PS3 Jailbreak & Custom firmware

Στη φάση που είσαι (PS3break 1.2)πρέπει να αλλάξεις το edoot και panam.sfo.Γιατί δεν βάζεις cfw 3.55 είναι ευκολότερο χωρίς να πρέπει να κάνεις τη διαδικασία αλλαγής των παραπάνω αρχείων.

Thanks για την απάντηση. Η αληθεια είναι οτι είμαι τελείως άσχετος οπότε και που μπόρεσα να βαλω το break πολύ μου είναι. Πως αλλάζω το eboot? Είναι δύσκολο?

Το COD MW το παίζει ο multiMAN από την 1.15.00 και πέρα, το επιλέγεις με select+X και το τρέχεις από το εικονίδιο του blu-ray (έχεις ένα οποιοδήποτε δισκάκι μέσα). Από εξωτερικό σκληρό τουλάχιστον δουλέυει σίγουρα, δεν θέλει αλλαγές σε αρχεία.

Το COD MW το παίζει ο multiMAN από την 1.15.00 και πέρα, το επιλέγεις με select+X και το τρέχεις από το εικονίδιο του blu-ray (έχεις ένα οποιοδήποτε δισκάκι μέσα). Από εξωτερικό σκληρό τουλάχιστον δουλέυει σίγουρα, δεν θέλει αλλαγές σε αρχεία.

Έχω το gaia, μπορώ να βαλω το multiMAN και να μην χάσω τα παιχνίδια που έχω κάνει ήδη backup?

Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Από εξωτερικό σκληρό τουλάχιστον δουλέυει σίγουρα, δεν θέλει αλλαγές σε αρχεία.

Και μόνο από εξωτερικό σκληρό.

Από εσωτερικό δεν κατάφερα τίποτα, με κανέναν manager...

KMEAW 3.55 με Multiman 1.15.02 πλέον νομίζω είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Σε εμένα παίζει απροβλημάτιστα μέχρι στιγμής...

Έχω το gaia, μπορώ να βαλω το multiMAN και να μην χάσω τα παιχνίδια που έχω κάνει ήδη backup?

Φυσικά.
Μπορείς να έχεις όσους managers θες. Αλλά νομίζω σύντομα θα κατασταλλάξεις στον MultiMan 1.15.xx

Με waninkoko v2 και multiman 1.15.02 μου επαιξαν και το pes09 και το tomb raider underworld σε εξωτερικο usb.Μετα απο αυτο πιστεύω μιλάμε για πολυ μεγαλη συμβατότητα.

Με waninkoko v2 και multiman 1.15.02 μου επαιξαν και το pes09 και το tomb raider underworld σε εξωτερικο usb.Μετα απο αυτο πιστεύω μιλάμε για πολυ μεγαλη συμβατότητα.

Στο Waninkoko v2 πάντως είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις εκδόσεις των managers που έχουν ενσωματωμένο το lv2. Τότε θα πετύχεις ακόμη μεγαλύτερη συμβατότητα...

Το να εχεις backups των ταινιων και παιχνιδιων σου , ειναι για μενα το κυριοτερο.

Μπορεις να κανεις back up dvd / bd movie μεσω μανατζερ ?Εγω προσπαθησα και με bd και φυσικα δεν εγινε. Μηπως εννοεις ξεκλειδωτα δισκακια η μεσω ftp?

Τελικα την εκανα κι εγω την παλληκαρια και εβαλα το kmeaw. Για καποιον λογο ομως δεν μου τρεχει το God of War 3 απο τον εσωτερικο σκληρο πλεον (ετρεχε με 3.41 και dongle) Οταν παταω Χ στο "δισκακι" του παιχνιδιου, κανει οτι φορτωνει για λιγο και μετα με γυριζει στο dashboard. Αυτο συμβαινει με Gaia 2.07, Rogero 8.0 και Multiman 1.15.02 :slapface:

Καμια ιδεα κανεις? Απο εξωτερικο δισκο δοκιμασα μερικα, ΟΚ δειχνουν τα πραγματα.

Τελικα την εκανα κι εγω την παλληκαρια και εβαλα το kmeaw. Για καποιον λογο ομως δεν μου τρεχει το God of War 3 απο τον εσωτερικο σκληρο πλεον (ετρεχε με 3.41 και dongle) Οταν παταω Χ στο "δισκακι" του παιχνιδιου, κανει οτι φορτωνει για λιγο και μετα με γυριζει στο dashboard. Αυτο συμβαινει με Gaia 2.07, Rogero 8.0 και Multiman 1.15.02 :slapface:

Καμια ιδεα κανεις? Απο εξωτερικο δισκο δοκιμασα μερικα, ΟΚ δειχνουν τα πραγματα.
Δοκίμασες με ένα οποιοδήποτε blu ray game παράλληλα στο drive;

Ψάξε λίγο στο internet να βρεις το original eboot για το παιχνίδι σου και θα παίξει κανονικά.
Δεν είχα ποτέ dongle, αλλά γνωρίζω ότι για να παίξουν τα περισσότερα παιχνίδια με αυτό χρειαζόταν patched eboot, οπότε μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση...

Επίσης, δοκίμασε πρώτα να βάλεις το παιχνίδι σε εξωτερικό δίσκο και να το ξεκινήσεις από εκεί με [Χ] ή [SELECT]+[X] στο Multiman. Αρκετά παιχνίδια αναφέρθηκε ότι έπαιξαν έτσι. Σε εμένα με αυτό τον τρόπο δούλεψε το πολύ ιδιότροπο Call of Duty Modern Warfare 2...

Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Ψάξε λίγο στο internet να βρεις το original eboot για το παιχνίδι σου και θα παίξει κανονικά.
Δεν είχα ποτέ dongle, αλλά γνωρίζω ότι για να παίξουν τα περισσότερα παιχνίδια με αυτό χρειαζόταν patched eboot, οπότε μάλλον έχεις πέσει σε αυτή την περίπτωση...

Επίσης, δοκίμασε πρώτα να βάλεις το παιχνίδι σε εξωτερικό δίσκο και να το ξεκινήσεις από εκεί με [Χ] ή [SELECT]+[X] στο Multiman. Αρκετά παιχνίδια αναφέρθηκε ότι έπαιξαν έτσι. Σε εμένα με αυτό τον τρόπο δούλεψε το πολύ ιδιότροπο Call of Duty Modern Warfare 2...

Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα απο τα δυο. Το GoW3 ποτε δεν χρειαζοταν patched eboot (και ποτε δεν εψαξα να βρω) και τρεχει μονο απο εσωτερικο (το τελευταιο βιντεακι βασικα ειναι που κανει την ζημια, ειναι τεραστιο) Ετρεχε απροβληματιστα σε 3.41 και μαλλον καμια πατατα με permissions θα ειναι. Ισως το ξαναπερασω καποια στιγμη.

Αλλη μια ερωτηση για τους 3.55αδες -- Γιατι ο Rogero 8.0 μου κανει fix permissions οταν παω να τρεξω ενα παιχνιδι απο τον εξωτερικο σκληρο? Οταν ενα παιχνιδι σαν το Hot Pursuit εχει πανω απο 18.000 αρχεια ειναι εκνευριστικο και χρονοβορο...

Στο Waninkoko v2 πάντως είναι καλύτερα να αποφεύγεις τις εκδόσεις των managers που έχουν ενσωματωμένο το lv2. Τότε θα πετύχεις ακόμη μεγαλύτερη συμβατότητα...
Στη δικη μου περιπτωση ομως, το tomb raider συγκεκριμενα, που σε ολλα τα combability list το διχνει να μην παιζει πουθενα,με το κολπακι select+x toy moyltiman, παιζει.
και δεν επαιξε ουτε με gaia ουτε με rogero.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Δεν νομιζω οτι ειναι τιποτα απο τα δυο. Το GoW3 ποτε δεν χρειαζοταν patched eboot (και ποτε δεν εψαξα να βρω) και τρεχει μονο απο εσωτερικο (το τελευταιο βιντεακι βασικα ειναι που κανει την ζημια, ειναι τεραστιο) Ετρεχε απροβληματιστα σε 3.41 και μαλλον καμια πατατα με permissions θα ειναι. Ισως το ξαναπερασω καποια στιγμη

Για το eboot όντως μπορεί να μην χρειάζεται. Εξαρτάται από διάφορα πράγματα.

Το παιχνίδι σου δεν το έχω, όπως είπα, αλλά στη λίστα συμβατότητας του PSX-Scene που έχω καταφέρει σε σημαντικό βαθμό να επαληθεύσω με τη βοήθεια φίλων αναγράφεται ότι τρέχει χωρίς πρόβλημα από εξωτερικό δίσκο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Στη δικη μου περιπτωση ομως, το tomb raider συγκεκριμενα, που σε ολλα τα combability list το διχνει να μην παιζει πουθενα,με το κολπακι select+x toy moyltiman, παιζει.
και δεν επαιξε ουτε με gaia ουτε με rogero.

Δες και τη λίστα που αναφέρω στο προηγούμενο post.

Τη θεωρώ πολύ αξιόπιστη...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Για το eboot όντως μπορεί να μην χρειάζεται. Εξαρτάται από διάφορα πράγματα.

Το παιχνίδι σου δεν το έχω, όπως είπα, αλλά στη λίστα συμβατότητας του PSX-Scene που έχω καταφέρει σε σημαντικό βαθμό να επαληθεύσω με τη βοήθεια φίλων αναγράφεται ότι τρέχει χωρίς πρόβλημα από εξωτερικό δίσκο...

Θα το δοκιμασω και απο εξωτερικο δισκο αυριο, why not. Πολυ ωραια λιστα βρηκες, να'σαι καλα! :BDGBGDB55:

Φυσικά.
Μπορείς να έχεις όσους managers θες. Αλλά νομίζω σύντομα θα κατασταλλάξεις στον MultiMan 1.15.xx

Έβαλα τον Multiman 1.15.02 και πάλι δεν παίζει...... Βοήθεια please...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: PS3 Jailbreak & Custom firmware

Δες και τη λίστα που αναφέρω στο προηγούμενο post.

Τη θεωρώ πολύ αξιόπιστη...
Την είχα δει και γω τη λίστα αυτη αλλα η προστέθηκε τωρα η εγω δεν το πρόσεξα.παντός το θεμα ειναι οτι σε λιγο καιρο θα παίζονται τα παντα.