PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

Καταφερα να παιξει υποτιτλους με το aviaddxsub .Δοκιμαστε και θα δειτε οτι τους παιζει κανονικα και με καλη γραμματοσειρα.Μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε τα divx να παιζουν κανονικα με μπαρες πανω-κατω ?

Ενα προγραμμα για ενσωματωση υποτιτλων εξαιρετικα γρηγορο .google it

Παίζει τελικά υπότιτλους ενσωματωμένους στο divx??? (οχι καμένους όπως κάναμε πριν)???

* You can now play BD-R version 1.2 (LTH* BD-R) discs.

* LTH, or low to high, is a recording method that supports organic dye write-once BD-R media.

Network

yeeees!!!!!!!!!

οοοοοοοοο παω να το βαλω τωρα.
αμαν αμαν να δουμε και τι κανει το mosquito noise reduction sta blu ray

Το 2.20 δίνει ενα ενα νέο NR αλγόριθμο,το mosquito noise reduction για τα AV.

Αυτός ο αλγόριθμος μειώνει τα artifacts τις συμπίεσης.

Ίσως κάνει καλή δουλειά στα αρχεία με μεγάλη συμπίεση... α να δούμε...

μόλις το κατέβασα και αφού κάνεις accept τους όρους, σου βγάζει μια οθόνη που λέει

"Main Features Revised in System Software Version 2.20"

...
...
"DivX Content that exceeds 2GB can now be played. Also, subtitles can now be displayed for DivX content"

Εμένα μου'βγαλε πρόβλημα στο 25%

"connection to server could not be established"

Tώρα το ξανακατεβάζω...

Δεν κατάφερα να δω υπότιτλους αν και το λέει ξεκάθαρα στα περιεχόμενα του update 2.20.

ps3v220-04.jpg

Re: Απάντηση: PS3 Firmware: Ερχεται το 2.20 με Profile 2.0!

οοοοοοοοο παω να το βαλω τωρα.
αμαν αμαν να δουμε και τι κανει το mosquito noise reduction sta blu ray

Ελπίζω να κάνει καλή δουλειά γιατί το καλοκαίρι με τα κουνούπια δεν την παλεύουμε (θα το αφήνω ανοιχτό ολη νύχτα) :flipout::flipout::flipout:

Δεν κατάφερα να δω υπότιτλους αν και το λέει ξεκάθαρα στα περιεχόμενα του update 2.20.

ps3v220-04.jpg

Τώρα που είδα το screenshot νομίζω οτι το λέει ξεκάθαρα...

"Subtitles can now be displayed for DiVX content"

Οι επίσημοι υπότιτλοι του DiVX βρίσκονται μέσα στο DiVX container. Κάτι περίπιου σαν τους υπότιτλους των matroska.

Αρα, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποιο tool σαν το aviaddxsub για να φτιάχνουμε το .divx.

Προσοχή! Μην μπερδευετε τον divx codec με το divx format.

Υποστηρίξει υποτίτλων μόνο για τα DiVX δυστυχώς και εμείς που βλέπουμε mpeg2 αρχεία...?
Μισοτελειωμένα update για τους υπότιτλους από την Sony.

Υποστηρίξει υποτίτλων μόνο για τα DiVX δυστυχώς και εμείς που βλέπουμε mpeg2 αρχεία...?
Μισοτελειωμένα update για τους υπότιτλους από την Sony.

Απο το τίποτα! Εμένα πάντως μου έλυσε τα χέρια γιατι βλέπω αρκετές ξένες σειρές και δεν χρειάζονται πλέον κάψιμο οι υπότλοι στην ταίνία!

Βέβαια τώρα αρχίζουν τα πειράματα μέχρι να βρω μια γραμματοσειρά που να μ'αρέσει!!!
Προς tahoma το βλέπω....