PS3 - Βοήθεια στον αρχάριο...

Με λιγα λογια τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι γραμενα σε 600p (!) η 720p και γινονται απο PS3 και 360 upscale στα 1080p.

Tα παιχνιδια που ειναι 1080p εχουν προβλημα με τις "υφες" και πεφτει και το frame rate.

Το τσιπ γραφικων του 360 σε μικροτερο βαθμο αλλα κυριως του Ps3 (που ειναι και λιγο υποδιεστερο στον τομεα αυτο) δεν μπορουν να υποστηριξουν 1080p με την σωστη ποιοτητα εικονας με λιγα λογια.

Kονσόλα που παίζει BLU-RAY είναι φτιαγμένη για 1080p δεν φτιάχτηκε για dvd.
 
Εγω νομιζω οτι και οι 2 κονσολες μπορουν να παιξουν σωστα παιχνιδια με native αναλυση 1920χ1080p

απλα οι εταιρειες δεν ξερουν ακομα τα μηχανηματα αρκετα ωστε να εκμεταλλευτουν πληρως τις δυνατοτητες τους
 
Παιδία νκαι έψαξα και δεν βρήκα τίποτα σχετικό είπα να μην ανοίξω άλλο thread για αυτή μου την απορία, που είμαι σίγουρος την έχουν πολλοί χρήστες του PS3.

Έχει καταλάβει κανείς την επίδραση που έχουν οι ρυθμίσεις Bitmapping στον ήχο????

Προς το παρόν παίζω με Bitmapping OFF και με έξοδο στα 88KHz (ο "αρχαίος" Yamaha DSP-AX1 μου που χρησιμοποιώ ως προενισχυτή δεν υποστηρίζει 176KHz).

Σίγουρα προτιμώ την έξοδο στο 88ΚΗz από τα 44ΚΗz καθώς ακούω λιγότερη "Ψηφιακηλίλα" στον ήχο, αλλά με το Bitmapping δεν είμαι σίγουρος ανκαι έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές. Η εντύπωση που έχω είναι ότι το προτιμώ με Bitmapping OFF.

Ποιές οι δικές σας εντυπώσεις??? Επίσης υπάρχει κάποιο μαγικό αυτί ανάμεσα σας που μπορεί να μας πει τισ διαφορές (ακουστικά) ανάμεσα σε όλες τις ρυθμίσεις Bitmapping???
 
Όσον αφορά τα DivX και Χvid εμένα μου παίζει τη συντριπτική πλειοψηφία τους και μέσω streaming από το PC και από DVD-R και τα μόνο που αρνείται είναι κάτι αρχεία που έχω με πολύ παλιές εκδόσεις των codec. Υπότιτλους δεν έχω βρει τρόπο να αναγνωρίσει.
Βγάλε τελείως το vobsub και άσε το ffdshow να χειρίζεται τους υπότιτλους (τικάρεις subtitles στις ρυθμίσεις ffdshow video decoder). Μόνο έτσι θα δεις υπότιτλους απ'το tversity..
 
Βγάλε τελείως το vobsub και άσε το ffdshow να χειρίζεται τους υπότιτλους (τικάρεις subtitles στις ρυθμίσεις ffdshow video decoder). Μόνο έτσι θα δεις υπότιτλους απ'το tversity..

Όποιος θέλει αναλυτική περιγραφή, έχω βάλει λεπτομερή οδηγό σχετικά στο sticky...