PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Re: Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

399 βρε είναι....
άιντε τρέχα.

Ο φιλος παραπανω λεει 400 και με μπερδεψε. Αλλο 400 και αλλο 399 οπως και να το κανουμε. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για εκμεταλευση και αισχοκερδια.:BDGBGDB55:

Χατζηδακη που εισαι? Παμε για powerbuy? Μπορει να πετυχουμε και κανα 390 αν μαζευτουμε πολλοι.:flipout:

Τι νομίζετε ότι συμφέρει?
Η αγορά στα 400, σορυ 399, ή η αγορά στα 650 με 2 games, έξτρα χειριστήριο και τις υπόλοιπες διαφορές στο hardware ?

Όταν έρθει το 40άρι λέτε να βγάλουν ανάλογο starter pack για το μικρό?

Για το 40αρι λογικά starter pack δε θα βγει. Ο λόγος που βγήκε ήταν να "κόψουν" πράγματα για να φθηνήνει, οπότε με επιπλέον χειριστήριο και παιχνίδα, απλά ακριβαίνει πάλι. Σκέψου οτι το χειριστήριο κοστίζει 45-50 ευρώ, και κάθε παιχνίδι τουλάχιστον 50 ευρώ. Άρα με 2ο χειριστήριο και 2 παιχνίδια είσαι περίπου στα 150 ευρώ πάνω σε τιμές λιανικής.

Τώρα, εγώ έχω το 60GB, χωρίς 2ο χειριστήριο και παιχνίδια αλλά έχει Backward compatibility (δλδ παίζω PS2 games). Και όσο περιμένω να βγεί το Pro Evolution Soccer 2008, αγόρασα το περσινό (PES 6) για μόλις 15 ευρώ απο το play.com και έχω και παίζω αξιοπρεπές παιχνίδι σε πολύ φθηνή τιμή.

Αν δε σε ενδιαφέρει το Backward compatibility, δε σε ενδιαφέρει να βαλεις Linux (τρώει άλλα 10 GB απο το δίσκο), δε θα αγοράσεις 2ο χειριστήριο, δε σε ενδιαφέρει να πάρεις "δώρο" 2 παιχνίδια, δε σε ενδιαφέρει να έχει 4 usb ports αλλά 2 σου κάνουν (π.χ. έχεις κάπου ενα usb hub και κάνεις τη δουλειά σου ή απλά δε θα συνδέσεις ποτέ πάνω απο 2 συσκευές usb) και τέλος δε θα συνδέσεις ποτέ memory card στο PS3 για να δεις φωτό ή ν αακούσεις μουσική, τότε τα 399 ευρώ νομίζω είναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΑ τιμή!

το PANDAIMONIUM βγαίνει σε έκδοση για το PS3???

καιγόμουν κάποτε άσχημα μ' αυτό το παιχνίδι....

sorry για το :offtopic:

Κάθε παιχνίδι στην ελληνική αγορά είναι στα 60+ ευρώ, εκτός προσφορών που είναι λίγες μέχρι στιγμής.
Χειριστήριο sony = 50 eur, logitech = 40 eur.
Οπότε 40 + 2*60 = 160 το λιγότερο + 400 = 560 ευρώ για την 40gb κονσόλα, 1 logitech χειριστήριο κ 2 παιχνίδια. Κ πάλι λοιπόν συμφέρει η 40gb. Η 60gb έχει 660 ευρώ τα παραπάνω. Διαφορά 80-100 ευρώ, δεν είναι κ λίγα.
Οι usb οι λιγότερες δεν πειράζει νομίζω. Ο δίσκος καλός είναι, βάζεις μεγαλύτερο ΑΝ χρειαστεί πολύ εύκολα, ps2 δεν παίζει αλλά αν θες τότε σίγουρα έχεις την κονσόλα ps2, οπότε προσωπικά θα αγόραζα την 40gb αν υπήρχε πριν λίγο καιρό που αγόρασα την 60gb...

Ελπιζω τα νεα μαναρια να ειναι συμβατα με το force feedback για να χαιρομαστε στο νεο GT5 , το G25 Racing Wheel που θα χτυπησω με το "save" απο τα 600ευραιοπουλα ?

Re: Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Ο φιλος παραπανω λεει 400 και με μπερδεψε. Αλλο 400 και αλλο 399 οπως και να το κανουμε. Στην πρωτη περιπτωση μιλαμε για εκμεταλευση και αισχοκερδια.:BDGBGDB55:

Χατζηδακη που εισαι? Παμε για powerbuy? Μπορει να πετυχουμε και κανα 390 αν μαζευτουμε πολλοι.:flipout:

Mέσα είμαι Γιάννη... :FSGSFGS4:

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το 60GB στα 499 Ευρώ που θα είναι το Starter Pack η το Value Pack είναι καλύτερη αγορά. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν και στο UK που τρέχουν όλοι να πάρουν ένα από τα πακέτα και κανένας δεν αγοράζει το 40GB.
Δηλαδή με 100 Ευρώ παίρνεις 2 παιχνίδια και ένα control δώρο και μια κονσόλα καλύτερη.

Μα είναι επίσημη ανακοίνωση τη Sony ότι στην Ευρώπη το Starter Pack και το Value Pack θα είναι 499 Ευρώ.
Στην Αγγλία ακόμα προσφέρουν και επιπρόσθετα Blu Ray δώρο!
Just got back from Virgin, got the PS3 (60gb) Resistance, Heavenly Sword and and extra controller all for £303.50 :thumbsup:

I first asked for student discount, but the guy said he couldn't do it, I then flashed my Virgin credit card and all was good!

:clap:

Πάρτε μια γεύση από τις προσφορες εδώ:
http://www.pre-order-ps3.co.uk/ps3-60gb-deals.asp

Εγώ πάλι πιστεύω ότι το 60GB στα 499 Ευρώ που θα είναι το Starter Pack η το Value Pack είναι καλύτερη αγορά. Αυτό τουλάχιστον πιστεύουν και στο UK που τρέχουν όλοι να πάρουν ένα από τα πακέτα και κανένας δεν αγοράζει το 40GB.
Δηλαδή με 100 Ευρώ παίρνεις 2 παιχνίδια και ένα control δώρο και μια κονσόλα καλύτερη.
Σωστός... θεωρητικά συμφέρει το 60gb οικονομικά και είσαι 100% σίγουρος για την ποιότητα κατασκευής που είναι άριστη.

Πάντως υπάρχει και η πολύ σοβαρή πιθανότητα από ότι διαβάζω να έχουν βάλει 65nm cell ή και 65nm GPU στο νέο μοντέλο, που σημαίνει κάπως λιγότερη θερμότητα και κατανάλωση ρεύματος και ακόμα λιγότερος θόρυβος.

Μήπως με +100 ευρώ (555) είναι καλύτερο να πάτε παιδιά στην full έκδοση του PS3 και να αφήσετε τους κερδοσκόπους να πουλάνε σε τίποτα κορόιδα την κομμένη έκδοση με 450 ευρώ?! Και ας μην πάρετε +2 παιχνίδια (τύπου motorstorm και resistance) αν είναι να τα χρυσοπληρώσετε ( η συγκεκριμένη έκδοση κοστίζει 659+ το δεύτερο χειριστήριο δώρο).Αγοράστε το σκέτο και σιγά σιγά παίρνετε τα games που σας ενδιαφέρουν.:violent-smiley-030:

ΣΩΣΤΟΣ!!! :grandpa:

Από Ελλαδιστάν είμαστε για τα μπάζα... Θα πρέπει να αγοραζουμε απο εξωτερικό , αλλά είναι και το θέμα της εγγύησης ρε γαμώτο! :slapface:

Αυτό είναι που μας τρώει και σαν καταναλωτές.... ΔΕ φτάνει το ΦΠΑ, ΔΕΝ φτανουν οι μικροι μισθοί και η ακρίβεια, ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε και το +40% καπέλο από τους Έλληνες καταστηματάρχες?????
ΑΙΣΧΟΣ!!! :damnyou:

Aν ειναι αυτη η επισημη τιμη εγω κανονιζω αυτη την εβδομαδα να μου το φερουν απο Αγγλια και η Sony Yunanistan να παει να μαμηθει...:flipout:

Last edited:
Aν ειναι αυτη η επισημη τιμη εγω κανονιζω αυτη την εβδομαδα να μου το φερουν απο Αγγλια και η Sony Yunanistan να παει να μαμηθει...:flipout:

Καλορίζικο να είναι, αλλά να σου κανω μια ερωτηση αν επιτρεπεται?

Αν τελικά ου μη γένοιτο πάθει κάτι το PS3, τι θα κάνεις??? Θα το επιστρέψεις Αγγλία? (αυτό που μας καιει οπως έγραψα και παραπανω είναι το θέμα της εγγύησης)!