PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

1) Υπάρχουν 2 εκδόσεις , 40giga και 80giga , η 60άρα είναι stock και τέλος.
2) Δεν νομίζω ...
3) Πως προσπαθείς να το συνδέσεις;

Ασύρματα. Έχω το router sagem1500wg, βάζω manual τις IP και τις DNS (της otenet). Βρίσκει μια χαρά την IP αλλά αποτυγχάνει στο 2ο βήμα, όταν πάει να κάνει Internet connection. Βγάζει το μήνυμα "An error occured while communicating with the server. This is a DNS error. (80710102)"

Αν μπορείς βοήθησέ με plz!

@djx33 γιατί δεν το αφήνεις να πάρει μόνο του ip ; ούτε dns δεν χρειάζεται να βάλεις ... Για βγάλε τελείως τα dns πρώτα ...
To έκανα αυτό. Τα έβαλα όλα στο automatic αλλά τότε αποτυγχάνει από το 1ο βήμα ("Obtain IP Address)! Έχω ένα LAN με 2 pc και έχω ορίσει στατική IP. Το pc1 έχει IP 192.168.2.2, το pc2 έχει 192.168.2.3 και ορίζω στο ps3 την 192.168.2.4. H IP του ασύρματου router (default gateway) είναι 192.168.2.1.
Το πρόβλημα όμως δεν είναι με την IP αλλά με τις DNS!

Thx

Μπες στο μενού του sagem ( το έχω δοκιμάσει και εγώ το συγκεκριμένο ) και δες μήπως είναι ενεργοποιημένο το DHCP στο wifi ...

ΥΓ τώρα θυμήθηκα πως είχα λύσει το πρόβλημα με το sagem ... Εβαλα ip με 3ψήφιο αριθμό στο τέλος ( κάτι παθαίνει με το 4 )

Last edited:

Μπες στο μενού του sagem ( το έχω δοκιμάσει και εγώ το συγκεκριμένο ) και δες μήπως είναι ενεργοποιημένο το DHCP στο wifi ...

ΥΓ τώρα θυμήθηκα πως είχα λύσει το πρόβλημα με το sagem ... Εβαλα ip με 3ψήφιο αριθμό στο τέλος ( κάτι παθαίνει με το 4 )
To DHCP στις ρυθμίσεις του sagem να το έχω ενεργοποιημένο ή απενεργοποιημένο;
Πάντως στο dos όταν κάνω ipconfig /all στο dhcp λέει No

Όμως γιατί στο Οbtain IP Address λέει Suceeded; Αν ήταν IP πρόβλημα θα έβγαζε failed.
Στο DNS κολλάει!

έβαλες ip πχ 192.168.2.223 ;
Όχι. Νομίζω ότι οι IPs στο LAN πρέπει να είναι με τη σειρά.
Δηλ. να δοκιμάσω να αλλάξω την IP του ps3 από 192.168.2.4 σε π.χ. 192.168.224;
Στις DNS πάντως έχω βάλει αυτές που δίνει η otenet:
Primary DNS 195.170.0.1
Secondary 195.170.2.2

Δεν μου είπες, το dhcp στο sagem να είναι enabled ή disabled;

disable πρέπει να είναι , αφού έχεις manual τις ip

όχι δεν είναι απαραίτητο να είναι στην σειρά , και είχα και εγώ ένα πρόβλημα με μονοψήφια και wifi και έβαλα τριψήφιο εαν θυμάμαι καλά ... Χωρίς DNS , dns θα πάρει από μόνο του ...

Γεια σας .
Ειμαι νεος στο forum και επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω το PS3 μιας και δεν ειμαι και πολυ γνωστης του PS3 θελω να κανω μερικες ερωτησεις.
Το πακετο που βρισκετε σ αυτο το site http://ebwstore.com/osc/product_info.php?products_id=6833
αξιζει τα χρηματα του?
Επισης το PS3 λειτουργει κανονικα και σαν PC με linux ?

Δεν υπάρχει επιλογή για αυτόματο; δεν έχω ps3 , το πρόβλημα το είχα με ένα laptop και wifi ...
Στο αυτόματο παίρνει και IP και DNS αυτόματα! Και τότε μου κολλάει στην IP...

Thanx πολύ πάντως, θα τα δοκιμάσω όλα...

Επισης, δοκιμασε να ανοιξεις το DMZ host (ενα υπαρχει) και να δωσεις την ip του ps3, αλλα και να κλεισεις ολους τους υπολογιστες που εχεις στο δικτυο και κατεβαζουν κατι. Πολλες φορες βγαζει το προβλημα αυτο, επειδη εχει ενα συγκεκριμενο χρονο για να βρει τα settings ή να κανει sign in.Κουφο μεν, αλλα το κανει.

κάποιο είπαν οτι το είδαν στο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και όχι απο το νετ, να έχουν ειδική προσφορά στα 450 το 40GB με 2 παιχνίδια και 2ο χειριστήριο!