Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

Ευχαριστώ ρε παιδιά για την αποκατάσταση της ψυχικής μου ηρεμίας!!! :ernaehrung004:

-bye-

Μωρέ 1000 δίκια έχεις.. Γι αυτό postara εδώ κατευθείαν επειδή μου μύριζε π@π@ρ@.... Άλλα ρώτησα και σ'αυτό το thread και η πρώτη απάντηση που πήρα ήταν:

Πήρα την Samsung R86 και σε ένα άλλο φόρουμ μου είπε ένας τύπος ότι δεν έχει HDCP η συγκεκριμένη τηλεόραση και δεν θα παίζει τις καινούριες Bluray ταινίες...

Και για να καταλάβω. Δλδ τόσες 1000άδες τηλεοράσεις που έχουν πωληθεί μέχρι τώρα και δέν έχουν HDCP δεν θα μπορούν να παίζουν τις καινούριες Bluray και HD DVD ταινίες..????

ναι και ναι

Εε... 2 στα 2 είναι καλή πιθανότητα να ισχύει :silly: :silly:

Χιλια συγνωμη αν μπερδευτηκες φιλε μου! Το ναι και ναι ηταν απαντηση στο φιλο frost για την αγορα τηλεορασης οτι για 1080P θα εχει νοημα να ειναι πανω απο 40 ιντσες και οτι καλυτερα να παρει μια γαματη 32αρα! Ειχα ξεχασει να πατησω refresh και δεν ειδα οτι ειχαν μεσολαβησει αλλα ποστ..Σορυ

Και τώρα για να γυρίσουμε on topic...
Άφου μου έφυγε η σκότουρα της TV επέστρεψε η σκοτούρα της επιλογής παιχνιδομηχανής...

Στην αρχή έλεγα για 360. Μετά για PS3 αλλά είδα κάτι trailers απο Assasin's Creed και το παιχνίδι στο PS3 έκανε κάτι σπασίματα στην εικόνα και η κίνηση του ήταν σαν να χει 20% λιγότερα fps απ'ότι στο Xbox 360... :icon15:

Σπαζοκεφαλιά κανονική.....

Έχω διαβάσει τα άπειρα reviews εν τω μεταξύ όσον αφορά τις τεχνολογίες του hardware και ούτε οι ίδιοι οι reviewers και οι developers δεν μπορούν να βγάλουν άκρη...

Στο μεν έχει επεξεργαστική δύναμη αλλά δεν μπορούν να την προγραμματίσουν σωστά. Το άλλο έχει σουπερ κάρτα γραφικών αλλά με περιέργη αρχιτεκτονική. Το ένα έχει bluray αλλά οι μισοί λένε ότι τα παιχνίδια δεν θα χρειαστούν Bluray δισκάκια. Οι άλλοι μισοί λένε ότι τα παιχνίδια βγαίνουν μικρά χάρη στο κωλοXbox που παίρνει μόνο dvd. Αλλά λένε απ'το DVD(16x) το Xbox διαβάζει πολύ πιο γρήγορα το οπτικό απ'ότι το PS3(2x) αλλά στουμπώνει η cache αν και έχει περισσότερη RAM... EEεεεεεε Αα στα διάλα...!!! :violent-smiley-030:

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός κ Μηχαν. Η/Υ σπουδάζω και άκρη δε μπορώ να βγάλω έτσι όπως τα χουν κάνει...

Το θέμα είναι να πάρω αυτό που αποδίδει καλύτερα στα παιχνίδια (bluray drive μπορώ να πάρω και για το pc που θα χει 50 ευρώ σε λίγους μήνες)

Επίσης κάποιος που να χει και τα 2 να μας πει αν έχει δει θεαματική βελτίωση στα παιχνίδια που βγήκαν πρόσφατα σε σχέση με τα πρώτα.. Να δουμε δλδ αν αρχίζουν και νιώθουν πως δουλευεί ο Cell...

Για Xbox θα πήγαινα κανονικά αλλά φοβάμαι μήπως σε κάνα χρόνο κάνει παπάδες το PS3 στο θέμα των γραφικών που δεν θα μπορεί να κάνει το xbox. (πράγμα που για να το ξέρεις πρέπει να είσαι είτε psychic ή κάποιο είδος μάγου αφρικανικής φυλής) Γιατί ενώ είναι πιο δυνατό σε επεξεργαστική ισχύ χάνει στην GPU...

Τέλοσπαντων... Σας ζάλισα και ζαλίστηκα κ γω...:p

Τα trailers τα είδα... Στο BurnOut είναι τόσο γρήγορες οι εναλλαγές σκηνών που δεν μπόρεσα να βγάλω καθαρό συμπέρασμα...
Το MGS4 με εντυπωσίασε...!

Το Pro 2008 παίζει το ίδιο smooth στο PS3 όπως και το 360?

@tzino
Συγχωρεμένος Συγχωρεμένος :silly: :silly:

Τα fps στα trailers δεν ανταποκρίνονται με την πραγματικότητα σε καμία περίπτωση! Χρησιμοποίησέ τα ενδεικτικά για να πάρεις μια ιδέα για τα γραφικά του παιχνιδιού και ΟΧΙ για την κίνηση.

Γενικά μη το ψάχνεις πολυ... απλά το PS3 είναι πιο ολοκληρωμένο πακέτο και εχει integrated τα πάντα (wifi, bluetooth, blueray, hdmi). Αν δεν σε ενδιαφέρει τίποτα από ολα αυτά, πάρε ενα 360 να γλυτώσεις και μερικά λεφτά.

Τα trailers που έβλεπα ήταν in-game video. Ούτε τότε παίζει ρόλο? Να μην τα λάβω υπ´όψιν?

Λεφτά τα ίδια θα μου βγουν όπως είπα κ πριν (παίζει conne στη Sony και θα το πάρω 350).

Πρώτη προταιρεότητα βάζω τα γραφικά και την απόδοση των παιχνίδιων και μετά όλα τα άλλα.

Τα trailers που έβλεπα ήταν in-game video. Ούτε τότε παίζει ρόλο? Να μην τα λάβω υπ´όψιν?

Λεφτά τα ίδια θα μου βγουν όπως είπα κ πριν (παίζει conne στη Sony και θα το πάρω 350).

Πρώτη προταιρεότητα βάζω τα γραφικά και την απόδοση των παιχνίδιων και μετά όλα τα άλλα.

Aν παιξεις παιχνιδια οπως το Heavenly Sword και το Uncharted θα δεις ηδη γραφικα πολυ εντυπωσιακα που το 360 δε μπορει να αποδωσει και μαλιστα , οπως δηλωνουν οι δημιουργοι τους, στο 30% εκμεταλευσης της επεξεργαστικης δυναμης του PS3. Απο την αλλη το 360 εχει μεγαλυτερη βιβλιοθηκη τιτλων με το να κυκλοφορησε ενα χρονο νωριτερα. Μπορεις να διαβασεις και τα προηγουμενα post στο thread συτο για να βγαλεις καποια συμπερασματα. Εγω εχω και τις 2 κονσολες.

Τις έχω διαβάσει και τις 13 σελίδες... ;)
Αλλά και πάλι είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη.. Ο ένας λέει ότι τα χει και τα 2 και το PS3 το ξεσκονίζει μόνο. O άλλος ότι δεν ασχολείται με το xbox..

Εσύ έχεις παίξει το ίδιο παιχνίδι και στις 2 κοσνόλες? Σε ποιά σε εντυπωσίασε πιο πολύ?

Ποιά κονσόλα παίζεις γενικά περισσότερο?

Τίτλοι σαν το Heavenly Sword δεν με αγκίζουν τόσο. Λόγω του gameplay.
Παίχνιδια που μ' αρέσουν είναι το PES 2008 (must have), Assasin's, Gears of War, MGS4, (Far Cry 2, Crysis όταν βγούν) και κάνα με αυτοκίνητα (είτε Burnout ή Dirt ή GT5)
Γουστάρω είτε καφρίλα fps είτε ψιλό-stealth φάσεις...

Γενικά θα παίρνω λίγα και καλά παιχνίδια και θα νοικιάζω και κάνα με μικρό gameplay που δεν αξίζει αγοράς...

EuroGamer...αντικειμενικο site...κατσε διαβασε μηπως βγαλεις ακρη

X360 v PS3 Multiformat Face-Off, Round Three
Xbox 360 vs. PS3 Face-Off: Round Four
X360 vs. PS3 Face-Off: Round Six
X360 vs. PS3 Face-Off: Round Seven

Μην ακουμε αηδιες τωρα για Assasin's.Eιναι σχεδον unplayable στο PS3.Oπως και το PES...

DevilMayCry4

Δεν ξέρω σε ποιά φάση του ύπνου σου είδες οτι ειναι unplayable to Assasin's, αλλά εγω επειδη το έχω και το βλέπω live ,είναι full smooth το gameplay...

ωραίο photoshop έχει πέσει στο αγνώστου ταυτότητας screenshot btw! δές λίγο την πραγματικότητα που έχει και κίνηση...

http://www.gametrailers.com/player/29150.html

Last edited:
Για το pro παντως στο 360 παιζει αψογα ενω στο ps3 κοβει πολυ.Σε κατι φασεις παααρα πολυ.Αν κανεις εγκατασταση στο σκληρο το φαινομενο μειωνεται αλλα και παλι στο 360 παιζει καλυτερα...
To εχω και στις 2 κονσολες.

ώντος... το PES στο PS3 ειναι λίγο χάλια (το demo του έχω κατεβάσει, δεν νομίζω το κανονικό να ειναι καλύτερο)

Αυτές οι photos απ'το Eurogamer είναι full authentic????

Με επηρρέαζουν αρκετά εώς πολύ μπορώ να πω..... :chinscratch:
Με προβληματίζει η απόδοση του PS3 σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια...

Ρε γμτ αν ήταν μπόμπα το PES θα χα πάρει το PS3 ήδη...

Ποιος σου είπε ότι το PES είναι ps3 only?

Ίσα ίσα, είναι καλύτερο στο xbox. Στο ps3 είναι απλά τραγικό.

Δεν ξέρω σε ποιά φάση του ύπνου σου είδες οτι ειναι unplayable to Assasin's

Ε ξυπνα τοτε και διαβασε τα link που παρεθεσα

While the 360 game drops the odd frame here and there, by and large it's refreshing at a steady 30fps. Not so with PS3 where even the most basic action on-screen sends the refresh rate tumbling dramatically. While the detail levels and texture quality appear to be identical cross-format (though PS3 has harsher contrast), the Sony machine employs a different anti-aliasing method than 360. The result is softer edges (good) but an unnecessary blur that masks a lot of the intricate detail you'll find on Xbox 360

Δυστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός...
Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς...
Οι δύο κονσόλες είναι διαφορετικές. Το 360 είναι στην αγορά σαφώς περισσότερο καιρό κ σαφώς ακόμα περισσότερο διαθέσιμη για προγραμματισμό.
Το π3 είναι λιγότερο καιρό στον χώρο κ είναι σαφώς πιο δύστροπο στον προγραμματισμό του.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των μηχανημάτων με τα δικά μας μάτια κ φυσικά στα ίδια παιχνίδια.
Το κάθε site μπορεί να γράφει ότι θέλει, όπως κ εγώ μπορώ να γράφω ότι θέλω...
Στις φωτό του ενός ή του αλλουνού, μπορεί να είναι κακορυθμισμένη η τηλ, μπορεί να είναι συνδεδεμένο με hdmi το ένα ή component το άλλο, χίλια πράγματα διαφορετικά μπορεί να είναι.

Προσωπικά τώρα μιλώντας, έχω μόνο το πσ3, είμαι φίλος των πλαυστατιον από το πσ1, έχω συνηθίσει για παράδειγμα τα χειριστήρια του κ είμαι βολεμένος, έχω παιχνίδια στην κατοχή μου όπως το assassins, proevo2008, dirt κ είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Ακόμα κ αν αυτά είναι καλύτερα στο 360, το πσ3 έχει κάποια πλεονεκτήματα που εμένα πάντα με κάνουν να το προτιμώ, είναι bluray κ βλέπω τις ταινίες μου, κάνει πολύ καλό upscale στα dvd, αν κ έχω κ άλλο dvd για αυτή την δουλειά, έχει card readers (έχω το 60άρι), έχει wifi, έχει bluetooth, τα χειριστήρια έχουν μπαταρία που κρατά πάρα πολύ κτλ.

Το τι θα αγοράσεις τελικά φίλε μου, είναι δική σου επιλογή. Όπως βλέπεις η συζήτηση μπορεί να κρατήσει πολλές σελίδες αλλά αποτέλεσμα να μην βγει.

Εσύ αποφασίζεις. :ernaehrung004:

Ε ξυπνα τοτε και διαβασε τα link που παρεθεσα

πάαλι με τα link... αφού σου λέω το έχω το παιχνιδι ,τα link θα διαβάσω να δώ αν σπάει η όχι!? :bang: εντάξει το καταλάβαμε οτι εισαι βαμμένος xboxακιας, αλλά με τα μόνα επιχείρημα ένα link με ένα screenshot και την γνώμη ενός (μάλλον πληρωμένου!) reviewer δεν θα σε πιστέψει κανεις. δείξε μας και εμάς πού ...

http://www.gametrailers.com/player/28005.html

(btw, γιατί τοσα juggies στο xbox version ? δεν υποτίθεται οτι έχει super-duper καρτόνι με AAA? 250% full zooms προς το τελος)