PS3 Firmware 2.40 to include in-game XMB

Και σε εμενα μια χαρα αν και δενμε απασχολουν τα τροπαια κτλ.
Περισσοτερο βαζω τα νεα fw απο φοβο μηπως και στις νεες εκδοσεις βαζουν καμμια ρυθμιση για να μην χαλαει το laser του BD drive αφου ενα σωρο ps3 χαλανε εξαιτιας αυτου...

Δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα με το τελευταίο firmware,όλα δουλεύουν ρολόι!

+1

ανεξαρτητως ομως...

αλλο και τουτο!

ακου εκει η σονυ εβγαλε αναβαθμιση χωρις τεστ!

...ακου εκει η σονυ εβγαλε αναβαθμιση χωρις τεστ!

Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,διάβασα ότι testάρανε το hardware και δεν παρουσίαζε πρόβλημα. Το απέσυραν από τα λεγόμενα διάφορων χρηστών.

Έχω την εντύπωση ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,διάβασα ότι testάρανε το hardware και δεν παρουσίαζε πρόβλημα. Το απέσυραν από τα λεγόμενα διάφορων χρηστών.

και οι χρηστες που τα βρηκανε και τα λενε?

Μάλλον δεν με κατάλαβες... σε μερικούς χρήστες παρουσιάστηκαν προβλήματα(γεγονός) και έτσι απέσυραν το firmware 2.40. Oι προγραμματιστές τις Sony είχαν κάνει έλεγχο πριν κυκλοφορήσουν το firmware αλλά δεν είχαν διαπιστώσει πρόβλημα.

προβληματα μονο σε μερικους?

ναι

αλλα πως γινεται αυτο?

μαλιστα...
αρα δεν το τεσταρανε καλα :flipout:
(κατι θα παρατηρσανε κι αυτοι
δεν ενηργησαν μονο με βαση τα λεγομενα καποιων...)

Από ότι λέει στο επίσημο blog δεν τους έχουν αναφέρει πρόβλημα μετά από μια επιτυχημένη εγκατάσταση του firmware. Δηλαδή άμα είναι να «κρασάρει» το PS3 θα το κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση του 2.40 οπότε δεν υπάρχει φόβος σε όσους του δούλεψε κανονικά μετά.
Σε κάθε λογισμικό εμφανίζονται bugs όσο καλό testing και να έχει γίνει, γιατί άλλο να δοκιμάζουν κάτι 100 άτομα και άλλο οι περίπου 12 εκ. χρήστες που έχει τώρα το PS3. Απλώς το συγκεκριμένο bug είναι σοβαρό γιατί σε κάποιες περιπτώσεις απαιτεί format του σκληρού.:hanged:

συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος...

αλλα εμενα που δε μου εμφανισε προβλημα...

υπαρχει περιπτωση να βγαλει μετα?

οταν βγαινει ενα fw περιμενετε λιγο πριν το βαλετε...
εγω τωρα που το περιμενα τοσο να το βαλω η οχι?

το χουνε βαλει στο rapidshare

αλλα ρισκο ειναι...

εγω που το βαλα τι καταλαβα?

ευτυχως κανενα προβλημα ως τωρα...