Εχω και γω και τις 2 κονσολες απο τη κυκλοφορια τους. Εχω διασκεδασει πολυ και με τις 2. Αλλα υπαρχουν κατα την υποκειμενικη παντα αποψη μου παραγοντες που με κανουν να προτιμω πολυ περισσοτερο το PS3.
1. Δεν κανει θορυβο οταν δουλευει. Οσοι εχουν 360 ξερουν τι εννοω.
2. Αξιοπιστη κατασκευη. Το 360 μου το αντικατεστησα ηδη μια φορα, με ολη τη ταλαιπωρια που σημαινει αυτο. Οσοι εχουν 360 ξερουν τι εννοω.
3. Blu-ray drive. Τα συν του δε θα ειναι μονο για τις ταινιες, σε λιγο τα games θα ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον αποθηκευτικο του χωρο, αν οχι ηδη.
4. Σκληρος δισκος. Μεχρι και το πρωτο xbox ειχε στανταρ τον σκληρο. Ενα πολυ μεγαλο συν.
5. Χειριστηριο. Η κατανομη των πληκτρων στο χειριστηριο του PS3 ειναι καλυτερη. Βεβαια δεν διαθετει ακομα δονηση αλλα ερχεται σε λιγο και το DualShock 3.
6. Δωρεαν online. Τη συνδρομη μου στο xbox live την καταργησα. Γιατι να πληρωνεις και συνδρομη και για Downloads και τελως παντων για το πιο βασικο...το να παιζεις multiplayer παιχνιδια?
7. Καλυτερο Hardware. Οπως και να το κανουμε τις εξελιξεις που εκανε το PS3 στο τομεα γραφικων σε διαστημα ενος ετους, το 360 τις καταφερε στο διπλασιο και δε δειχνει να πηγαινει αλλο. Το PS3 ειναι αυτο που εχει τις μεγαλυτερες δυνατοτητες εξελιξης.
8. Αποκλειστικοτητες. Εχει πολλα περισσοτερα νεα franchises και καθιερωμενες σειρες απο του 360.
9. Περισσοτερες καινοτομιες. Το motion sensing και η καμερα μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο gameplay δινοντας μας τροπους παιχνιδιου που δεν εχουμε ζησει ξανα.
10. Μικροτερο κοστος. Για να εχεις ολα τα εξτρα στη καθε κονσολα, πρεπει να επενδυσεις πολυ περισσοτερα στο 360 ενω το PS3 στα δινει οποια εκδοση και αν παρεις.
11. BLU-RAY DRIVE!!!!!