PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Bρηκα το 60αρι!
Το αγορασα με 2ο κοντρολ και 2 παιχνιδια στα 560! :award:

...Τα καλα νεα τελειωνουν εδω ομως γιατι οταν το εβαλα να λειτουργησει ειδα save φακελο με το ονομα του καταστηματος(σωσμενο παιχνιδι τον 5ο του 2007!!!!! :slapface:Και profile με το ονομα του κατα στηματος!:bigcry:
Με λιγα λογια ηταν εκθεσιακο που μου το εδωσαν για καινουριο....Τους ρωτησα επειδη ηταν ανοιγμενο το κουτι και ειπαν οτι ''ετσι τα δινει η sony γιατι βαζει το ελληνικο εγχειριδιο μεσα!"

Τωρα σκεφτομαι τι να κανω.......
Να το γυρισω πισω? Απο την αλλη που θα βρω αλλο 60αρι..... :bang:
Μπλεξιμο..........

Σκεφτομαι να παω να κανω φασαρια και να κοψουν το κεφαλι τους να βρουνε εκεινοι 60αρι.... :rifle:
Τα παιχνιδια και το 2ο χειριστηριο τα προσθεσαν εκεινοι και δεν ηταν το επισημο starter pack....(αυτα ηταν και τα μονο σφραγισμενα!)

Να την αλλαξω γιατι θα εχει φαει ταλαιπωρια η κονσολα σαν εκθεσιακη ή καλυπτομαι απο την εγγυηση αγορας?:slapface:

ΥΓ. Κανονικα σφραγισμενο δεν θα επρεπε να ηταν το πακετο?

Last edited:
ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΤΑΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!
Πήγαιν ε και ζήτα τον ιδιοκτήτη και κάνε φασαρία. Πες του να κόψει το λαιμό του να σου βρει 60άρι αλλιώς θα του κάνεις καταγγελία για την παραπλάνηση που σου πούλησε μεταχειρισμένο προϊόν για καινούριο!

Ρε παιδια εχει βαλει κανεις το YD Linux ? Οταν κανουμε την εγκατασταση μετα απο καποια ωρα μαυριζει η οθονη για ωρα?

Εννοείται πως θα το γυρίσεις!
Μην ξεχνάς, όταν ανοίγεται η συσκευασία, -30% στην τιμή του προϊόντος!

Εκτός κι αν σου δώσουν καμιά 10αριά παιχνίδια ή ταινίες Blu-Ray τζάμπα, οπότε κάνεις τα στραβά μάτια;)

Και φυσικά θα έπρεπε να είναι σφραγισμένο αν και σε 2 κομμάτια που μου ήρθαν η κόλα ήταν ελαφρός ξεκολλημένη καθώς δεν είναι και σόι . Το ότι την έχουν δουλέψει είναι προφανές απλά θα έπρεπε να σ ενημερώσουν το κομμάτι είναι δουλεμένο και αν το ήθελες καλώς. Γνώμη μου είναι να πάς στο μαγαζί και να τους το αναφέρεις ζητώντας αντικατάσταση με άλλο σφραγισμένο . Αν δεν έχουν παζάρεψε την τιμή η ζήτα να σου δώσουν κάποιο παιχνίδι δώρο. Στην τελική αν δεν συμφωνούν τότε απέτισε να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω . Τώρα αν δεν βρεις αλλού κονσόλα 60gb ( πολύ πιθανό) ή παίρνεις την 40άρα που για μένα είναι καλύτερη επιλογή αν δεν καίγεσαι για τα παιχνίδια του 2 η περιμένεις τις γιορτές την 80άρα .

Όσον αφορά το θέμα της συσκευασίας που εσωκλείει το δεύτερο χειριστήριο και τα δυο παιχνίδια δεν είναι απαραίτητο να είναι όλες έτσι . Η ίδια η sony μοίρασε ξεχωριστά την προσφορά ξεστοκάροντας της κονσόλες κάτι που δεν έχει καμία σημασία . Είναι ακριβός το ίδιο μηχάνημα και τα παρελκυόμενα του

Απαράδεκτο αν ήμουν στην θέση σου, θα πήγαινα στο μαγαζί και θα το έκανα καλοκαιρινό...

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Και φυσικά θα έπρεπε να είναι σφραγισμένο αν και σε 2 κομμάτια που μου ήρθαν η κόλα ήταν ελαφρός ξεκολλημένη καθώς δεν είναι και σόι . Το ότι την έχουν δουλέψει είναι προφανές απλά θα έπρεπε να σ ενημερώσουν το κομμάτι είναι δουλεμένο και αν το ήθελες καλώς. Γνώμη μου είναι να πάς στο μαγαζί και να τους το αναφέρεις ζητώντας αντικατάσταση με άλλο σφραγισμένο . Αν δεν έχουν παζάρεψε την τιμή η ζήτα να σου δώσουν κάποιο παιχνίδι δώρο. Στην τελική αν δεν συμφωνούν τότε απέτισε να σου δώσουν τα χρήματα σου πίσω . Τώρα αν δεν βρεις αλλού κονσόλα 60gb ( πολύ πιθανό) ή παίρνεις την 40άρα που για μένα είναι καλύτερη επιλογή αν δεν καίγεσαι για τα παιχνίδια του 2 η περιμένεις τις γιορτές την 80άρα .

Όσον αφορά το θέμα της συσκευασίας που εσωκλείει το δεύτερο χειριστήριο και τα δυο παιχνίδια δεν είναι απαραίτητο να είναι όλες έτσι . Η ίδια η sony μοίρασε ξεχωριστά την προσφορά ξεστοκάροντας της κονσόλες κάτι που δεν έχει καμία σημασία . Είναι ακριβός το ίδιο μηχάνημα και τα παρελκυόμενα του

Πηγα πριν λιγο...Κανανε τους ανηξερους και πως δεν το ελεξαν και ισως τους ξεφυγε!
Βεβαια ειπαν πως θα το αντικαταστησουν με αλλο 60αρι και ζητησαν συγνωμη.Ειπαν να τους το παω πισω ως Δευτερα γιατι θα τους ερθουν και νεα κομματια....
Απο την αλλη ειπαν πως τα πιο πολλα τα στελνει η Sony ανοικτα ή με υποτιποδη ασφαλεια γιατι τα ανοιγει για εγκτασταση νεων firmware!
Οποτε δεν ξερω και παλι κατα ποσο θα ειναι δουλεμενο ή οχι το μηχανημα.....
Ως τωρα το εχω παρει χαλαρα, αν κανουν παλι μ**** θα εχουμε προβληματα.Ελπιζω πως οχι....Παντως η απατεωνια παιζει παντου ακομα και σε αλυσιδες που δεν μπορω να καταλαβω τι κερδος εχει ο υπαλληλος για ολες αυτες τις γελοιοτητες.... :rifle:

Κατάλαβα... ανοιγμένο θα σου δώσουν πάλι απλά αυτή τη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί.... θα κάνουν restore to factory settings πρωτού το αποσυνδέσουν!

Ζήτα τα λεφτά σου πίσω επειδή δεν μπορείς να τους εμπιστευθείς! Έτσι πες τους! Κι αν παρεξηγηθούν, θύμισέ τους τι σου έδωσαν και ΤΕΛΟΣ!

Κατάλαβα... ανοιγμένο θα σου δώσουν πάλι απλά αυτή τη φορά θα είναι πιο προσεκτικοί.... θα κάνουν restore to factory settings πρωτού το αποσυνδέσουν!

Ζήτα τα λεφτά σου πίσω επειδή δεν μπορείς να τους εμπιστευθείς! Έτσι πες τους! Κι αν παρεξηγηθούν, θύμισέ τους τι σου έδωσαν και ΤΕΛΟΣ!

...Δεν εχεις αδικο....αλλα και ποιον να εμπιστευτεις και που να το βρω αλλου ειναι το μεγαλο θεμα...
Τετοιος χαμος ουτε οταν κυκλοφορησε δεν υπηρχε στην αγορα....
Θα το τσεκαρω προσεκτικα και ο Θεος βοηθος.....:grandpa:

Re: Απάντηση: PS3 40GB- PRICE DROP!!!

Αφού θα στο αλλάξουν δεν τρέξε τίποτα . Έκανες μια βόλτα παραπάνω. Τώρα γι αυτό το ανοιχτά κομμάτια δεν έχουν άδικο αφού όπως ανέφερα το παρατήρησα κι εγώ .

Και πως τελικα προστατευεται ο καταναλωτης ετσι?
Τηλεοραση που πηρα προσφατα ηταν σφραγισμενη 100%, γιατι εδω να διαφερει τοσο?:AFADF0: