PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

το 2.20 εχει και το 2.17 μεσα ετσι?

να βαλω μονο το 2.20 οταν βγει μη βαζω και τα δυο...

(ποτε βγαινει κανα νεο?)

Τα hd φορμα ηχου στο μελλον η last year?

Δεν πρέπει να είναι πολύ εύκολο αλλιώς θα το είχαν δώσει.. (τώρα που σκάει μύτη και ανταγωνισμός με το Samsung & το Panasonic BD-50)

Πάντως γελάω και συγχωρέστε με με όσους έχουν την πίστη οτι η Sony θα βγάλει ποτέ firmware για αναπαραγωγή *mkv αρχείων.. Δεν θα το δείτε παιδιά (εκτός αν χακευτεί το μηχάνημα και αρχίσουν να σκάνε μύτη τα εναλλακτικά firmware)

Γεια σας.μια ερωτηση θελω να κανω.Εκανα update στο ps3 με το firmware 2.17 απο το αμερικανικο site του playstation3(us.playstation) κατα λαθος!! γνωριζετε αν αυτο θα εχει επιπτωσεις στην κονσολα μου?2 παιχνιδια προς το παρον (προ 2008 και τεννις 3) τα παιζει κανονικα.επισης οταν βγει το 2.20 firmware απο το ευρωπαικο site θα μπορω να το περασω στο ps3 μου?Ευχαριστω

θελω το ps3 να υποστηριζει lossless αρχεια ηχου.

Nikos

ps: θελω το ps3 να υποστηριζει lossless αρχεια ηχου.

Γεια σας.μια ερωτηση θελω να κανω.Εκανα update στο ps3 με το firmware 2.17 απο το αμερικανικο site του playstation3(us.playstation) κατα λαθος!! γνωριζετε αν αυτο θα εχει επιπτωσεις στην κονσολα μου?2 παιχνιδια προς το παρον (προ 2008 και τεννις 3) τα παιζει κανονικα.επισης οταν βγει το 2.20 firmware απο το ευρωπαικο site θα μπορω να το περασω στο ps3 μου?Ευχαριστω

1) κι εγω το χα κανει απο το αμερικανικο σαιτ.

και αγχωνομουνα αλλα μου παν

κανενα προβλημα. και οντως δεν ειχε κανενα προβλημα.

2) μετα περασα το επομενο απο το ευρωπαικο σαιτ παλι

χωρις προβλημα.

Last edited:
Στις 8 Απριλίου τα πρώτα Blu-ray με την δικτυακή υποστηρίξει για έχτρα υλικό.

"Walk Hard: The Dewey Cox Story" και Arnold Schwarzenegger sci-fi thriller "The 6th Day" θα έχουν την δυνατότητα BD-Live.

Στις 8 Απριλίου ή λίγο νωρίτερα θα έχουμε και το update 2.20 για το Playstation 3.

Πηγή: reuters.com

Το 2.20 ειναι επάνω..
Πρωί-πρωί ανοιξα το μηχάνημα για να παιξω λιγο GT5 Prologue και κατευθείαν μου ζήτησε να το αναβαθμίσω...

Ελπίζω να ειδα καλά, παντως αλλη έκδοση δεν μπορεί να είναι (την 2.17 την έχω ήδη επάνω)

Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα ενημερώσω...

Το 2.20 ειναι επάνω..
Πρωί-πρωί ανοιξα το μηχάνημα για να παιξω λιγο GT5 Prologue και κατευθείαν μου ζήτησε να το αναβαθμίσω...

Ελπίζω να ειδα καλά, παντως αλλη έκδοση δεν μπορεί να είναι (την 2.17 την έχω ήδη επάνω)

Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα ενημερώσω...

Σωστός το κατεβάζω και εγώ τώρα:firstprize:

SOS Καθώς το έκανα εγκατάσταση λέει πως υποστηρίζει αρχεία Divx μεγαλύτερα των 2GB και................υπότιτλους....:SFGSFGSF:

Το κατεβασα και εγω αλλα δεν μπορεσα να δω υποτιτλους στα divx.
Το καταφερε μηπως κανεις αλλος ?

Το κατεβασα και εγω αλλα δεν μπορεσα να δω υποτιτλους στα divx.
Το καταφερε μηπως κανεις αλλος

Παρόλο που λέει πως τους υποστηρίζει ούτε εγώ τους είδα,και το πέρασα στο σκληρό αλλά τίποτα.Παλαιότερα δεν εμφάνιζε δυνατότητα υποτίτλων,τώρα εμφανίζει αλλά λέει πως δεν υπάρχει κάποια επιλογή.Λέτε να θέλει πάλι ενσωμάτωση:argue: