PS3 Firmware 2.40 to include in-game XMB

δεν χρειάζεται κανένα service. Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να χρειαστεί να βγάλεις τον δίσκο, να τον φορμάρεις και να τον ξαναβάλεις στην κονσόλα.

Φυσικά κανείς από τους γνωστούς μου δεν το έπαθε, ούτε εδώ απότι βλέπω, οπότε μιλάμε για κάτι το σπάνιο.

δεν χρειάζεται κανένα service. Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι να χρειαστεί να βγάλεις τον δίσκο, να τον φορμάρεις και να τον ξαναβάλεις στην κονσόλα.

Φυσικά κανείς από τους γνωστούς μου δεν το έπαθε, ούτε εδώ απότι βλέπω, οπότε μιλάμε για κάτι το σπάνιο.

και ειναι ευκολο να γινει αυτο?

οχι και τοσο...

Σαν διαδικασία εύκολο είναι, το έχει και στις οδηγίες, απλώς άμα έχει κάτι σημαντικό μέσα:bigcry:

εμενα μετα την αναβαθμιση μου παρουσιασε τα εξης,το μενου εχει καθυστερηση στην ανταποκριση και πολλα βιντεακια κυριωσ avi που πριν τα επαιζα μια χαρα τωρα εμφανιζει καθυστερηση στην εικονα δηλαδη δεν συνχρονιζει ομιλια με βιντεο σωστα

και με το bluetooth κατι γινεται. στο cod4 πολλές φορές θέλει connect-disconnect για να δουλέψει.

Η ιστοσελίδας Computer and VideoGames μας γνωστοποιεί ότι το firmware 2.41 θα είναι διαθέσιμο την Τετάρτη. Το οποίο θα διορθώνει όλα τα errors του 2.40,βέβαια περιμένουμε την επιβεβαίωση από την Sony.

ειδε κανεις προβληματα κινησης

σε μπλου ρει

πχ στο μπλου ρει του χαιτεκ με το διαστημα?

στο εντεκατο λεπτο και 49''

και παρακατω...

η αλλου?

Η ιστοσελίδας Computer and VideoGames μας γνωστοποιεί ότι το firmware 2.41 θα είναι διαθέσιμο την Τετάρτη. Το οποίο θα διορθώνει όλα τα errors του 2.40,βέβαια περιμένουμε την επιβεβαίωση από την Sony.

H Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του Firmware 2.41 την τρέχουσα εβδομάδα,σύμφωνα με την ιστοσελίδα videogaming247.

Παιδιά μην βιάζεστε...

Δεν υπάρχει λόγος για τόσο αγχος.. Λες και έρχεται η επανάσταση του αιώνα..ενα απλό upgrade ειναι :AFADF0:

Αφήστε να κυκλοφορήσει να περάσουν καμμια 10-15 μέρες και βλέπουμε..

Επίσης έχω μια υποψία οτι τα εύκολα upgrades για το PS3 εχουν πλέον γινει..

Πιστεύω οτι λόγω αυξημένης πολυπλοκότητας, τα μελλοντικά major firmware upgrades που θα δώσει η Sony θέλουν πολλή προσοχή και καθόλου βιασύνη από μερους μας...

καλα ολα αυτα αλλα πρεπει συντομα να βγαλει καποιο minor update για να διορθωσει την πατατα που εκανε με την 2.40

καλα δεν τους ειπανε να βαλουνε και dts hd ma bitstream

:flipout:

τωρα...

να διορθωσουνε το 2.40

ειμαι ανυπομονος το ξερω...

:flipout:

(μαζι γραφαμε)

Το 2.40 καταργήθηκε
το 2.41 περιέχει ακριβώς αυτά του 2.40 δίχως τα προβλήματα

Μετά από μια επιτυχής εγκατάσταση του firmware 2.41... όλα δουλεύουν ρολόι και μια ταχύτητα πάνω, από το firmware 2.40.

Ας πάρουν σειρά οι αναποφάσιστοι...