PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Βασικά η διαδικασία από ότι κατάλαβα είναι απλά εισάγεις το cd και τέλος, έχεις linux ... Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι διαφορετικό ... Οπως βάζεις ένα dvd για να δεις ταινία , τόσο απλά !

Ναι φίλε με μερικά bugs όμως αλλά μπορείς να κοιτάξεις το πρώτο θέμα και να σου λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με τις διανομές Linux.

Το πηρα, 450.

Μονο του ομως, δεν υπηρχε προσφορα 450ε με παιχνιδια-χειριστηριο.

ιντερνετ πως μπαινω? :em04special_8:

Μα καλά βρε Γιώργο... αφού αν έπαιρνες την έκδοση των 450, θα έδινες άλλα 69 για να πάρεις το pro, δλδ θα πήγαινε 519! Γιατί έδωσες 528 για το bundle?

αααααα.... στα 450 δεν έχει καν 2ο χειριστήριο?

Καλά ρε παιδιά, ποιοι κωλόφαρδοι βρήκατε τα 450+χειριστήριο+2 παιχνίδια?

Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

αααααα.... στα 450 δεν έχει καν 2ο χειριστήριο?

Καλά ρε παιδιά, ποιοι κωλόφαρδοι βρήκατε τα 450+χειριστήριο+2 παιχνίδια?

ιδού η απορία

Re: Απάντηση: Re: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

ιδού η απορία

Eγώ... :grinning-smiley-043
Το Σάββατο που μας πέρασε...
Μόλις είπα οτι ειμαι αντιπρόεδρος στο club των αναποφάσιστων αμέσως έπεσε η προσφορά...

Που να έψαχνα και για τηλεόραση δηλαδή :BDGBGDB55:

Η αγορά εγινε από το Πλαίσιο στο the mall και υποψιάζομαι (αφου μου λέτε οτι δεν υπάρχει πλέον) οτι ήταν μονο για την συγκεκριμένη μέρα - ισως και σε σχέση με καποιο event που νομίζω οτι έπαιζε στο κατάστημα.. Για να μην έχουμε προβληματισμούς για τα λεγόμενά μου θα ποστάρω την απόδειξη αγοράς στην πρώτη ευκαιρία

Βέβαια είμαι τόσο γκαντέμης που το μονο που έχω προλάβει να κάνω από τοτε (λόγω τρελλου πηξήματος στην δουλειά αυτή την εβδομάδα) είναι .. να το βάλω στο ρεύμα και να δώ 1-2 DVD για να βεβαιωθώ οτι δουλεύει..

Ελπίζω από το Σάββατο που μας έρχεται να ασχοληθώ περισσότερο και να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου...

Μπράβο ρε Γιώργο!!! Είσαι πραγματικά ΠΟΛΥ τυχερός!

Δε χρειάζεται να μας ανεβάσεις αποδείξεις κλπ βρε συ! Σε πιστεύουμε!

Και εγώ είμαι στο τσακ να το πάρω αλλα δυσκολεύομαι να αποφασίσω πιο απο τα δυο.
Έχω βρει το 40GB στα 373 Ευρώ καλύτερη τιμή και το 60GB Starter Pack στα 493 Ευρώ.
Ξέρω ότι το Starter Pack είναι πιο value for money γιατί παίρνεις μια πιο πλήρης κονσόλα με δυο παιχνίδια και δυο μοχλούς.
Από την άλλη όμως με το 40GB έχεις μια πιο νέα κονσόλα με λιγότερο θόρυβο και λιγότερη κατανάλωση και ίσως νεότερο επεξεργαστή.