PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Kαμία σχέση... δεν κάνουν install τα games και ο δίσκος είναι μια χαρά (διπλάσιος μάλιστα από του 360)
Συν ότι μπορείς στο ps3 να τον αλλάξεις και μόνος αν θες μεγαλύτερο.

Ουσιαστικά λείπει μόνο το τσιπάκι του ps2.
(αυτό δεν επηρεάζει τα ps3 games... όποιος το θέλει μπορεί να δώσει 100 ευρώ παραπάνω , ή να περιμένει πότε θα φτιάξουν 100% software emulator)

Για το πρωτο...κανουν install

Για το δευτερο...

EDGE magazine, Ferbruary 2007
David Reeves, president of Sony Computer Entertainment Europe, said: “PS3 is first and foremost a system that excels in playing games specifically designed o exploit the power and potential of the PS3 system. Games designed for PS3 offer incredible graphics quality, stunning gameplay and massively improved audio and video fidelity that is simply not achievable with PS and PS2 games. Rather than concentrate on PS2 backwards compatibility, in the future, company resources will be increasingly focused on developing new games and entertainment features exclusively for PS3, truly taking advantage of this exciting technology.”

Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα...:D

Το 90% δεν κάνει install με τίποτα , ενώ κάποια κάνουν "install" μικρά αρχεία 160mb πχ - resistance , ενώ άλλα σε ρωτάνε αν θές ή οχι.

Αν επιμένεις όμως ότι κάνουν install τα ps3 games και δεν φτάνει ο σκληρός, είπαμε μπορείς να βάλεις μεγαλύτερο από την αγορά σε πολύ καλές τιμές.
(το 2020 που θα σου έχει γεμίσει εντελώς από τα "install", θα τους έχουν και σε φοβερή τιμή :) )

ΥΓ
Αυτή τη δήλωση για τα ps2 την είχαν κάνει και πριν να βγει το pal ps3 , αλλά έχουν υπάρξει πολλές διορθώσεις από τότε στο firmware ... δεν θα πεί ότι το παρατάνε εντελώς.
(θα υπάρχουν για πολύ καιρό ακόμα τα 60-80gb ps3 ώστε όποιος θέλει να πάρει ένα από αυτά... όταν τελειώσουν θα δούμε τι θα υπάρχει τότε)

Last edited:
μια εικονα,1000 λεξεις :D

16j2929.jpg

Eπισης δεν παιζει SACD και δεν περιλαμβανει χειρηστηρια με rumble!!!

Εμένα η απορία μου είναι αφού δεν χρειάζεται ο σκληρός γιατί η sony βγάζει μοντέλο με 160gb μετά τα χριστούγεννα (καθώς και με 80άρι).

Μήπως το ps3 προορίζεται για media center?

Εκτός αυτού, υπάρχουν τα downloadable games που γενικά είναι μεγάλα στο ps3 ... το litle big planet έρχεται με downloadable πίστες φτιαγμένες από user , warhawk - tekken , και γενικά ελάχιστα είναι τόσο μικρά όσο στο 360, ενώ σε λίγο θα έχουμε το home που θα απαιτεί λογικά αρκετό χώρο.
Θα υπάρξει και υπηρεσία όπου θα κατεβάζεις κανονικά ταινίες , έχει linux, browser , λίγα games που κάνουν προαιρετικά install για καλύτερη ταχύτητα , και δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει ή θα έρθει στο μέλλον.
(όμως γενικά παιδιά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον σκληρό στο ps3 , αφού τον αλλάζεις μόνος σου στο μέλλον αν δεις ότι υπάρχει πρόβλημα, δεν κρέμεσαι από τις ορέξεις της MS)

Last edited:
Δεν καταλαβαινω τι νοημα εχει η συμβατοτητα με το PS2. Οποιος εχει ηδη παιχνιδια PS2 προφανως θα εχει και την κονσολα , και οποιος πηρε PS3 αποκλειεται να θελει να παιζει τα προιστορικα παιχνιδια του PS2.

"Στο δελτίο Τύπου η Sony Hellas κάνει αναφορά για "'άκρως ελκυστική τιμή", χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει την προτεινόμενη λιανικής. "

Kατι μου λεει οτι θα γελασουμε παρα πολυ...

Aκομη και 400 ευρω να το κανουν εγω θα το αγορασω με αντικαταβολη απο εξωτερικο. Καποια στιγμη πρεπει να μαθουν οτι δεν ειμαστε κοροιδα.

H ελλειψη ΒC ηταν ενας απο τους 2-3 λογους που το 360 core (οπως τωρα και το 40αρη PS3) λεγονται retard packs :D

Και τοτε καποιοι δεν καταλαβαιναν γιατι το BC ειναι τοσο σημαντικο...να σου πω δεν καιγομουν ποτε για τη προς τα πισω συμβατοτητα

H ελλειψη ΒC ηταν ενας απο τους 2-3 λογους που το 360 core (οπως τωρα και το 40αρη PS3) λεγονται retard packs :D

Και τοτε καποιοι δεν καταλαβαιναν γιατι το BC ειναι τοσο σημαντικο...να σου πω δεν καιγομουν ποτε για τη προς τα πισω συμβατοτητα

Aν διαβασεις το Press release η ιδια η Sony λεει οτι το BC καταργειται καθως δεν υπαρχει ενδιαφερον γι'αυτο απο τους χρηστες PS3.

Aκομη και 400 ευρω να το κανουν εγω θα το αγορασω με αντικαταβολη απο εξωτερικο. Καποια στιγμη πρεπει να μαθουν οτι δεν ειμαστε κοροιδα.

+100..

άντε να πάρω και εγώ κάτι με το λογότυπο της Sony :flipout::flipout:
Εννοείται από εξω (εάν οι εδώ αποφασίσουν να κάνουν τον Κινέζο..)

Δεν το έλεγαν για αυτό... το core δεν μπορεί καν να κατεβάσει και να παίξει demo παιχνιδιών του 360, να κάνει το cashing για να βελτιώσει την απόδοση στο loading , γενικά τίποτα που απαιτεί πολύ χώρο , πρέπει να πληρώσεις και για κάρτα ώστε να σώζεις τα games σου , ενώ ο σκληρός είναι πανάκριβος.

Αυτά είναι αρκετά για να το χαρακτηρίσουν και για τον κόσμο να το αποφύγει ... η συμβατότητα είναι το τελευταίο, που έτσι και αλλιώς στην αρχή ήταν πολύ μικρή.

ΥΓ
Η Sony ήθελε να δώσει ένα φτηνό μηχάνημα, και έστω για τα 30 ευρώ που λένε ότι κοστίζει το ps2 chip ήταν περιττά… όποιος νομίζει ότι το χρειάζεται άμεσα παίρνει το 60GB ps3 με λίγα παραπάνω.

Άλλοι για να βγάλουν φτηνή κονσόλα έριξαν την ποιότητα κατασκευής στο μηδέν, άφησαν έξω τον στάνταρ σκληρό και έμειναν με το DVD επηρεάζοντας τον τρόπο που παίζουν τα καινούργια games σε όλα τα 360, ενώ δεν έδωσαν ούτε HDMI !!!

400 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Νομίζω πως η τιμή πλέον είναι ιδιάτερα ελκυστική και σίγουρα θα γίνει χαμός με την έλευση της νέας έκδοσης. Άντε και καμιά προσφορά στην παλαιότερη δεν βλάπτει....

400 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Νομίζω πως η τιμή πλέον είναι ιδιάτερα ελκυστική και σίγουρα θα γίνει χαμός με την έλευση της νέας έκδοσης. Άντε και καμιά προσφορά στην παλαιότερη δεν βλάπτει....

Εγω ειπα οτι δεν το πληρωνω πανω απο 399. Αν μου κοψουν το ενα αυρω θα το παρω.:Banane0: