Δυστυχώς όπως σε όλα τα πράγματα, κανείς δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός...
Ο ένας έτσι, ο άλλος αλλιώς...
Οι δύο κονσόλες είναι διαφορετικές. Το 360 είναι στην αγορά σαφώς περισσότερο καιρό κ σαφώς ακόμα περισσότερο διαθέσιμη για προγραμματισμό.
Το π3 είναι λιγότερο καιρό στον χώρο κ είναι σαφώς πιο δύστροπο στον προγραμματισμό του.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ των μηχανημάτων με τα δικά μας μάτια κ φυσικά στα ίδια παιχνίδια.
Το κάθε site μπορεί να γράφει ότι θέλει, όπως κ εγώ μπορώ να γράφω ότι θέλω...
Στις φωτό του ενός ή του αλλουνού, μπορεί να είναι κακορυθμισμένη η τηλ, μπορεί να είναι συνδεδεμένο με hdmi το ένα ή component το άλλο, χίλια πράγματα διαφορετικά μπορεί να είναι.
Προσωπικά τώρα μιλώντας, έχω μόνο το πσ3, είμαι φίλος των πλαυστατιον από το πσ1, έχω συνηθίσει για παράδειγμα τα χειριστήρια του κ είμαι βολεμένος, έχω παιχνίδια στην κατοχή μου όπως το assassins, proevo2008, dirt κ είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος. Ακόμα κ αν αυτά είναι καλύτερα στο 360, το πσ3 έχει κάποια πλεονεκτήματα που εμένα πάντα με κάνουν να το προτιμώ, είναι bluray κ βλέπω τις ταινίες μου, κάνει πολύ καλό upscale στα dvd, αν κ έχω κ άλλο dvd για αυτή την δουλειά, έχει card readers (έχω το 60άρι), έχει wifi, έχει bluetooth, τα χειριστήρια έχουν μπαταρία που κρατά πάρα πολύ κτλ.
Το τι θα αγοράσεις τελικά φίλε μου, είναι δική σου επιλογή. Όπως βλέπεις η συζήτηση μπορεί να κρατήσει πολλές σελίδες αλλά αποτέλεσμα να μην βγει.