399 βρε είναι....
άιντε τρέχα.
Ο φιλος παραπανω λεει 400 και με μπερδεψε. Αλλο 400 και αλλο 399 οπως και να το κανουμε. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για εκμεταλευση και αισχοκερδια.:BDGBGDB55:
Χατζηδακη που εισαι? Παμε για powerbuy? Μπορει να πετυχουμε και κανα 390 αν μαζευτουμε πολλοι.![]()
Just got back from Virgin, got the PS3 (60gb) Resistance, Heavenly Sword and and extra controller all for £303.50 :thumbsup:
I first asked for student discount, but the guy said he couldn't do it, I then flashed my Virgin credit card and all was good!
:clap:
Σωστός... θεωρητικά συμφέρει το 60gb οικονομικά και είσαι 100% σίγουρος για την ποιότητα κατασκευής που είναι άριστη.Εγώ πάλι πιστεύω ότι το 60GB στα 499 Ευρώ που θα είναι το Starter Pack η το Value Pack είναι καλύτερη αγορά. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν και στο UK που τρέχουν όλοι να πάρουν ένα από τα πακέτα και κανένας δεν αγοράζει το 40GB.
Δηλαδή με 100 Ευρώ παίρνεις 2 παιχνίδια και ένα control δώρο και μια κονσόλα καλύτερη.
400 ευρώ διαθέσιμο σε 7 μέρες, εδώ :
http://www.gameexplorers.gr/index.php?view=prod&pr_id=2552&plat_id=9&eid_id=2
ΧΑΧΑ δεν παλεύονται.
Για ξαναπατήστε να δείτε το Ελλαδιστάν. :slapface:
Τελικά Γιάννη το μάτιασες.![]()
Aν ειναι αυτη η επισημη τιμη εγω κανονιζω αυτη την εβδομαδα να μου το φερουν απο Αγγλια και η Sony Yunanistan να παει να μαμηθει...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.