Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

Thanx αντικειμενικε Sfortis:D

While the detail levels and texture quality appear to be identical cross-format (though PS3 has harsher contrast), the Sony machine employs a different anti-aliasing method than 360. The result is softer edges (good) but an unnecessary blur that masks a lot of the intricate detail you'll find on Xbox 360

KAI το Eurogamer off τωρα ε?
Τι εμεινε?Το OPM? :D

ρε παιδια αυτοι που εχετε συνηθισει να παιζετε με μια κονσολα δε μπορειτε να καταλαβετε τις διαφορες...Η δυναμη της συνηθειας ειναι μεγαλη...Τα framedrops μετα απο καποιο καιρο δεν σενοχλουν τοσο...
Συγκεκριμενα το ασασινς εγω το εχω παιξει μονο στο 360 αλλα ρε παιδια το βιντεο στο gametrailers που κανει αντιπαραθεση ps3/360 το εχω δει....Και φαινεται ξεκαθαρα οτι μολις καβαλικευει το αλογο ο φιλος μας ο Αλτα'ί'ρ τα καρε στο ps3 πεφτουν στο μισο!!Τωρα δε γνωριζω αν υπηρξε καποιο update για να το φτιαξει αυτο..
http://www.gametrailers.com/player/28006.html

Φιλε alestr9s οπως λεει πολυ σωστα ο Μιχαλης αστα τα λινκ που βαζει ο καθενας με υποτιθεμενες διαφορες γιατι παιζονται πολλα και υπαρχουν συμφεροντα.
Ενα τρανταχτο παραδειγμα ειναι το gametrailers που βγηκαν τελικα και τους εκαναν ρομπα αφου τα συγκριτικα που εκαναν ηταν χωρις μια ρυθμιση στο ps3 επιτηδες.
Δες απο κατω για να καταλαβεις. :a0210:

http://www.techbugtv.com/2007/12/improving-ps3-visuals-with-simple.html

The video bellow is a request for gametrailers.com to adjust their PS3 display settings. Assassin's Creed is used as the medium.

The general response about 360/PS3 comparisons is that the PS3 versions always seemed washed out. The video claims that setting the RGB settings to "Full" instead of "Limited" fixes this problem. Apparently the Super-white setting should be set to "On" as well (on televisions that support it).

I would check this out now, but the only games I have on both PS3/360 are my review copies of Smackdown vs RAW 2008. Not to mention my television and 360 have been usurped by a certain room mate and Call of Duty 4.

If you have PS3 and an HDTV feel free to verify that this setting is a definite improvement.

ρε παιδια αυτοι που εχετε συνηθισει να παιζετε με μια κονσολα δε μπορειτε να καταλαβετε τις διαφορες...Η δυναμη της συνηθειας ειναι μεγαλη...Τα framedrops μετα απο καποιο καιρο δεν σενοχλουν τοσο...
Συγκεκριμενα το ασασινς εγω το εχω παιξει μονο στο 360 αλλα ρε παιδια το βιντεο στο gametrailers που κανει αντιπαραθεση ps3/360 το εχω δει....Και φαινεται ξεκαθαρα οτι μολις καβαλικευει το αλογο ο φιλος μας ο Αλτα'ί'ρ τα καρε στο ps3 πεφτουν στο μισο!!Τωρα δε γνωριζω αν υπηρξε καποιο update για να το φτιαξει αυτο..
http://www.gametrailers.com/player/28006.html

Ας πουμε ομως και για το Dirt που η εταιρεια επειδη ηθελε να βγαλει εναν σοβαρο τιτλο και οχι port στο κοινο αποφασισε να το φτιαξει απο την αρχη στο ps3 χωρις τα γνωστα μαγειρεματα που κανουν οι αλλοι.
Αποτελεσμα αυτου ηταν οτι στο ps3 παει νερακι αλλα στο 360 εχει frame drops.
Ε αυτο λεει πολλα.

Να ρωτήσω κάτι.. Έβλεπα videadάκια απ´τo Playstation HOME... Αυτό θα είναι το online περιβάλλον του PS3 ή είναι κάτι σαν παιχνίδι...??
Δλδ θα είναι το αντίστοιχο, μελλοντικό, Xbox Live ή θα το αγοράζεις σε Dvd?

alestr9s Θα σου ελεγα να μη μπεις στο τριπακι που εγινε μοδα σ'αυτη τη γενια και το θεωρω τελειως ηλιθιο, να συγκρινεις screenshot με screenshot και βιντεακι με βιντεακι. Θα χασεις την ουσια ετσι, και αλλωστε οι διαφορες ειναι τοσο αμελητεες που χρειαζεσαι μεγεθυντικο για να τις δεις.

Εχω δει πολλα ακυρα κατα καιρους και προσφατα, οτι το Assasin's και το PES08 ειναι unplayable στο ps3, οτι το 360 δε παιζει σε HD τα παιχνιδια απο component καλωδιο, οτι το wii θα παιζει HD με μελλοντικο update και πολλα τετοια καλα, και φυσικα θα σου παραθετουν καθε φορα και ενα link που θα αποδεικνυει τα τραγελαφικα μεσα στο σωρο που λεγεται internet και ο καθενας γραφει οτι γουσταρει.

Τα λεφτα για να επενδυσεις σε μια κονσολα ειναι καμποσα και αυτο που σου προτεινω ειναι να ζυγισεις τις προτιμησεις και απαιτησεις σου, να διαβασεις σε 2-3 forum αποψεις ατομων που εχουν και τις 2 κονσολες και να μεινεις μακρια απο ''μεγαλα'' site των οποιων η αντικειμενικοτητα μπορει ανετα να βαλλεται απο μια βιομηχανια δισ.$.

Στη τελικη και οι δυο κονσολες εχουν τα καλα τους, και οσο παει γινονται μονο καλυτερες. Εγω ηδη διατυπωσα τη προτιμηση μου εδω μεσα, και για το λογο αυτο υπαινιχθηκε πως δεν εχω και τις 2 κονσολες λες ειναι τοσο απιστευτο το να μιλησεις με καλυτερα λογια για τη μια ή την αλλη. Κονσολες ειναι οχι παιδια για υιοθεσια!

Να ρωτήσω κάτι.. Έβλεπα videadάκια απ´τo Playstation HOME... Αυτό θα είναι το online περιβάλλον του PS3 ή είναι κάτι σαν παιχνίδι...??
Δλδ θα είναι το αντίστοιχο, μελλοντικό, Xbox Live ή θα το αγοράζεις σε Dvd?

Ναι αυτο θα ειναι το online περιβαλλον του ps3 σε 2-3 μηνες οπου ο καθενας θα εχει τον δικο του χωρο.
Η υπηρεσια αυτη θα ειναι δωρεαν και απλα θα το κατεβασεις μια φορα.

Έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτά που λες...
Όχι πως πιστεύω ότι όποιος παραθέτει τέτοια στοιχεία το κάνεις επίτηδες ή επειδή έχει κάποιο όφελος... Απλά έχει κατακλυστεί στο διαδίκτυο μ'ένα σωρό σκούπιδια και παραπληροφόρηση όποτε λοικό είναι...

Δε λέω ότι υπάρχει παραπληροφόρηση μόνο για το PS3 για να πλήξουν την απόδοση του.. προς Θεού... Και για το xbox έχει φάει θάψιμο του κερατά και το PS3. Το θέμα είναι να είμαστε όλοι όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται..

Γι αυτό και γω ζητούσα feedback από παιδιά που έχουν και τις 2 κονσόλες και βγαίνουν κάπως Off απ´το τρυπάκι του fanboy και μπορούν να έχουν μια πιο αντικειμενική κρίση καθώς βλέπου ιδίοις όμμασοι και τις δύο κονσόλες πως αποδίδουν αλλά δεν έχουν και το spirit "Το δίκο μου είναι καλύτερο επειδή ΑΥΤΟ έχω επιλέξει και πλήρωσει"

Τα παραπάνω ισχύουν και για τα δύο στρατόπεδα και, προς Θεού, δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν :D

Ναι αυτο θα ειναι το online περιβαλλον του ps3 σε 2-3 μηνες οπου ο καθενας θα εχει τον δικο του χωρο.
Η υπηρεσια αυτη θα ειναι δωρεαν και απλα θα το κατεβασεις μια φορα.
Neat!!! :D

Last edited:
kpaiss σορυ κιολας φιλε μου αλλα πως τα βγαζεις αυτα τα συμπερασματα ?ή μηπως εχεις κανα γνωστο στην codemasters και σου εδωσε αυτη την πληροφορια?Να σου πω,το ξερεις οτι η εκδοση του ps3 βγηκε 3 μηνες αργοτερα??Να χρησιμοποιησω και την εκφραση σου:
Πιστευω αυτο λεει πολλα.....
Αυτο ελειπε να μην εφτιαχναν και αυτο!!!!
Η μηπως το 360 δεν ειναι ικανο να τρεξει το παιχνιδι στα 30fps.Θα το ακουσουμε και αυτο σε λιγο....

βασικα αυτο που ηθελα να πω ηταν οτι οι προγραμματιστες και μονο ειναι υπευθυνοι για το τελικο αποτελεσμα...Δεν ειναι οτι η μια κονσολα ειναι χειροτερη απο την αλλη...
Το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι ειναι ψιλοασχετοι οι ανθρωποι και οταν δεν προγραμματιζουν ετσι οπως τους εχουν μαθει παθαινουν τσοκο-μπλοκο!! κεμεις καθομαστε στα forum και χανουμε τις ωρες μας με το να τρωγομαστε για το ποια ειναι η καλυτερη κονσολα

Το dirt που αναφέρει ο φίλος παραπάνω, είναι πράγματι έτσι όπως τα λέει. Οι ίδιοι οι προγραμματιστές της εταιρείας είπαν ότι το παιχνίδι γράφτηκε ολόκληρο για το πσ3 κ μετά έγινε port στις άλλες πλατφόρμες.

"according to codemasters the NEON game engine that Dirt uses is built to be optimised for the ps3 as sony actually helped to develop the game engine.

the framerate issues that are apprent in the 360 version will not be in the ps3 version due to the extra time taken to optimise it also there will be no screen tearing."

Λογικο επακολουθο τοτε ρε παιδια...
Αρα και πολυ καλα το τρεχει το 360!Ζητω που καικαμε αν με 6 πυρηνες παραπανω μπορεσαν να το κανουν να τρεχει κλειδωμενο στα 30 fps !
:twoguns:

Νιώθουν λίγο μειονεκτικά, αλλιώς δεν εξηγείται έτσι αυτός ο φανατισμός! :p :p

Όσο θυμάμαι το ότι η Sony θα έκλεινε από την "αποτυχία" του PS3 ακόμα γελάω...:flipout:

Κατ αρχην για την πιτσιρικαρια του φορουμ.Καλο ειναι σε δημοσια θεα να μην καταφερεστε εναντιον ατομων ακομα και χρησιμοποιωντας τα nicks τους.Και εννοω καλο για εσας.

Τωρα ας καταλαβουμε οτι συζηταμε για να περασει η ωρα για 2 ηλεκτρονικα κουτια και πειραζομαστε με μετρο για το χαβαλε.Ενας ,δυο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ δεν εννοουν να το καταλαβουν και θα οδηγησουν σε "φωτιες"

Τεσπα...αν γινουν οι εξης ερωτησεις
Μου αρεσουν τα
1)JRPGS. Tι αγοραζω τωρα?
2)τα RPG. Tι αγοραζω τωρα?
3)Tα Racing. Tι αγοραζω τωρα?
4)Tα Sports. Tι αγοραζω τωρα?
5)Tα Sandbox. Tι αγοραζω τωρα?
6)"Οld" παιχνιδια. Tι αγοραζω τωρα?
7)"Simulators"(σε εισαγωγιακα αφου μιλαμε για κονσολες). Tι αγοραζω τωρα?
8)BeatEmUp. Tι αγοραζω τωρα?
9)FPS. Tι αγοραζω τωρα?

Ποια κονσολα θα προτεινατε να αγορασει?
Απαντηστε με τιτλους (ακομα καλυτερα τονιστε τα exclusives)

Last edited:
Δυστυχως φιλε frost βλεπεις πως δε βγαινει ακρη...Το μονο που μπορεις να κανεις αφου σενδιαφερουν καθαρα στο gaming κομματι ειναι να ψαξεις να βρεις ποια παιχνιδια θα βγουν στο μελλον,να δεις ποια σενδιαφερουν και τοτε κανε την επιλογη σου...Εγω το θεμα των γραφικων το βαζω στα τελευταια που κοιταω για ενα παιχνιδι...Εμενα οι συγκινησεις που σου δινουν μενδιαφερει..Η ολη παραγωγη,το σεναριο,το σαουντρακ,το gameplay να ειναι καλο και να τρεχει ομαλα...Τωρα αμα δεν εχει και τα καλυτερα γραφικα κατι εγινε!! Εγω το μονο παιχνιδι που επαιξα φανατικα φετος και αφιερωσα πολλες ωρες συνεχομενα ηταν το GOD OF WAR 2.Ποιο ps3 kai 360 μου λετε τωρα....Οπου υπαρχει ο Κρατος δεν υπαρχει κανεις...Ουτε καν το Γιαννης ο Ραμπος!Αληθεια την ταινια την ειδατε?? :P

frost εχεις παιξει metal gear solid 3 και god of war 1,2?

Έχω σβήσει κάποιες δημοσιεύσεις που αναφερόντουσαν σε άλλο φόρουμ και σε συγκεκριμένα μέλη του μιας και ούτε νομίζω ότι είναι σωστό, ούτε ότι προσφέρει στην κουβέντα μας εδώ.
Θέματα όπου υπάρχει άμεση αντιπαράθεση σε ανταγωνιστικές συσκευές όπως αυτό εδώ μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλούς τόνους μιας και υπάρχουν πιστοί και στα δύο στρατόπεδα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω γενικότερα να κρατάμε χαμηλούς τόνους στην κουβεντούλα μας και να συνεχίσουμε επικοδομητικά.

Re: Απάντηση: Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

Δυστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός...
Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς...
Οι δύο κονσόλες είναι διαφορετικές. Το 360 είναι στην αγορά σαφώς περισσότερο καιρό κ σαφώς ακόμα περισσότερο διαθέσιμη για προγραμματισμό.
Το π3 είναι λιγότερο καιρό στον χώρο κ είναι σαφώς πιο δύστροπο στον προγραμματισμό του.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των μηχανημάτων με τα δικά μας μάτια κ φυσικά στα ίδια παιχνίδια.
Το κάθε site μπορεί να γράφει ότι θέλει, όπως κ εγώ μπορώ να γράφω ότι θέλω...
Στις φωτό του ενός ή του αλλουνού, μπορεί να είναι κακορυθμισμένη η τηλ, μπορεί να είναι συνδεδεμένο με hdmi το ένα ή component το άλλο, χίλια πράγματα διαφορετικά μπορεί να είναι.

Προσωπικά τώρα μιλώντας, έχω μόνο το πσ3, είμαι φίλος των πλαυστατιον από το πσ1, έχω συνηθίσει για παράδειγμα τα χειριστήρια του κ είμαι βολεμένος, έχω παιχνίδια στην κατοχή μου όπως το assassins, proevo2008, dirt κ είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Ακόμα κ αν αυτά είναι καλύτερα στο 360, το πσ3 έχει κάποια πλεονεκτήματα που εμένα πάντα με κάνουν να το προτιμώ, είναι bluray κ βλέπω τις ταινίες μου, κάνει πολύ καλό upscale στα dvd, αν κ έχω κ άλλο dvd για αυτή την δουλειά, έχει card readers (έχω το 60άρι), έχει wifi, έχει bluetooth, τα χειριστήρια έχουν μπαταρία που κρατά πάρα πολύ κτλ.

Το τι θα αγοράσεις τελικά φίλε μου, είναι δική σου επιλογή. Όπως βλέπεις η συζήτηση μπορεί να κρατήσει πολλές σελίδες αλλά αποτέλεσμα να μην βγει.

Πολυ σωστα τα λεει ο Μιχαλης.

Εμενα παντως σαν κατοχο στο παρελθον του PS1 και του PS2 τα οποια κυριολεκτικα ειχα λιωσει στο παιχνιδι (ειδικα στο PS1 επαιζα μια εποχη 8 ωρες την ημερα!) , το PS3 αποτελει μια απογοητευση. Ενταξει ειναι media center , παιζει Blu Ray κτλ. αλλα εγω ρε παιδια θελω μια KONΣΟΛΑ και δεν με αποσχολουν τα παραπανω.

Σαν κονσολα λοιπον το 360 ειναι καλυτερο κατα την γνωμη μου και κατα την γνωμη των περισοτερων που εχουν και τα δυο συστηματα.

Έχω σβήσει κάποιες δημοσιεύσεις που αναφερόντουσαν σε άλλο φόρουμ και σε συγκεκριμένα μέλη του μιας και ούτε νομίζω ότι είναι σωστό, ούτε ότι προσφέρει στην κουβέντα μας εδώ.
Θέματα όπου υπάρχει άμεση αντιπαράθεση σε ανταγωνιστικές συσκευές όπως αυτό εδώ μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλούς τόνους μιας και υπάρχουν πιστοί και στα δύο στρατόπεδα.
Θα ήθελα να παρακαλέσω γενικότερα να κρατάμε χαμηλούς τόνους στην κουβεντούλα μας και να συνεχίσουμε επικοδομητικά.

για αυτο εβαλα τα αποσιωποιητικα:SFGSFGSF: