Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

x box 360 στα παιχνιδια με διαφορα για τωρα.για ποιο μετα αν ειναι καλυτερο το πσ3 θα το αγορασουμε ρε παιδακι μου δεν μασαμε!

Μην ακουμε αηδιες τωρα για Assasin's.Eιναι σχεδον unplayable στο PS3.Oπως και το PES...

Απο GameSpot.com

"There are few differences between the Xbox 360 and PlayStation 3 versions. PS3 owners are blessed with a slightly more solid frame rate, although the 360 version features a little more contrast in the lighting
"

Από QJ.net

"reviews have said that the framerate on the PS3 is MUCH worse than the 360, and is so bad that it makes the game unplayable near the end."

Αυτό το βάζω για να δείξω ότι ο καθένας (ακόμα και τα μεγάλα review sites λένε τις πατάτες του). Δε ξέρω που παίζει καλύτερα το παιχνίδι γιατί δεν το χω παίξει σε καμία κονσόλα. Απλά μη πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε (είτε θάβουν τη μία είτε την άλλη κονσόλα).
Γι´αυτό λέω για πολλοστή φορά ότι οι μόνες γνώμες που αξίζει να κρατάμε είναι των παιδιών που έχουν και τις δύο κονσόλες.

Να ρωτήσω μήπως έχει κανείς λίστες με τα upcoming titles για κάθε κονσόλα?

Να δούμε τα exlcusives και τα multiplatform που θα περιμένουμε για φέτος.

Και κάτι άλλο. Ξέρω ότι το xbox έχει μερικά παιχνίδια region free και άλλα που είναι PAL και NTSC
Με το PS3 τι παίζει με τα παιχνίδια? Είναι όλα region free και παίζουν παντού?

τιποτα ρε, είναι από πού τα παίρνει ο καθένας, μη το ψάχνεις...

Τα παιχνίδια του PS3 είναι region free (εχω παίξει και region 1 και region 2 χωρίς κανενα απολύτως πρόβλημα).

Για να μην μακρυγορούμε, όποια κονσόλα από τις δυο και να πάρεις θα την ευχαριστηθείς!!

Αν σε ενδιαφέρουν κάποια exclusives συγκεκριμένα, κοίτα πού θα βγούνε και κινήσου προς αυτή την κατεύθυνση.

Έτσι όπως τα λες είναι...

Γι αυτό ψάχνω να δω τι τίτλους θα περιμένουμε για την κάθε κονσόλα φέτος. Να δω ποιά παιχνιδάκια μου κάνουν περισσότερο "κλικ" και αναλόγως να πράξω!

verese ta akouo ola gia grafika,gia multimedia dinatotites,gia epexergastiki ishi.oti multimedia paizei i mia,paizei kai i alli.ante to ps3 na paizei Dvex i pos to lene tespa.
paizo kai stis dio konsoles (stin katohi mou eiha ena xbox 360 noemvrio 2005,pote den epathe tipota,kai tora eho tin ekdosi arcade logo tis HDMI).
meta apo orimi sigrisi katelixa oti einai ta IDIA.
to PS3 xehorizei giati paizei BR,to BOX 3ehorizei gia tin timi tou se amesi sinartisi oti einai Build machine.oti den hreiazesai,DEN to pairneis.(ex. Wi-Fi,rechargable kits etc.)
y.g. pithanotata na vgei kai Blue Ray driver gia BOX.

Αν δεν χρειάζεται το wifi στις κονσόλες που είναι στα καθιστικά, τότε που χρειάζεται ρε παιδιά? αλλίως θα ήμουν με καλωδιάκια κάτω απο τα χαλιά :p

εχω αποφασισει...κατα 99% την επομενη βδομαδα θα παρω το ps3..απλα δεν ξερω να παρω το 40ρι ή θα βγαλει κανα πιο καινουργιο η sony συντομα??μηπως το 80ρι(εχω ακουσει ακομα και 120ρι..) θα ειναι σε κατι καλυτερο ,πιο αξιοπιστο(εννοω ισως καποια προβληματα στην εκδοση με τα 60 ή 40 giga να εχου διορθωθει..?)?

υπαρχει κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω κατα την αγορα??

καλυτερα να ψαξεις για καποιο απο τα bundle της 60αρας εκδοσης που δινει 2 παιχνιδια και το εξτρα χειριστηριο στα 550 νομιζω. θα παιζει και τα παιχνιδια του ps2.

αν ειναι να παρει ps3 για να παιζει τα παιχνιδια του ps2.....
ας δει το call od duty 3 kai στις 2 εκδοσεις και μετα....
αλλωστε κατι μου λεει οτι κανενας δεν εχει πανω απο 3-4 ΓΝΗΣΙΑ παιχνιδια για ps2..

κεγω συμφωνω να παρει την 60αρα εκδοση..Η ΚΟΝΑΜΙ ανακοινωσε οτι θα βγαλει ειδικη εκδοση MGS για το ps2 που θα εχει MGS1,2,3 και οπως πιστευω εγω θα βγει αναλογη εκδοση και με το GODOFWAR οταν θα βγει και το καινουργιο του psp σε εκδοση για το ps2.Μονο και μονο γιαυτα τα παιχνιδια αξιζει να δωσεις 50Ε για να μπορεις να τα παιζεις στο ps3.
frost ψαξε βρες 60αρα εκδοση οσο υπαρχουν ακομα...

Ναι, αλλά το 40αρι ζεσταινεται λιγοτερο, καίει λιγοτερο ρεύμα, κανει λιγότερο θόρυβο, και ειναι και πιο φτηνο....

Δευτερο χειριστηριο μπορει να βρει και σε προσφορά με 25-30 ευρώ σε καταστήματα του εξωτερικού, και μάλιστα μπορεί να πάρει και το DUAL SHOCK 3 το καινούργιο που έχει και δόνηση!!! :grandpa:

εγω παντως επιμενω να παει για 60αρι γιατι εχω το 60 και για καποιο διαστημα ειχα και ενα 40αρι και μπορω να πω οτι δεν προκειται να εχει προβλημα υπερθερμανσης και οτι γενικα δεν κανει και πολυ θορυβο αν παιζεις με το ηχο σε μετρια προς χαμηλη ενταση ουτε που το ακους...Τωρα αν ειναι να παιζεις ξημερωματα χωρις φωνη δεν ξερω...Και ειναι 100 Ε παραπανω αλλα με 2 παιχνιδια δωρο...μη το ξεχναμε που αυτα σιγουρα κοστιζουν το λιγοτερο 50 Ε μαζι...Αρα λεμε οτι ουσιαστικα πληρωνεις 50Ε παραπανω για να παιξεις οποια στιγμη θες παιχνιδι του ps2 upscaled + 2 usb θυρες παραπανω + slots για καρτες μνημης.

Φιλοι μου τελικα αποφασισα να παρω Ps3..οποτε την αλλη βδομαδα που τελιωνει η εξεταστικη μου, θα το αγορασω επιτελους!!(βεβαια τη Δευτερα θα μου δανεισει ενας φιλος μου το xbox360 για μερικες μερες να το δω, αλλα νομιζω οτι η αποφαση μου να παρω ps3 δεν αλλαζει!!)

υπάρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω κατα την αγορα??να παρω καποια συγκεκριμενη εκδοση??(δεν με πολυενδιαφερει να παιζω παιχνιδια του ps2,οποτε δεν νομιζω να παρω την 60αρα εκδοση,αυτο που με ενδιαφερει ειναι να παρω μια εκδοση η οποια θα ειναι πιο βελτιωμενη σε σχεση με τα αρχικα ps3 που κυκλοφορησαν, και πιθανως να μου εμφανισει και λιγοτερα προβληματα!!Ξερει κανεις εαν προκειται να κυκλοφορησει καμια νεα εκδοση ποιο καινουρια ή αναβαθμισμενη??

ακομη και αν κυκλοφορησει δεν θα σου προσφερει τιποτα παραπανω που να μην μπορεις να το προσθεσεις στην 40αρα εκδοση..(dualshock 3,120gb hdd)
χτυπα το και απολαυσε το