Καλησπέρα σε όλους.
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω, αφού διαβάζοντας το forum σας μου λύθηκαν ήδη πολλές αποριές που είχα.
Στο θέμα μου λοιπόν: Σε 2-3 βδομάδες θα μου φέρουν απο Αμερική ένα PS3 80gb (να 'ναι καλά η ισοτιμία).
Τα παρακάτω είναι απορίες που λύθηκαν ήδη ψάχνοντας το forum, αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με:
Ευχαριστώ και συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί στο παρελθόν και απέτυχα στις αναζητήσεις μου
Καταρχάς να σας ευχαριστήσω, αφού διαβάζοντας το forum σας μου λύθηκαν ήδη πολλές αποριές που είχα.
Στο θέμα μου λοιπόν: Σε 2-3 βδομάδες θα μου φέρουν απο Αμερική ένα PS3 80gb (να 'ναι καλά η ισοτιμία).
Τα παρακάτω είναι απορίες που λύθηκαν ήδη ψάχνοντας το forum, αν έχω καταλάβει κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με:
- Θα παίζει όλα τα παιχνίδια ανεξαρτήτως χώρας αγοράς, αλλά BR ταινίες μόνο από region 1 ή region free.
- Δεν χρειαζεται μετασχηματηστή ρεύματος, απλά ένα καλώδιο τροφοδοσίας (όπως αυτά των pc)
- Τα firmware είναι universal ή θα πρέπει να κατεβάζω αμερικάνικα?
- Θα έχω πρόσβαση στο ευρωπαικό ή στο αμερικάνικο online store της sony?
- Ένα παιχνίδι αγορασμένο στη αμερική, μπρορεί να δεχτεί downloadable content από το ευρωπαικό online store? (ή μήπως τα παραπάνω είναι άστοχα αφού τα παιχνίδια είναι region free?)
Ευχαριστώ και συγνώμη αν οι ερωτήσεις μου έχουν απαντηθεί στο παρελθόν και απέτυχα στις αναζητήσεις μου