως η τιμή πλέον είναι ιδιάτερα ελκυστική και σίγουρα θα γίνει χαμός με την έλευση της νέας έκδοσης. Άντε και καμιά προσφορά στην παλαιότερη δεν βλάπτει....
Εγω ειπα οτι δεν το πληρωνω πανω απο 399. Αν μου κοψουν το ενα αυρω θα το παρω.:Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.