Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

παιδια εμενα μου φενονται αστεια ολα αυτα ο διπλανος μου εχει ps3 εγω 360 και οτι παιχνιδι παρει εγω επειτιδες νοικιαζω το ιδιο στο χ box και τον κανω και κλαιει.επεισης σε ενα χρονο τα blue ray player θα εχουν 80 και με καλυτερη ποιοτητα απο αυτη του ps3.μονο στην ελλαδα πουλαει το ps3 και αυτο γιατι ο ελληνας ποτε δεν ψαχνει.βρες bioshock halo 3 και γραφικα που φτανουν το χ box στο ps3 και τοτε πεισε με να το αγορασω.το unreal θα βγει σε λιγο καιρο στο χ βοχ και οπως λενε μαλλον και ο σνακε... τωρα να λεμε σε δυο χρονια θα θα θα τι να πω

Re: Απάντηση: Ps3 ή xbox360 elite system??βοήθεια!!

το xbox 360 εχει πολυ καλυτερη καρτα γραφικων που χειαζονται τα παχνιδια και αυτο τα λεει ολα.

Εσυ ξερεις ποια καρτα γραφικων εχει το 360 και ποια εχει το ps3 να μου πεις γιατι εγω δεν ξερω και θα ηθελα να μαθω.
Για να μετρησεις ποια καρτα γραφικων ειναι καλυτερη απο την αλλη την βαζεις σε ΙΔΙΑ μηχανηματα και κανεις καμια 20αρια διαφορετικα τεστ και βγαζεις αποτελεσμα.

Για το Bioshock θα συμφωνησω απολυτα οτι δεν υπαρχει τετοιο παιχνιδι στο ps3 αλλα επειδη θα βγει θα περιμενουμε να το δουμε.
Παντως εκπληκτικα γραφικα οντως.
Οσο αφορα το Halo αυτο δεν ειναι καν HD αλλα 1024χ768 και οποιος θελει ας το ψαξει.
Επειδη το εχω τελειωσει εχει στην πρωτη πιστα και στην τεταρτη καλα γραφικα και ολα τα αλλα ειναι χαλια.

Το Halo μονο τρομερο lighting εχει και αυτος ειναι ο λογος για τη χαμηλοτερη αναλυση που ingame..1152X640.Textures κλπ ειναι μετριοτατο...
Παραθετω το αντιστοιχο αρθρο http://www.xbox360fanboy.com/2007/09/30/bungie-talks-halo-3-640p-issue/
http://www.joystiq.com/2007/10/01/bungie-halo-3-resolution-cut-for-hdr-lighting/

Πολυ το χαιρομαι να συζηταω με ανθρωπους που πραγματικα τα βλεπουν ψυχρα και λογικα , μακρια απο φανατισμους.
Μπραβο Φιλε μου :SFGSFGSF:

:grinning-smiley-043

Αμάν πια με την καραμέλα για την κάρτα γραφικών του PS3 και τα ανύπαρκτα παιχνίδια... ξυπνήστε πέρασε 1 χρόνος από τότε. Αν κάποιος θέλει μια καλή παιχνιδομηχανή σήμερα με δυνατότητες Media Player+Blu-ray η λύση είναι PS3. Ας μην μιλήσουμε για την ποιότητα κατασκευής του ενός και του άλλου καθώς και τον απαράδεκτο θόρυβο του 360.

Το PS3 δεν είναι απλά μια κονσόλα για παιχνίδια.Κάθε τόσο αναβαθμίζεται και εμφανίζινται καινούρια πράγματα.Φέτος διάβασα ότι θα λειτουργεί και ως PVR και πόσα ακόμα.Το ΗΑΖΕ φαίνεται να είναι πολύ καλό παιχνίδι για το PS3.

Κεγω ετσι νομιζα για το HAZE μεχρι που ειδα κατι βιντεακια....Μεγαλη απογοητευση...Λογικο επακολουθο η μια αναβολη της κυκλοφοριας του να διαδεχεται την αλλη.Και απο 11/07 παμε για 6/08..Και βλεπουμε...

Το 360 εχει (περα απο 2 παιχνιδια) ολα τα multiplatform games σε ανωτερη ποιοτητα.Εχει centralized online και παιχνιδια τζαμπε.

Αυτο οντως ισχυε μεχρι στιγμης και ο λογος ηταν πολυ απλος.
Δεν γνωριζανε την κονσολα και ολα τα κανανε port απο το xbox360.
Το dev kit για compile της sony κανει 7.000 δολλαρια μονο και ετσι φτιαχνανε χωρις κουραση το ιδιο παιχνιδι και στο ps3 με τα γνωστα αποτελεσματα.
Φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση ενα port να ειναι καλυτερο απο αυτο που πρωτοφτιαχτηκε.
Ελα ομως που απο το burnout και μετα αλλαξανε τα πραγματα. Με τα πολλα , οι προγραμματιστες ανακαλυψαν οτι ειναι πιο ευκολο να φτιαχτει τελικα στο ps3 το παιχνιδι και μετα να γινει port στο 360.
Το αποτελεσμα ειναι να ειναι καλυτερος ο συγκεκριμενος τιτλος στο ps3.

Οποτε απο εδω και περα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να αλλαξουν κατα πολυ τα πραγματα στα multiplatform ως προς το χειροτερο για το 360.
Φυσικα για ολα αυτα δεν φταιει ουτε το 360 αλλα ουτε το ps3 αλλα οι ιδιοι οι προγραμματιστες που θελουν να βγαζουν γρηγορα και ανεξοδα παιχνιδια χωρις να τους ενδιαφερει και τοσο η απολυτη ποιοτητα τους.

Δεν ξερω τι θα γινει στο μελλον,ολα αυτα ειναι αοριστα.
Εγω βλεπω οτι στα multiplatform που δεν γινονται developed πανω σε καποιο συστημα συγκεκριμενα (π.χ Devil May Cry 4) το 360 ειναι καλυτερο-αποτελεσματικοτερο.

Και φυσικα η μεγαλη πληγη του PS3 ειναι η ελλειψη exclusives.Απο εκει περιμενεις να δεις τα καλυτερα πραγματα...
Και οχι απλα δεν εχει...αλλα και χανει και τα franchise που ειχε.

Παντως περιμενω την 20 Φλεβαρη που οπως φημολογειται θα εχουμε τη πρωτη παρουσιαση του Gears2,το πρωτο game με Unreal Engine 3.5 απο οτι διαβασα.

Εχω και γω και τις 2 κονσολες απο τη κυκλοφορια τους. Εχω διασκεδασει πολυ και με τις 2. Αλλα υπαρχουν κατα την υποκειμενικη παντα αποψη μου παραγοντες που με κανουν να προτιμω πολυ περισσοτερο το PS3.

1. Δεν κανει θορυβο οταν δουλευει. Οσοι εχουν 360 ξερουν τι εννοω.

2. Αξιοπιστη κατασκευη. Το 360 μου το αντικατεστησα ηδη μια φορα, με ολη τη ταλαιπωρια που σημαινει αυτο. Οσοι εχουν 360 ξερουν τι εννοω.

3. Blu-ray drive. Τα συν του δε θα ειναι μονο για τις ταινιες, σε λιγο τα games θα ΑΠΑΙΤΟΥΝ τον αποθηκευτικο του χωρο, αν οχι ηδη.

4. Σκληρος δισκος. Μεχρι και το πρωτο xbox ειχε στανταρ τον σκληρο. Ενα πολυ μεγαλο συν.

5. Χειριστηριο. Η κατανομη των πληκτρων στο χειριστηριο του PS3 ειναι καλυτερη. Βεβαια δεν διαθετει ακομα δονηση αλλα ερχεται σε λιγο και το DualShock 3.

6. Δωρεαν online. Τη συνδρομη μου στο xbox live την καταργησα. Γιατι να πληρωνεις και συνδρομη και για Downloads και τελως παντων για το πιο βασικο...το να παιζεις multiplayer παιχνιδια?

7. Καλυτερο Hardware. Οπως και να το κανουμε τις εξελιξεις που εκανε το PS3 στο τομεα γραφικων σε διαστημα ενος ετους, το 360 τις καταφερε στο διπλασιο και δε δειχνει να πηγαινει αλλο. Το PS3 ειναι αυτο που εχει τις μεγαλυτερες δυνατοτητες εξελιξης.

8. Αποκλειστικοτητες. Εχει πολλα περισσοτερα νεα franchises και καθιερωμενες σειρες απο του 360.

9. Περισσοτερες καινοτομιες. Το motion sensing και η καμερα μπορουν να χρησιμοποιηθουν στο gameplay δινοντας μας τροπους παιχνιδιου που δεν εχουμε ζησει ξανα.

10. Μικροτερο κοστος. Για να εχεις ολα τα εξτρα στη καθε κονσολα, πρεπει να επενδυσεις πολυ περισσοτερα στο 360 ενω το PS3 στα δινει οποια εκδοση και αν παρεις.

11. BLU-RAY DRIVE!!!!!

Last edited:
Κατέβασα το demo του Davil May Cry 4...

Δείτε το και θα έχετε ενα λόγο να αγοράσετε playstation 3 asap :p

Και φυσικα η μεγαλη πληγη του PS3 ειναι η ελλειψη exclusives.Απο εκει περιμενεις να δεις τα καλυτερα πραγματα...
Και οχι απλα δεν εχει...αλλα και χανει και τα franchise που ειχε.

Δεν τα εχει παει ασχημα σε exclusive τιτλους για λιγοτερο απο ενα χρονο ζωης.

Uncharted: Drake's Fortune
Resistance: Fall of Man
Ninja Gaiden Sigma
Heavenly Sword
Warhawk
Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
MotorStorm
NBA 2K8
NBA 2K7
Folklore
Lair
Tekken
Formula One Championship Edition
The Eye of Judgment
Time Crisis 4
Untold Legends: Dark Kingdom
Ridge Racer 7
Genji: Days of the Blade
Full Auto 2: Battlelines

Οπως και οι τιτλοι που ερχονται τους επομενους μηνες σαν exclusive δεν ειναι κακοι.......

Grand Turismo 5
SOCOM: Confrontation
Uncharted 2
LittleBigPlanet
Ressistance 2
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Final Fantasy XIII
Haze
God of War III
Killzone 2
Wipeout HD
PlayStation Home
Motorstorm 2

Ολα αυτα χωρις να εχουμε υποψιν τα παρα πολλα παιχνιδια που εχει το store και ακομη αυτα που ερχονται απο Psp και Ps1 για τους κολλημενους.

Για 360 τι περιμενουμε απο γερους τιτλους exclusives στο αμεσο μελλον εκτος απο το Gear2 που λες ?

:drummer:

δεν νομιζω μονο τα 40αρια να εχουν προβληματα κατα κορον.νομιζω οτι ποιο πολυ ειχαν τα 60αρια.πρωτη μερα κυκλοφοριας και παιρνω ενα απο γερμανο παω σπιτι και ολα λειτουργουσαν πολυ καλα μεχρι που 20 λεπτα αργοτερα αναβικε η σκαλα του ανεμιστηρα στη θεση 2 οχι και πολυ ενοχλυτικο.μετα απο αλλα 20 λεπτα στη θεση 3 αρκετα ενοχλητικος θορυβος και μετα απο 30 λεπτα φορμουλα 1 στη 4 θεση και ηταν τρομερα ενοχλητικος θορυβος.βγαινοντας στο xmb επρεπε λογικα συμφωνα με τη σονυ να κατεβει στη 1 σκαλα αφου δεν εκανα καμια βαργια λειτουργια.συνεχειζε ετσι μεχρι να το κλισω.3 φορες εστιλα στη κομετρον και εγινε αμεσως αντικατασταση.τις 2 πρωτες ειχαν το ιδιο προβλημα και την 3 ευτηχως δεν ειχε κανενα προβλημα .εσεις το εχετε κοιταξει αυτο?αν δηλαδει λειτουργει το step down του ανεμιστηρα?

κατά τα άλλα το XBOX 360 κάνει θόρυβο έ ??

Έ ρε μαστίγωμα που το θέλετε μερικοί...........:slapface:

κατά τα άλλα το XBOX 360 κάνει θόρυβο έ ??

Έ ρε μαστίγωμα που το θέλετε μερικοί...........:slapface:
Καλά μη ντρέπεσαι πες μας και σύ πόσες φορές σου χάλασε το 360...αλλά και με μαστίγωμα δεν πρόκειται να το ομολογήσεις....:flipout:

Το δικό μου το premium καμία εδώ και 6 μήνες.
Φτου μη το ματιάσω μια χαρά τα πάει.

Αν χαλάσει το συζητάμε ξανά το θέμα.
άντε στην υγειά μας :ADFADF1:

Το 40άρι πάντως δεν κάνει κιχ...

πιο πολύ ακούγεται ο 500αρις usb που έχω δίπλα παρά το PS3.