Εγώ έχω διαβάσει ότι το BItstreaming αποκλείεται και είναι θέμα HDMI chipset δηλαδή δεν μπορεί. Το decoding προς το παρόν γίνεται με software. Ίσως μελλοντικές εκδόσεις του PS3 να υποστηρίζουν.
Θα ήθελα όμως να ακούσω αν υπάρχει διάφορα στον ενισχυτή μου (Onkyo 905) μεταξύ εσωτερικού decoding και bitstreaming.
:grandpa: οχι μολις προσφατα ειπαν οι μηχανικοι οτι το πσ3 μπορει να δωσει bitstrem με fw update :firstprize:.ειναι σιγουρο δηλαδη οτι θα γινει.απο οσο ξερω καλητερη ποιοτητα ηχου θα παρεις αν το decode γινει στον onkyo.
Μακάρι απλά ελπίω να το κάνουν όλες οι κονσόλες και όχι μόνο οι νεότερες εκδόσεις όπως έλεγαν οι φήμες. Θ δείξει.
Ok εχω ψηφιακο ενισχυτη που υποστηριζει τα παλια φορμα ηχου μονο
τον εχω συνδεσει με optical με το PS3 (δεν εχει φυσικα εισοδο HDMI)
θα ακουσω τα νεα φορμα ηχου αν η αποκωδικοποηση γινεται στο PS3? (επιλογη bitstream output σωστα?)
OXI διότι τα νέα φορμάτ τα βγάζει το PS3 μέσω HDMI όχι από την coaxial.
Αστο, από που και να το πάρεις σε αδιέξοδο βγαίνει το θέμα....
thanks οποτε δεν γλιτωνω την αγορα ενισχυτη
Κάτι πήρε το μάτι μου σε ξένα φόρα, πως είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει με χρήση μελλοντικού fw, διαχωρισμός αναλογικού 5.1 ή 7.1 και εκτός HDMI μιας και από πλευρά υπολογιστικής ισχύος το HW του PS3 αρκεί για μια τέτοια λειτουργία. Αν κατάλαβα καλά αυτό σημαίνει πως από την αναλογική θύρα του PS3 θα μπορούσε θεωρητικά να έχουμε 5.1 εξόδους RCA πράγμα πολύ χρήσιμο για μας που έχουμε παλιότερους ενισχυτές. Το βλέπετε πιθανό κάτι τέτοιο?
To be clear, this decodes the DTS formats—plus Dolby's formats, including Dolby TrueHD—and outputs all channels via HDMI to a receiver that can take a 5.1 or 7.1 PCM stream. It won't do 5.1 or 7.1 analog output. Also, as some of you have noted, it does NOT bitstream the DTS or Dolby data to a decoder inside a newer decoder-equipped receiver.
oxi ρε γαμωτο ε οχιιιιιιιιι!!!!!!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.