PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Επίσης, όταν παίζει μουσική κ πατήσουμε το κουμπί PS τότε γυρνάμε στο κεντρικό μενού με την μουσική να συνεχίζει να παίζει.

* Την ώρα που παίζει ένα κομμάτι μπορούμε να το κάνουμε προσθήκη σε μια λίστα κομματιών !

Last edited:
Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά στην κατηγορία BD/DVD Settings υπάρχει μια νέα επιλογή με την ονομασία BD/DVD Dynamic Range Control με επιλογές Automatic/On/Off. Αυτό που κάνει είναι όταν η ένταση είναι σε χαμηλά επίπεδα, να αναπροσαρμόζει την ένταση των διαλόγων. Αυτή η επιλογή λέει ότι είναι ενεργή όταν έχουμε Dolby Digital σε Linear PCM.

* Βάζεις μουσική κ βλέπεις φωτογραφίες ή είσαι στο διαδίκτυο! Σούπερ!!!

Last edited:
Μην μπερδεύεις την συσκευή με το θέμα του divx. Πού είμαι υπερβολικός? στο ότι είναι άχρηστο το divx χωρίς υπότιτλους? Διαφωνεί κανεις?

Ε ναι, περίμενα από την sony ένα σωστό implementation και όχι μισοδουλείες.

Και εγώ συμφωνώ, περιμενα τουλάχιστον μια ολοκληρωμένη προσεγγιση.. Και στο κάτω κάτω δεν με τρελλαίνει η ιδέα να μου δίνουν το αυτονόητο σε δόσεις.. Τι θα κάνουμε καθε 15 μέρες firmware upgrade ..

Αυτή η Sony ρε γαμώτο δεν θα αλλάξει ποτέ :slapface:

Δεν ξέρω βρε παιδιά...
Εμένα μου φαίνεται ότι μας κάνει και χάρη που δίνει συμβατότητα σε λογισμικό για να βλέπει κάποιος πειρατικές ταινίες.

ΚΑΙ
Όταν γράφω "νομίζεις ότι βλέπεις",εννοώ ότι με την άθλια σε ποιότητα
εικόνα του divx,δεν μπορείς να απολαύσεις την ταινία.

Re: Απάντηση: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Σάκη μου άσε το μάνιουαλ και δες στην πράξη.

Ο Αρης και εγώ μιλάμε για bitstream έξοδο Dolby TrueHD & DTS-Master που για την ώρα δεν περνάνε από HDMI..
Το μόνο player αυτή τη στιγμή από blu-ray που το κάνει είναι το καινούριο της Panasonic.

H Toshiba απ την άλλη , το έλυσε το θέμα..-bye-

Οταν το κάνεις bitstream δηλαδή, περνάει μόνο AC3 - dts? :smash: :HTEHETH63:

Με το τετράγωνο αλλάζει όλο το θέμα εμφάνισης, κλείνει, εμφανίζει την Γη ή εμφανίζει το προηγούμενο θέμα με τα διάφορα χρώματα.

Η κρυφή προσθήκη του firmware 2.10 είναι ότι μπλόκαρε τους hackers όπου είχαν ολοκληρωμένη πρόσβαση στην CPU του PS3.

Πηγή:PS3News.com .

Λοιπόν πάμε πάλι...
Καταρχήν συγνώμη για το λάθος μου.
Το προγραμματάκι AVIAddXSub είναι όντως πολύ χρήσιμο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν μας κάνει.Υπότιτλοι γιοκ...
Κάποιος φίλος ρώτησε αν πάζουν τα WMV VC-1.
Καμιά εικοσαριά που δοκίμασα έπαιζε μόνο η εικόνα.:bang:
Για τους υπότιτλους το ψάχνω αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Μάλλον δίκιο έχει ο φίλος sfortis, πάλι μισές δουλειές έκανε η Sony.:furious3:

Re: Απάντηση: PS3 Firmware 2.10 έρχεται...

Για τους υπότιτλους το ψάχνω αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.
Μάλλον δίκιο έχει ο φίλος sfortis, πάλι μισές δουλειές έκανε η Sony.:furious3:

Για να γίνουν ΟΛΑ σωστά, χρειάζονται βήματα και όχι όλες οι τροποποιήσεις μαζί. Διαφορετικά θα είχαν έτοιμη από τώρα ακόμα και την ps14...

Last edited:
Δηλαδη με συγχωρείς αλλά τι να το κάνω το wmv χωρίς ήχο
και το divx χωρίς υπότιτλους; Μελομακάρονα χωρίς μέλι και κουραμπιέδες χωρίς άχνη δηλαδή!

guys... δεν αμφιβάλει κανείς οτι η Sony αναβαθμίζει συνεχώς το PS3. Αυτός ήταν και ένας λόγος που το αγόρασα.

Αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δούλευαν σε άχρηστα visualizers και άφησαν απέξω το κομμάτι των υποτίτλων!!!

Κυριοι

Πόσοι αγοραστές του PS3 ξέρουν για DiXV και υπότιτλους ? Οχι πολλοί
Αν θέλετε υπότιτλους βάλτε το Tversity και δείτε τα DiXV σας σε MPEG2. Δεν είναι το καλύτερο αλλά ειναι μία λυση.
Οι περισσότεροι αγοραστές στην Ιαπωνία και Αμερική πιθανόν και να μην ενδιαφερθούν ποτέ για τους υπότιτλους.

Η sony τουλάχιστον αναβαθμίζει την συσκευή της σχεδόν κάθε μήνα. Αυτό είναι το πολύ θετικό.

Τ,

Αν ψάξεις λίγο στο internet θα διαπιστώσεις οτι αντιθέτως όσοι παίζουν divx θέλουν και υπότιτλους. Πάνε πακέτο αυτά τα δυο, απλα.